• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASİMDA DA HAMİŞ OLAMADİK ARALİK YUZUMUZE GULER İNSALH BUYRUN BURDAN DEVAM EDELİM...

Amin canım benim amin inşallah :)
İlişki 9 gün önce oldu ama benim kasık ağrım zaten 9 gündür var..
Benim aklıma bir tek şu ihtimal geliyor canım, ben çok erken adet oldum ya bu ay bi de bi garip oldum.. Acaba diyorum üstüne mi gördüm? Tek umudum o şuanki belirtiler için.. Yani eğer belirtilerim gerçekse bir tek bu senaryo tutuyor :))
Çünkü 9 gün önceki ilişkiden hamile kalmış olsam yani 9 günlük bu kadar belirti biraz abartı bence :)

Bi de senin akıntın nasıldı? Su gibi mi? Yani renksiz kokusuz
Benim sivi beyaz seffafti ama hafif kokuluydu ve yogundu
İnsallah vardir bisiciklerr

kızlarrrr...of yıne hüsrana ugradım galıba sabah test yaptım ikinci çizgiyi gördüm biraz silikti hemen gıtıdım kanada baktırım dedım ,1 cıktı bu arada bat da 29 kasım yıne umutlar ertelendıı galıba

Benim sivi beyaz seffafti ama hafif kokuluydu ve yogundu
İnsallah vardir bisiciklerr
Günaydın canımcıımm :) ay inşallah vardır.. Of aslında varsa da nasıl vicdan yapıcam :( çünkü lanet ola sıca sigara içiyoruumm :( bırakamıyorum bi türlü.. Yani hamile olduğum kesinleşse tabikide bırakıcam hamileyken asla içmem.. Ama aslında şimdiden bıraksam çok güzel olur biliyorum ama işte olmuyo olmuyo :( hatta bi keresinde kendimi baya hamile zannediyordum :)) o ay bırakmıştım sonra adet olunca yine başladım :))

kızlarrrr...of yıne hüsrana ugradım galıba sabah test yaptım ikinci çizgiyi gördüm biraz silikti hemen gıtıdım kanada baktırım dedım ,1 cıktı bu arada bat da 29 kasım yıne umutlar ertelendıı galıba
Dur bakalım canım gün doğmadan neler doğar demişler :) daha 2 günün vaar

Günaydın canımcıımm :) ay inşallah vardır.. Of aslında varsa da nasıl vicdan yapıcam :KK43: çünkü lanet ola sıca sigara içiyoruumm :KK43: bırakamıyorum bi türlü.. Yani hamile olduğum kesinleşse tabikide bırakıcam hamileyken asla içmem.. Ama aslında şimdiden bıraksam çok güzel olur biliyorum ama işte olmuyo olmuyo :KK43: hatta bi keresinde kendimi baya hamile zannediyordum :)) o ay bırakmıştım sonra adet olunca yine başladım :))
Ayni seyi bendr gecen ay yapmistim hamileyim saninca bırakıyorum adet olunca icmedigjm gunleri de ekleyip iciyorum :) biraz bile suphen varsa psikolojik olarak icemiyosun zaten canim icme ne olur ne olmaz

Ayni seyi bendr gecen ay yapmistim hamileyim saninca bırakıyorum adet olunca icmedigjm gunleri de ekleyip iciyorum :) biraz bile suphen varsa psikolojik olarak icemiyosun zaten canim icme ne olur ne olmaz
Ya evet bir de içmediğim günlerinde acısını çıkartırcasına içiyorum :(
Aslında şüphem var.. Ama iki ay bu şüphe yüzünden çok tribe girdim.. Ve sonu hep tek çizgi oldu :) bende kızdım(neye kızdım hiç bilmiyorum :))))) ve dedim ki kendi kendime, hamileliğim kesinleşmeden tribe girip hayatımı alışkanlıklarımı değiştirmiycem :) öyle bi atar yaptım yani :)) o yüzden de şimdi tekrar bırakıp tekrar başlamak istemedim.. Ama içim içimi yiyor tabi o ayrı..

Ya evet bir de içmediğim günlerinde acısını çıkartırcasına içiyorum :KK43:
Aslında şüphem var.. Ama iki ay bu şüphe yüzünden çok tribe girdim.. Ve sonu hep tek çizgi oldu :) bende kızdım(neye kızdım hiç bilmiyorum :))))) ve dedim ki kendi kendime, hamileliğim kesinleşmeden tribe girip hayatımı alışkanlıklarımı değiştirmiycem :) öyle bi atar yaptım yani :)) o yüzden de şimdi tekrar bırakıp tekrar başlamak istemedim.. Ama içim içimi yiyor tabi o ayrı..
O zaman ic kuzum zaten ogrenince icmeyeceksin herkes ole yapiyo diye avutalim kendimizi :)

Karnim cok agriyo kizlar cok korkuyorum doktora gidiyorum simdi acaba onleyici ilac verirmi dusmemesi icin falan

Günaydın canımcıımm :) ay inşallah vardır.. Of aslında varsa da nasıl vicdan yapıcam :KK43: çünkü lanet ola sıca sigara içiyoruumm :KK43: bırakamıyorum bi türlü.. Yani hamile olduğum kesinleşse tabikide bırakıcam hamileyken asla içmem.. Ama aslında şimdiden bıraksam çok güzel olur biliyorum ama işte olmuyo olmuyo :KK43: hatta bi keresinde kendimi baya hamile zannediyordum :)) o ay bırakmıştım sonra adet olunca yine başladım :))
Ben de sigara iciyorum maalesef. Hamile olan arkadaslarim cocuk calismalarina baslamadan 2 ay once birakti iradelerine hayranim . Ama ben yapamiyorum. Simdi 4 aydir deneyip olmayinca acaba sigaradan mi diye korkuyorum ama birakma cesaretini de gosteremiyorum. Cagresizim cidden bu konuda. :( sigaradan dolayi tutunamiyor olabilir mi acaba

Ayrica karin agrisi olur normal diye biliyorum ben iyi dusun iyi olsun
Ne bileyim arkadasim belirtileeimde gitti sanki bende sigara iciyorim birakamiyorim da doktor bugun kesin birak dedi allahim hepimize saglikli hayirli bebisler nasip etain hamile kalmak ayri kalip.buyutmek ayri allah yardimcimiz olsun

Back