• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASİMDA DA HAMİŞ OLAMADİK ARALİK YUZUMUZE GULER İNSALH BUYRUN BURDAN DEVAM EDELİM...

Ne bileyim arkadasim belirtileeimde gitti sanki bende sigara iciyorim birakamiyorim da doktor bugun kesin birak dedi allahim hepimize saglikli hayirli bebisler nasip etain hamile kalmak ayri kalip.buyutmek ayri allah yardimcimiz olsun
Amin canim. Allah hakkimizda hayirlisini nasib etsin. Sen de bebegini saglikli sihhatli al kucagina insallah.

Gittim arkadasim bekleyecegiz dedi sali kese gorunurse bakalim ama agrim cok
Canım benim nolur olumsuz düşünme.. Haftasonu da oldu zaten.. Yat dinlen mis gibi :)
Sigara konusuna gelince, neredeyse burun deliklerine bile takıp içen biri olarak söylüyorum :) nolur bırak.. Ben olmayan bebeğim için bıraktıysam sen olan bebeğin içib hayli hayli bırakırsın ;)

Ben de sigara iciyorum maalesef. Hamile olan arkadaslarim cocuk calismalarina baslamadan 2 ay once birakti iradelerine hayranim . Ama ben yapamiyorum. Simdi 4 aydir deneyip olmayinca acaba sigaradan mi diye korkuyorum ama birakma cesaretini de gosteremiyorum. Cagresizim cidden bu konuda. :KK43: sigaradan dolayi tutunamiyor olabilir mi acaba
Yani canım inan bu sigara konusunda bende çok kararsızım..
Hamile olduğumu bilsem asla ve asla içmem o konuda kesin kararlıyım..
Ama yani benim arkadaşım hamile olduğunu bilmeden 1,5 ay içti.. Bir şey olmadı..
sigarayı geçtim, hamile olduğunu bilmeden sakinleştirici vs kullananlar var ve sağlıklı çocukları oluyor..
Ben şuna inanıyorum(ya da kendimi kandırıyorum bilmiyorum) ama eğer bu bebeğin ilk haftaları, ilk günleri bu kadar mühimse neden biz anında öğrenemiyoruz? Yani biz öğrenene kadar olan süre zarfında, eğer o bebek hayatta kalacaksa zaten ne olursa olsun kalıyor bence ;)

Ya kızlar bende zaten bir haftadır sol kasıkta ağrı var.. Bazen iki taraflı oluyor ve bazen de karnımın altı geriliyor.. Ama sol çok ağrıyor.. Sanki şiş.. Bel ağrımda var.. Ayrıca son 2 gündür yoğun bi akıntım var.. Yine son 3-4 gündür de göğüs uçlarım acıyor ama bir şey sürtünce ya da elimle bastırınca ve şişler..
Kafayı yemek üzereyim.. Bunlar hamilelik mi yoksa yumurtlama belirtisi mi?
Yoksaa sol kasık ve akıntı dışındakiler psikolojik ve kist mi var :( Oof bu hafta ben kesin doktora gideyim.. Kistten çok korkuyorum :(

Hayırlı geceler anniş ve anniş adayları topigimiz sessiz kalmış müjdeli haberi veren hamişlerede gözükmüyor biride tubish batlar ne durumda hanımlar yokmu hamiş olan????

Hayırlı geceler anniş ve anniş adayları topigimiz sessiz kalmış müjdeli haberi veren hamişlerede gözükmüyor biride tubish batlar ne durumda hanımlar yokmu hamiş olan????
Ay daha bata var canım ya :( 9 aralık benim endişeli beklemelerdeyim..
Sahi tubish nerelere kayboldu ki acaba..

Cekhucum gebelik ve regl belirtileri aynıdır ayırt edemezsin lakin vücut dilini çok iyi taniyorsan azda olsa gebelik için acabami dersin kendimden örnek vereyim benim normalde basım çok şiddetli derecede agrimaz ve regl zamanı sivilcelenirim buyuzden bat günümde sivilce falan çıkmadı tertemizdi yüzüm ve iki kez acillik derecesinde basım agridi bunlar beni şüpheye dusurmustu hatta amaaan ne alakası var psikolojiktir dedim birde sen yumurtlama takibini yapmiyormusun

Cekhucum gebelik ve regl belirtileri aynıdır ayırt edemezsin lakin vücut dilini çok iyi taniyorsan azda olsa gebelik için acabami dersin kendimden örnek vereyim benim normalde basım çok şiddetli derecede agrimaz ve regl zamanı sivilcelenirim buyuzden bat günümde sivilce falan çıkmadı tertemizdi yüzüm ve iki kez acillik derecesinde basım agridi bunlar beni şüpheye dusurmustu hatta amaaan ne alakası var psikolojiktir dedim birde sen yumurtlama takibini yapmiyormusun
Aslında şüphem var canım ama bilemiyorum yinede..
Yumurtlama takibimi yapıyorum ama iki aydır adet tarihim şaştı.. Bi düzensizlik var..
Ayrıca bi tane uygulama kullanıyorum yumurtlamamı daha sağlıklı hesaplamak için, ayrıca yaşadığın ağrıları akıntıları vs yazabiliyorsun..
Normalde yumurtlama günüm çarşamba sondu uygulamaya göre.. Ama akıntılarımın kaydını girince yumurtlama tarihini değiştirdi uygulama :))) o da kafamı karıştırdı..
Sat 9 kasım.. Ondan önce 17 ekim..
Karıştım iyice yani..
Ama zaten sol kasığımdaki ağrının psikolojik olması imkansız.. Baya ağrıyor yani.. Hele hele bazen çok feci kramp giriyor..

