- 30 Ekim 2015
- 370
- 549
- 33
Amin canim. Allah hakkimizda hayirlisini nasib etsin. Sen de bebegini saglikli sihhatli al kucagina insallah.Ne bileyim arkadasim belirtileeimde gitti sanki bende sigara iciyorim birakamiyorim da doktor bugun kesin birak dedi allahim hepimize saglikli hayirli bebisler nasip etain hamile kalmak ayri kalip.buyutmek ayri allah yardimcimiz olsun
Canım benim nolur olumsuz düşünme.. Haftasonu da oldu zaten.. Yat dinlen mis gibi :)Gittim arkadasim bekleyecegiz dedi sali kese gorunurse bakalim ama agrim cok
Yani canım inan bu sigara konusunda bende çok kararsızım..Ben de sigara iciyorum maalesef. Hamile olan arkadaslarim cocuk calismalarina baslamadan 2 ay once birakti iradelerine hayranim . Ama ben yapamiyorum. Simdi 4 aydir deneyip olmayinca acaba sigaradan mi diye korkuyorum ama birakma cesaretini de gosteremiyorum. Cagresizim cidden bu konuda.sigaradan dolayi tutunamiyor olabilir mi acaba
Ay daha bata var canım yaHayırlı geceler anniş ve anniş adayları topigimiz sessiz kalmış müjdeli haberi veren hamişlerede gözükmüyor biride tubish batlar ne durumda hanımlar yokmu hamiş olan????
Aslında şüphem var canım ama bilemiyorum yinede..Cekhucum gebelik ve regl belirtileri aynıdır ayırt edemezsin lakin vücut dilini çok iyi taniyorsan azda olsa gebelik için acabami dersin kendimden örnek vereyim benim normalde basım çok şiddetli derecede agrimaz ve regl zamanı sivilcelenirim buyuzden bat günümde sivilce falan çıkmadı tertemizdi yüzüm ve iki kez acillik derecesinde basım agridi bunlar beni şüpheye dusurmustu hatta amaaan ne alakası var psikolojiktir dedim birde sen yumurtlama takibini yapmiyormusun
Normalde 30 gündür adet döngüm benim.. Ama bu iki ay böyle uygun gördü herhalde :)))Canımsenin adet dduzensizligin den belirliyemiyorsun 1 hafta geri atiyorsa 24 günde bir oluyorsunuzdemektir 24-14=10 senin adetinin 10.ggunu yumurtlaman oluyor diye düşündüm aayrıca yumurtlama gününde kasik ağrısıyla beraber uzayan şefvaf akintin gelir o akıntı yyaniltma z ona dikkat et derim
Ay inşallah bitanem inşallaahh :)) senin duan kabul olurİnsalh olmuştur. Canım benim ve meleğin seninledir bizede buradan mutluluğunu paylaşmak kalır sabırsızlıkla batıni bekliyorum
Hadi inşallah salı günü de sağlıcakla geçer inşallah psikolojini iyi tutmaya çalış ki o da senden etkilenmesin canım benim belki psikolojik bir ağrıdırGittim arkadasim bekleyecegiz dedi sali kese gorunurse bakalim ama agrim cok
Canım benim herşey yoluna girecek üzme kendini.. Hem belirtiler geçer ki normal bence.. Doğuma kadar belirti yaşayacak değilsin yaİnsallah ama istahim azaldi goguslerde ki hassasiyet yok gaz sorunum yok Allahim insallah pskolojiktir nolir dua edin kuzularim Allah hepimzie sagliklisiyla nasip etsin benimde hamile kalip sonrasini beklemek cok zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?