Gebeliğe Hazırlık Kasımda aşılama yaptıranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Boşver canım artık bıraktım gerçktn de yoruldum düşünmek istemiyorum artık İnan adeti beklicem sdece başka da bişe yapmicam odaklanmicam yıpranıyorum çünkü
En iyisi ben çay yaptım kendime şimdi birde müzik açtım kafamı dağıtıyorum düşündükçe kafa, gidiyor

Boşver canım artık bıraktım gerçktn de yoruldum düşünmek istemiyorum artık İnan adeti beklicem sdece başka da bişe yapmicam odaklanmicam yıpranıyorum çünkü
Anlıyorum seni canım çok haklısın. Napalim Allah hayırlısını nasip etsin vardır bilmediğimiz onun bildiği bişey

Merhaba 14 Kasım da yaptırdım bende ama benim aşılama olduğu günden beri hafif ara ara ağrım var sizde de oldu mu ? Rabbim artmasın isteyen herkese nasıp etsin inşallah

Merhaba 14 Kasım da yaptırdım bende ama benim aşılama olduğu günden beri hafif ara ara ağrım var sizde de oldu mu ? Rabbim artmasın isteyen herkese nasıp etsin inşallah
Kasik ağrısı mi var canım? Benim 7.gün başlamıştı bi haftaya yakın sürmüştü. Doktor iyiye işaret demişti. Hayırlısı olsun inşallah. Kendini yorma ağır iş yapma

Kasik ağrısı mi var canım? Benim 7.gün başlamıştı bi haftaya yakın sürmüştü. Doktor iyiye işaret demişti. Hayırlısı olsun inşallah. Kendini yorma ağır iş yapma
Evet kasık ağrısı canım sol taraf gelişip çatlayan yumurtamda sol tarafta inşallah hayırlı sonuçlar alırız sizin kaçıncı gününüz

Bide benim affedersiniz ama ilk günden beri beyaz akıntım var sizdede var mı ki

Evet kasık ağrısı canım sol taraf gelişip çatlayan yumurtamda sol tarafta inşallah hayırlı sonuçlar alırız sizin kaçıncı gününüz
Benim sağ taraf da yumurta büyümüyor solda büyüyor aşılama sonrası solda kramplar oluyor arada sağ taraf da küçük çaplı kramp oluyor bugün 15 gün hasta olacak gibi ağrılar var hatta hasta oldum sanıyorum bakıyorum birşey yok

Aynı benimde öyle bazen oluyo sağ tarafta ağrım oda çok az dokturunuz kaç gün sonra test yapın dedi sizi

Aynı benimde öyle bazen oluyo sağ tarafta ağrım oda çok az dokturunuz kaç gün sonra test yapın dedi sizi
15 gün sonra dedi ben 12 günü yaptım negatif çıktı ağrılarım var tamam hasta oldum diyorum bakıyorum birşey yok pazartesi bir daha baktıracam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…