• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kasımda aşılama yaptıranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnş olmazsın canım 🙏🏻 Benim de 14. Günüm bugün iki gün önce hafif bi kanama oldu kesildi bugün de kahverengi çamur gibi bişe geldi çok az ama hasta mı olcam yoksa gebemiyim hiç anlamadım en iyisi gidip test yapmam olcak
Kan verdim negatif çıktı ama hasta olmadım ufak ufak sıvı akıntı oluyor moralim bozuldu minik patikler aldım salı günü eşim doğum günü pozitif çıkarsa hediye ederim diye 🙈

Valla gelen giden yok benim de canım. normalde cuma günü regl olmam gerek. pazar günü içinde doktorum kan testi istemişti. pazarı beklicem sanırım regl olmazsam acile gidip yaptırırım. inş olmam :dua: verdin mi kan canım, sonuç ne?
Kan verdim canım daha yeni 1 saat sorma sonucu alcam inş güzel haberler vermek nasip olur burdan 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Kan verdim negatif çıktı ama hasta olmadım ufak ufak sıvı akıntı oluyor moralim bozuldu minik patikler aldım salı günü eşim doğum günü pozitif çıkarsa hediye ederim diye 🙈
Hadi ya canım 😞 kaçıncı günün ki bugün ? Erken mi acaba daha

İnş olmazsın canım 🙏🏻 Benim de 14. Günüm bugün iki gün önce hafif bi kanama oldu kesildi bugün de kahverengi çamur gibi bişe geldi çok az ama hasta mı olcam yoksa gebemiyim hiç anlamadım en iyisi gidip test yapmam olcak
Siz de pozitif çıkabilir benim ilk hamilelik de öyle olmuştu hamile olduğumu bilmiyordum kahverengi akıntı olmuştu test yaptım 2 çizgi çıktı 1.5 aylıkken düştü

Siz de pozitif çıkabilir benim ilk hamilelik de öyle olmuştu hamile olduğumu bilmiyordum kahverengi akıntı olmuştu test yaptım 2 çizgi çıktı 1.5 aylıkken düştü
Senin adına çok üzüldüm canım allah gebeliğinde sağlıklısını hayırlısını versin inş 🙏🏻. Umarım pozitif çıkar bekliyorum sabırsızlıkla bende

Adetim daha Pazartesi günü.ama neden 6 gün kala lekelenme oldu onu da anlamış değilim 😢
Canım olumsuz düşünme ben geçen ay kan testi yaptırdığımda 0,436 gibi bir değer çıkmıştı doktor 0,100 olursa gebelik şansın var 1 hafta sonra tekrar test yaptır demişti bana. 0,100 le hamile kalan çok var galiba bir netten araştırsana.

Kasık ağrılarım başladı sanki benimde ya. Kızlar crinone jel kullanan var mı? Sizde de su gibi bir akıntı yaptı mı?

Canım olumsuz düşünme ben geçen ay kan testi yaptırdığımda 0,436 gibi bir değer çıkmıştı doktor 0,100 olursa gebelik şansın var 1 hafta sonra tekrar test yaptır demişti bana. 0,100 le hamile kalan çok var galiba bir netten araştırsana.
Boşver canım artık bıraktım gerçktn de yoruldum düşünmek istemiyorum artık İnan 😞 adeti beklicem sdece başka da bişe yapmicam odaklanmicam yıpranıyorum çünkü 😞

Back