Regl belirtisi için çok erken.. O yüzden ona ihtimal vermiyorum, tabi eğer yine adet tarihim öne kaymıyorsa...
Bu ay iki günde bir ilişkiyi denedim ama onu da 1,5 hafta yaptım :) son 4 günü boş geçiyoruz :)

Regl belirtisi için erken hamilelik belirtisi için erken..
O yüzden ya yumurtlama ya da kist belirtisi bunlar diye düşünüyorum..
Vücudumda bir şeyler oluyor.. Onu hissediyorum ama sebebi kist mi yumurtlama mı onu bilemiyorum.. Çünkü yumurtlama dönemlerimde akıntım olur sadece o kadar.. Ağrı olmaz hiç..

Canımsenin adet dduzensizligin den belirliyemiyorsun 1 hafta geri atiyorsa 24 günde bir oluyorsunuzdemektir 24-14=10 senin adetinin 10.ggunu yumurtlaman oluyor diye düşündüm aayrıca yumurtlama gününde kasik ağrısıyla beraber uzayan şefvaf akintin gelir o akıntı yyaniltma z ona dikkat et derim

Canımsenin adet dduzensizligin den belirliyemiyorsun 1 hafta geri atiyorsa 24 günde bir oluyorsunuzdemektir 24-14=10 senin adetinin 10.ggunu yumurtlaman oluyor diye düşündüm aayrıca yumurtlama gününde kasik ağrısıyla beraber uzayan şefvaf akintin gelir o akıntı yyaniltma z ona dikkat et derim
Normalde 30 gündür adet döngüm benim.. Ama bu iki ay böyle uygun gördü herhalde :)))
Ben o yüzden 12,14,16 dikkat ederim..
Ama bu ay farkında olmadan senin dediğin hesaba göre birlikte olmuşuz :) ve bu hesap ayrıca benim sol kasığımın ağrımaya başladığı tarih.. Yani 10. gün 18 kasım oluyor ve benim o günden beri sol kasığım ağrıyor ve bütün bu yaşadıklarım da o günden itibaren başladı.. Acaba 18 kasım daki ilişkide tutturduk da onun belirtileri mi bunlar :))) ay olur mu acaba ne dersiinnn :)))

İnsalh olmuştur. Canım benim ve meleğin seninledir bizede buradan mutluluğunu paylaşmak kalır sabırsızlıkla batıni bekliyorum

İnsalh olmuştur. Canım benim ve meleğin seninledir bizede buradan mutluluğunu paylaşmak kalır sabırsızlıkla batıni bekliyorum
Ay inşallah bitanem inşallaahh :)) senin duan kabul olur ;) bu akşam benim için dua et :)) hepimizin sağlıklı bebekleri olsuun ve sağlıkla kucağımıza alalım inşallaahh :))
Ben artık yatayım :) çok öpüyorum seni :) yarın görüşürüz :)) iyi geceler canım benim

Sat 9 kasim
Bat 6 aralik
Belirti her ay oldugu gibi gogus agrisi, ayak usumesi, regl sancisi, icimdeki ses, duygusal dalgalanmalar
Extra belirti koyu renk tortulu idrar, koku hassasiyeti, Karin seyirmesi ( kalp atisi seklinde degil. Sag kasigimin ustu resmen titriyo)

Herkese saglikli hamilelik ve bebis nasip etsin Allahim.

Gittim arkadasim bekleyecegiz dedi sali kese gorunurse bakalim ama agrim cok
Hadi inşallah salı günü de sağlıcakla geçer inşallah psikolojini iyi tutmaya çalış ki o da senden etkilenmesin canım benim belki psikolojik bir ağrıdır

İnsallah ama istahim azaldi goguslerde ki hassasiyet yok gaz sorunum yok Allahim insallah pskolojiktir nolir dua edin kuzularim Allah hepimzie sagliklisiyla nasip etsin benimde hamile kalip sonrasini beklemek cok zor oluyor

Kizlar selam moralim cok bozuk,esim sperm sayimi yaptırdı ve hizi % 0 çıktı :(( cocuk hayal oldu benim icin, tedavi sureci v.s cok uzun zaman

İnsallah ama istahim azaldi goguslerde ki hassasiyet yok gaz sorunum yok Allahim insallah pskolojiktir nolir dua edin kuzularim Allah hepimzie sagliklisiyla nasip etsin benimde hamile kalip sonrasini beklemek cok zor oluyor
Canım benim herşey yoluna girecek üzme kendini.. Hem belirtiler geçer ki normal bence.. Doğuma kadar belirti yaşayacak değilsin ya ;) güzel düşün güzel olsun der annem hep.. Şimdi ben sana diyorum ;)

Back