- 10 Ağustos 2013
- 2.320
- 1.719
- 333
Aynen öyle canım :) o da yani belli etsin kendini :)) anneee ben burdayıım içmeee desin di mi ama
Bana yardım lütfen..
Yumurta catladigi zaman mı o yoğun kıvamlı akıntı oluyor ve o gün mü ilişkiye girmek gerekiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle canım :) o da yani belli etsin kendini :)) anneee ben burdayıım içmeee desin di mi ama
Canım beniiiimmmmm bak gördün müüü bebeğin seninleee :)))) kalp atışlarını da duyacaksınn eminim bundan :)))) sende artık kendini sıkma üzme noluur bebeğini düşün bak o da üzülür :)) Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip edecek bak görürsün çok sevindim canım benim çoooookkkk hemdeeee
Vallaha çatladığı zaman mı yumurtladığın zaman mı bende bilmiyorum canım..Bana yardım lütfen..
Yumurta catladigi zaman mı o yoğun kıvamlı akıntı oluyor ve o gün mü ilişkiye girmek gerekiyor
Bat 9 aralık canım :) ama umudum yok :) yani kendimi umutlandırmak istemiyorum.. Kasık ağrım dün gece yatarken fenaydı.. Ama psikolojik diye düşünüyorum.. Bi de akıntım çok fazla ama o da mikrop mu kaptım acaba diye düşünüyorum.. Bi de :) göğüslerim acıyor ama o da adetim yaklaşıyor diye düşünüyorum :) yani hamile gibi hissetmediğim için kendimi o yüzden de hiiçç ihtimal vermiyorum :)))Umutcum bebisine hayırlı olsun canım benim stresli olma kötü düşüncelere girme insalh kalp atisinida duyucaksin çok sevindim senin adına cekhu sen neler yapıyorsun nasılsın bat nezaman di
Allahim bendede cok akinti vardi hatta noluyo ya mikrop mu kaptim dedim doktora gitmistim bayanlarda olur demiati gebelik yok demistim kokuyodu bide simdi yok denecek kadar azaldi gaz vqrdi bel agrisi falan ayy hadi insallah az kaldi kuzum 8gun C Cekhuİnşallah canım ama kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum :) hatta adet olacağıma çok eminim :))
Benim öyle çok kokmuyor yani çok hafif bir koku var.. Su gibi bi şey galiba.. Ay hiç umudum yok canım ya :) bi ara vardı ama şuan hiiçç yok :)) inşallah yanılırım tabi :)) çünkü benim adet öncesi akıntım olur aslında.. Ama bunun tek farkı, hem yumurtlamadan beri devam ediyor hemde çok fazla.. Yumurtlamada olan akıntıdan farklı ama o zamandan beri devam ediyor.. O yüzden de acaba açık wclerden mikrop mu kaptım acaba diye düşünüyorum..
İnsallah bebis vardir birlikte yasariz heranimizi canim allah gonlune gore hayirlisiyla tes zamanda nasip etsin insallahhBenim öyle çok kokmuyor yani çok hafif bir koku var.. Su gibi bi şey galiba.. Ay hiç umudum yok canım ya :) bi ara vardı ama şuan hiiçç yok :)) inşallah yanılırım tabi :)) çünkü benim adet öncesi akıntım olur aslında.. Ama bunun tek farkı, hem yumurtlamadan beri devam ediyor hemde çok fazla.. Yumurtlamada olan akıntıdan farklı ama o zamandan beri devam ediyor.. O yüzden de acaba açık wclerden mikrop mu kaptım acaba diye düşünüyorum..
Amin canım inşallah :)) ne güzel olur beraber yaşarız tüm evreleri :))) ilk önce hayalim sonra sen sonra beeenn :))))İnsallah bebis vardir birlikte yasariz heranimizi canim allah gonlune gore hayirlisiyla tes zamanda nasip etsin insallahh
Aynen canim ya valla seviyorim sizi cook allah ayirlisiyla nasip.etsin hepimizeeeAmin canım inşallah :)) ne güzel olur beraber yaşarız tüm evreleri :))) ilk önce hayalim sonra sen sonra beeenn :))))
İnşallah canım inşallah :)Aynen canim ya valla seviyorim sizi cook allah ayirlisiyla nasip.etsin hepimizeee
Ay evet bende giremedim dedim tam guzel arkdsliklar edindim site coktu diye ya aklima takildi 4haftada kese gozukuyomu nette 5hafta diyo C Cekhuİnşallah canım inşallah :)
Vallaha bende çok seviyorum sizii haftasonu siteye giremedim bakım var diyodu aklım hep sizdeydi :)) çok şükür herkesin iyi haberini aldım :))
canım ben bugün kan verdim değerim 2082 çıktıBi de benim iki arkadaşımın da söylediği; karnını içine çekemiyorsun hamile kaldığında, demişlerdi :) bende onu deniyorum :))) ve karnımı içime çekiyorum yani hamile değilim diyorum :)) kendimce testim bu yani :))))
Aaa ciddi misiiin? E bana girmiyo dedileerr :))) şaşkınlıktan ilk yazmam gereken şeyi son yazdım canım kusura bakma lütfen :)) Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :))))canım ben bugün kan verdim değerim 2082 çıktı
senin için denedim karnım içine giriyor:)