- 19 Aralık 2020
- 700
- 1.854
- 63
- 38
Kesildi şimdi, 2 damla geldi biraz önce ayağa kalktığımda. O da midem bulanıyor hala ona kalkıyorum.Çok mu geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesildi şimdi, 2 damla geldi biraz önce ayağa kalktığımda. O da midem bulanıyor hala ona kalkıyorum.Çok mu geldi
Çamaşıra bir parmak kadar geldiÇok mu geldi
Kuzu benden de sarı akıntı geliyo bazen doktora gittin mi kirmizi olmadıgı sürece korkulacak birşey yok diyolar şimdi benim perşembe günü randevum var kendi doktoruma herşeyi söylicem bu akıntıları falanKesildi şimdi, 2 damla geldi biraz önce ayağa kalktığımda. O da midem bulanıyor hala ona kalkıyorum.
Doktor gel demiş gittin mi ihmal etme Allah korusun yaÇamaşıra bir parmak kadar geldi
Burda bu doktor işleri tuhaf olduğundan dinlen 3saat sonra gel dedi. O da aile doktoru, yarım saate gidicez eşimle.Doktor gel demiş gittin mi ihmal etme Allah korusun ya
Korkma sakın kal hep dua et içinden stres de yapma şu dönemleri atlatırsak Allah’ın izniyle gerisi daha kolay olacak kötü şeyleri çıkart aklından bol bol salavat getir Allahım bizleri sağlıklı bi şekilde evlatlarimiza kavuştursun benim beta 8510den 14.191 e çıkmışBurda bu doktor işleri tuhaf olduğundan dinlen 3saat sonra gel dedi. O da aile doktoru, yarım saate gidicez eşimle.
Özellikle siliyorum bakıyorum, kırmızı değil. Pıhtı da yok. Kahverengi akıntı resmen. Durdu gibi şimdi
Ben de kana da bakmıyorlar peh. Şimdi doktora geldim, Allahın nolur kötü bir şey olmasınKorkma sakın kal hep dua et içinden stres de yapma şu dönemleri atlatırsak Allah’ın izniyle gerisi daha kolay olacak kötü şeyleri çıkart aklından bol bol salavat getir Allahım bizleri sağlıklı bi şekilde evlatlarimiza kavuştursun benim beta 8510den 14.191 e çıkmış
Haberdar et beni de kötü birşey olmıcak kötü düşünmeBen de kana da bakmıyorlar peh. Şimdi doktora geldim, Allahın nolur kötü bir şey olmasın
Aile doktoru kadın doğuma sevk etti, akşam 5te gideceğiz. Kan vereceğim bi de çok kustuğum için serum alacakmışım. Arada ultrasona da bakacaklar. Yazarım akşama yine.Haberdar et beni de kötü birşey olmıcak kötü düşünme
Tamam canım benim Allaha emanetsinizAile doktoru kadın doğuma sevk etti, akşam 5te gideceğiz. Kan vereceğim bi de çok kustuğum için serum alacakmışım. Arada ultrasona da bakacaklar. Yazarım akşama yine.
Korkma kuzummm adam yerleşiyorbir şeycik olmaz allahın izniyle bize de haber verAile doktoru kadın doğuma sevk etti, akşam 5te gideceğiz. Kan vereceğim bi de çok kustuğum için serum alacakmışım. Arada ultrasona da bakacaklar. Yazarım akşama yine.
Kötü birsey olmayacağını biliyordum çok şükür kuzum kalp atişini da duymuşsun neden geliyormuş lekeler pekiKızlar dün hastaneden çok geç çıkınca yazamadım. Çok şükür herşey yolunda hatta kalp atışını bile gördük
Kusma için vitamin ve tablet alacağım umarım artık bişeyler yerim.
Valla canım herşey olabilir dediler, benim rahim normalden kalın o olabilir, şiddetli kustum son 3 gün onun etkisi olabilir,yoruldum bu yüzden iş vs o da olabilir. Kırmızı veya açık renk kan olmadığı ve fazla olmadığı sürece sorun yok dediler.Kötü birsey olmayacağını biliyordum çok şükür kuzum kalp atişini da duymuşsun neden geliyormuş lekeler peki
Kalp atışını gördükten sonra betaya bakmıyorlar kiBi de çok enteresan hala kan testi yapılmadı bana. Yani beta hcg kaç hiç bilmiyorum. Varsa yoksa ultrason,alttan rahime bakılma...
Benim öncesinde de bakmadılar,hiç bakılmadı yani . Dün kanamam vardı yine bakmadılaröKalp atışını gördükten sonra betaya bakmıyorlar ki
Derin bir nefes alabilirsin artık dilediğin kadar çok şükür kuzum kalp atişini da duydun ah bide ben duyabilirim inşallahValla canım herşey olabilir dediler, benim rahim normalden kalın o olabilir, şiddetli kustum son 3 gün onun etkisi olabilir,yoruldum bu yüzden iş vs o da olabilir. Kırmızı veya açık renk kan olmadığı ve fazla olmadığı sürece sorun yok dediler.
Off nasıl bir rahatlama bu anlatamam, ve çok şükür artık su içebiliyorum kusmadan.
Aslında duymadık, gördük. Ultrasonda gösterdiler. Ses nerde dedim iki doktor da tuhaf tuhaf baktı, ses yok ama bak burdaki kalp ve ritimli atıyor dediler. O fasulye şeklini gördük, atan kalbi de gördükDerin bir nefes alabilirsin artık dilediğin kadar çok şükür kuzum kalp atişini da duydun ah bide ben duyabilirim inşallah
Çok şükür sağlıkla gelsin inşallahAslında duymadık, gördük. Ultrasonda gösterdiler. Ses nerde dedim iki doktor da tuhaf tuhaf baktı, ses yok ama bak burdaki kalp ve ritimli atıyor dediler. O fasulye şeklini gördük, atan kalbi de gördük