• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASİMDA DA HAMİŞ OLAMADİK ARALİK YUZUMUZE GULER İNSALH BUYRUN BURDAN DEVAM EDELİM...

Canım benim herşey yoluna girecek üzme kendini.. Hem belirtiler ki normal bence.. Doğuma kadar belirti yaşayacak değilsin ya :KK66: güzel düşün güzel olsun der annem hep.. Şimdi ben sana diyorum :KK66:
Canimm insallah Allah hepimize sagliklisiyla nasip etsin hamile kalabiliyorum.cok sukur ama sonrasi pek olmadi o yuzden korkuyorm

Günaydin annişler ve anniş adayları şükürler olsun topigimize kavuştuk hayırlı haberler vardır insalh ben de bugün kontrolden geldim tam 6 haftaligiz teyzeleri kalbimizde atmaya başladı darısı sizlere olsun insalh dualarim el açıp evlat dileyene hamiş olup da evladını kucağına almayı bekleyenlerle Rabbim bizleri utandirmasin insalhh AMİN.

Canim gozun aydin hayirlisiya kucagina almayi nasip etsin Rabbim bende yarin keseyi gormeye gidicem cok korkuyorum belirtilerim kesildi dua edin lutfen
Günaydin annişler ve anniş adayları şükürler olsun topigimize kavuştuk hayırlı haberler vardır insalh ben de bugün kontrolden geldim tam 6 haftaligiz teyzeleri kalbimizde atmaya başladı darısı sizlere olsun insalh dualarim el açıp evlat dileyene hamiş olup da evladını kucağına almayı bekleyenlerle Rabbim bizleri utandirmasin insalhh AMİN.

Umutcum korkma belirtilerin herzaman olucak diye bir şart yok tatlım birgün.gelir birgün yok olur takılı kalıp strese girme dualrim seninle insalh güzel haberlerle geliceksin bizide haberdar et

Ay kızlaaarr özledim ben sizi yaaa :)) çok şükür kavuştuk :)))
Hayalciimmm ne mutlu sanaa sağlıkla kucağına alacaksın meleğini inşallahh :))
Umutcuuum seninde herşey yolunda gideceek hiç merak etme ;)

Ben hala 9 Aralık'ı bekliyorum :))

Yaa canlar hafta sonu giremedim site hata veriyordu yarin gorecegim kuzular hayalim16 hayalim16
hala sansin var kuzum ins bebisin tutunur C Cekhu
Ay kızlaaarr özledim ben sizi yaaa :)) çok şükür kavuştuk :)))
Hayalciimmm ne mutlu sanaa sağlıkla kucağına alacaksın meleğini inşallahh :))
Umutcuuum seninde herşey yolunda gideceek hiç merak etme :KK66:

Ben hala 9 Aralık'ı bekliyorum :))

Yaa canlar hafta sonu giremedim site hata veriyordu yarin gorecegim kuzular hayalim16 hayalim16
hala sansin var kuzum ins bebisin tutunur C Cekhu
İnşallah canım :) sol kasık ağrım hala devam ediyor.. 18 kasımdan beri sol kasığım ağrıyor.. Ama iki gündür daha azaldı.. Ara ara giriyor ağrı o kadar.. İnşallah bir sorun yoktur..

Cekhucum tesekkur ederim tatlım Rabbim sanada nasip etsin insalh bende senin batıni sabırsızlıkla bekliyorum

Cekhucum tesekkur ederim tatlım Rabbim sanada nasip etsin insalh bende senin batıni sabırsızlıkla bekliyorum
İnşallah canım :) kafam karışık aslında.. Yani bazen hamileyim galiba diyorum bazende yok yaa değilim diyorum.. Akıntım var.. O şüphelendiriyor beni ama umutlanmak istemiyorum.. Adetime kadar test yapmamaya kararlıyım :) elim gidip gidip geliyor gerçi ama tutuyorum kendimi .))

Ben ic hastaliklarina gittim ben de kansizlik bi de b12 eksikligi vardi normale donmus mu yoksa yine dusuk mu diye gittim doktor da butun testleri istedi hormonda yzdirdi
Yani kadin doguma gitmefim ben
b12 hormon tüpüyle bakılıyor zaten , diğer kan değerlerinede bakılırken genel ad yazılır barkodların üzerinde biyo kimya hormon kan merkezi vs şeklinde yazılıyor ama neye bakılacağı sistemde alt başlık olarak görülüyor bu kadar erken zaten hcg bakılsada çıkmaz... belki cevap yazan olmuştur ama okumaya fırsatım olmadı sadece kaldığım sayfa bura olduğu için cevaplamak istedeim

Canim belirtilerin neler benim adet olcakmsim.gibi karnim agriyor ve baska bi belirti yok 5haftalik hesabima gore

Umutcum belirtiler regle aynıydı ayırt edemezsin ben bulanık goruyordum oda soğuktan diye dusundum ama değilmiş vücut dilini taniyorsan ekstra değişiklik te bir farklılık olduğunu anlarsın

b12 hormon tüpüyle bakılıyor zaten , diğer kan değerlerinede bakılırken genel ad yazılır barkodların üzerinde biyo kimya hormon kan merkezi vs şeklinde yazılıyor ama neye bakılacağı sistemde alt başlık olarak görülüyor bu kadar erken zaten hcg bakılsada çıkmaz... belki cevap yazan olmuştur ama okumaya fırsatım olmadı sadece kaldığım sayfa bura olduğu için cevaplamak istedeim
Sag ol tatlim zaten gebelige bakilmamis
Bir de dun siddetli bogaz agrisiyla gittim acile gebelige bsktilar negatif ama adete on gun var antibiyotik verdiler
Sence gebelik yok mu yoksa hala olma ihtimali var mi

Umutcum belirtiler regle aynıydı ayırt edemezsin ben bulanık goruyordum oda soğuktan diye dusundum ama değilmiş vücut dilini taniyorsan ekstra değişiklik te bir farklılık olduğunu anlarsın
Aslinda iyi Taniyorim.ve vardida yok gibi simdi sanki adet olucam gibi hiaaediyorum hayirliaiyla insallah umutlar tukenmez

Yok kuzum istahim kesildi bile o eski belirtiler yok geldim doktor sezeryanda bekliyorum bayilabilirim heran dudagimi kanatmisim heycandan C Cekhu dualarinizi eksik etmeyin

Back