How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

KASİMDA DA HAMİŞ OLAMADİK ARALİK YUZUMUZE GULER İNSALH BUYRUN BURDAN DEVAM EDELİM...

Amiiiinnn canım amiin inşallah :))
Kız sen hamişsin artık tamam tescillendin sen :))) değerlerinde hoop yükseliceeekk ondan sonra hooopp günler geçecek sonra hooooopppp meleğin kucağındaaaa :))) mis kokacak miiiiissss totsunu ısırdığım :)))
Ya iyi ki varsiniz diyorum istr kelimeler kifayetsiz yani insallah hayirlisiyla tamamina erer sizede bol bol dua edicem kuzularmmm

V
Aay inşallah canım yaa benimde acıyor göğüs uçlarım ama erken gibi geliyor bana yaa psikoljik mi acep :)
allah kalbinize gonlunuze gonlumuze gorr versinn insallah kuzularmm bende gaz skintisi coktu bide felaket akinti gogusler hafif sisti olabilir yani eger on gun once iliski olduyss olabilirr

kızlar bir şey sorucam size. bu zamana kadar yumurtlama günü için her hangi bir belirti yaşadığımı hatırlamıyorum ama bugün bir gariplik vardı bende satım 17 kasım herkesin mutlaka 14. gün civarında yumurtlama olması şart değil diye biliyorum. Bugün olanlara gelirsek de sol kasığımda batma oldu hafif hafif ve sanki böyle adet olacakmışım gibi bir karın ağrısı ve mide bulantım vardı durup dururken ateş bastı bütün gün neden bilmiyorum ama yumurtlama belirtileri olabilir mi?

Bend
kızlar bir şey sorucam size. bu zamana kadar yumurtlama günü için her hangi bir belirti yaşadığımı hatırlamıyorum ama bugün bir gariplik vardı bende satım 17 kasım herkesin mutlaka 14. gün civarında yumurtlama olması şart değil diye biliyorum. Bugün olanlara gelirsek de sol kasığımda batma oldu hafif hafif ve sanki böyle adet olacakmışım gibi bir karın ağrısı ve mide bulantım vardı durup dururken ateş bastı bütün gün neden bilmiyorum ama yumurtlama belirtileri olabilir mi?
Bende hic yumurtlama zamanim ne zaman anlamam

Bend

Bende hic yumurtlama zamanim ne zaman anlamam

Aynen pcos lu olduğum için bir de adetlerim hep düzensizdir ve kasık ağrılarım zamam zaman olur o yüzden yumurtlama ağrısı hangisi ayırt edemem. Ama bugün bir farklı ağrım vardı. Tabi bu ay bir de doğum kontrol kullanmadığım ilk ay olduğu için çok umutluyum bir kaç kişiden duymuştum bırakılan ilk ayda hamile kaldıklarını. Yumurtlama testi almadım bi yandan da çok umut bağlamayayım diye araftayım anlayacağınız.

Aynen pcos lu olduğum için bir de adetlerim hep düzensizdir ve kasık ağrılarım zamam zaman olur o yüzden yumurtlama ağrısı hangisi ayırt edemem. Ama bugün bir farklı ağrım vardı. Tabi bu ay bir de doğum kontrol kullanmadığım ilk ay olduğu için çok umutluyum bir kaç kişiden duymuştum bırakılan ilk ayda hamile kaldıklarını. Yumurtlama testi almadım bi yandan da çok umut bağlamayayım diye araftayım anlayacağınız.
Akintin var mi canim

Bazen hic belirti vermezmis canim adet gecmeden anlasilmazmis elinde gebelik testi varsa sabah ilk idrarla yap istersen bi test

V

allah kalbinize gonlunuze gonlumuze gorr versinn insallah kuzularmm bende gaz skintisi coktu bide felaket akinti gogusler hafif sisti olabilir yani eger on gun once iliski olduyss olabilirr
Amin canım benim amin inşallah :)
İlişki 9 gün önce oldu ama benim kasık ağrım zaten 9 gündür var..
Benim aklıma bir tek şu ihtimal geliyor canım, ben çok erken adet oldum ya bu ay bi de bi garip oldum.. Acaba diyorum üstüne mi gördüm? Tek umudum o şuanki belirtiler için.. Yani eğer belirtilerim gerçekse bir tek bu senaryo tutuyor :))
Çünkü 9 gün önceki ilişkiden hamile kalmış olsam yani 9 günlük bu kadar belirti biraz abartı bence :)

Bi de senin akıntın nasıldı? Su gibi mi? Yani renksiz kokusuz

Bazen hic belirti vermezmis canim adet gecmeden anlasilmazmis elinde gebelik testi varsa sabah ilk idrarla yap istersen bi test
Evet canım belirti olmadan da hamile olanlar var. Artık öyle olmasını umut ediyorum. Dün test aldım ama erken gebelik testi almadım, adetim gecikince yapılan testlerden aldım. Gecikirse yaparım diye. Belirti olmadığı için umutlanmak da istemiyorum.

Evet canım belirti olmadan da hamile olanlar var. Artık öyle olmasını umut ediyorum. Dün test aldım ama erken gebelik testi almadım, adetim gecikince yapılan testlerden aldım. Gecikirse yaparım diye. Belirti olmadığı için umutlanmak da istemiyorum.
Canim herhalde onlarda silik cizgi falan cikiyormus varsa arkadaslar oyle soyluyor dayanamazsan bir gun kala yap

Merhaba arkadaslar:) ekim ayinda 9 haftalikken bebegimin kalbi durdu ve kurtajla sonuclandi:( bu ay tekrardan denemeye karar verdik bat 7 aralik lutfen dua edin benim icin...

Back