Adet günümü beklicem sdece cnmYerleşme olabilir cuma günü tekrar kan verin hasta olmazsanız tekrar tahlil yaptırın
En iyisi ben çay yaptım kendime şimdi birde müzik açtım kafamı dağıtıyorum düşündükçe kafa, gidiyorBoşver canım artık bıraktım gerçktn de yoruldum düşünmek istemiyorum artık İnanadeti beklicem sdece başka da bişe yapmicam odaklanmicam yıpranıyorum çünkü
Aynen öyle kafa gidiyor düşün düşün.bende birazdan misafirliğe gidicem iyi gelir biraz kafam dağılır kalkıp hazırlanim hatta vardır bunda da bi hayırEn iyisi ben çay yaptım kendime şimdi birde müzik açtım kafamı dağıtıyorum düşündükçe kafa, gidiyor
Evet peynirimsi de geliyor. Sağol canımYaptı günlük kullan birde peynirimsi geri gelecek Korkma
Anlıyorum seni canım çok haklısın. Napalim Allah hayırlısını nasip etsin vardır bilmediğimiz onun bildiği bişeyBoşver canım artık bıraktım gerçktn de yoruldum düşünmek istemiyorum artık İnanadeti beklicem sdece başka da bişe yapmicam odaklanmicam yıpranıyorum çünkü
Boşver canım artık bıraktım gerçktn de yoruldum düşünmek istemiyorum artık İnanadeti beklicem sdece başka da bişe yapmicam odaklanmicam yıpranıyorum çünkü
Bari senden güzel haber alalım cnmAnlıyorum seni canım çok haklısın. Napalim Allah hayırlısını nasip etsin vardır bilmediğimiz onun bildiği bişey
Inşallah canımBari senden güzel haber alalım cnm
Kasik ağrısı mi var canım? Benim 7.gün başlamıştı bi haftaya yakın sürmüştü. Doktor iyiye işaret demişti. Hayırlısı olsun inşallah. Kendini yorma ağır iş yapmaMerhaba 14 Kasım da yaptırdım bende ama benim aşılama olduğu günden beri hafif ara ara ağrım var sizde de oldu mu ? Rabbim artmasın isteyen herkese nasıp etsin inşallah
Evet kasık ağrısı canım sol taraf gelişip çatlayan yumurtamda sol tarafta inşallah hayırlı sonuçlar alırızKasik ağrısı mi var canım? Benim 7.gün başlamıştı bi haftaya yakın sürmüştü. Doktor iyiye işaret demişti. Hayırlısı olsun inşallah. Kendini yorma ağır iş yapma
Bide benim affedersiniz ama ilk günden beri beyaz akıntım var sizdede var mı kiKasik ağrısı mi var canım? Benim 7.gün başlamıştı bi haftaya yakın sürmüştü. Doktor iyiye işaret demişti. Hayırlısı olsun inşallah. Kendini yorma ağır iş yapma
Adetim başladı bile bugün erken oldum 3 gün.Inşallah canım⚘
Benim sağ taraf da yumurta büyümüyor solda büyüyor aşılama sonrası solda kramplar oluyor arada sağ taraf da küçük çaplı kramp oluyor bugün 15 gün hasta olacak gibi ağrılar var hatta hasta oldum sanıyorum bakıyorum birşey yokEvet kasık ağrısı canım sol taraf gelişip çatlayan yumurtamda sol tarafta inşallah hayırlı sonuçlar alırızsizin kaçıncı gününüz
Aynı benimde öyle bazen oluyo sağ tarafta ağrım oda çok az dokturunuz kaç gün sonra test yapın dedi siziBenim sağ taraf da yumurta büyümüyor solda büyüyor aşılama sonrası solda kramplar oluyor arada sağ taraf da küçük çaplı kramp oluyor bugün 15 gün hasta olacak gibi ağrılar var hatta hasta oldum sanıyorum bakıyorum birşey yok
Benim yarın regl günüm canım 17.günüm bugün. Kasik ve bel ağrım var ya herhalde olmadıEvet kasık ağrısı canım sol taraf gelişip çatlayan yumurtamda sol tarafta inşallah hayırlı sonuçlar alırızsizin kaçıncı gününüz
Hayır yok benim hep su gibi oldu o da jelden sanırımBide benim affedersiniz ama ilk günden beri beyaz akıntım var sizdede var mı ki
Benim de yarın ve kasık ile bel ağrılarım başladı galiba bende de yokAdetim başladı bile bugün erken oldum 3 gün.
15 gün sonra dedi ben 12 günü yaptım negatif çıktı ağrılarım var tamam hasta oldum diyorum bakıyorum birşey yok pazartesi bir daha baktıracamAynı benimde öyle bazen oluyo sağ tarafta ağrım oda çok az dokturunuz kaç gün sonra test yapın dedi sizi
İlk aşılama da jelden dolayı peynirimsi geldi bazende rengi yeşil gibi 2.aşılamada su gibi oldu hala da akıntı devam ediyor bazende kokuyorHayır yok benim hep su gibi oldu o da jelden sanırım
İnş adet olmazsın canımBenim de yarın ve kasık ile bel ağrılarım başladı galiba bende de yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?