Benimde aynı canım ama peynirimsi gibi de geliyo bende karışıkİlk aşılama da jelden dolayı peynirimsi geldi bazende rengi yeşil gibi 2.aşılamada su gibi oldu hala da akıntı devam ediyor bazende kokuyor
Inat ettim bu sefer yapmadım canım ya çok moralim bozuluyodu negatifi görünce. Beklicem bakalım artık hayırlısıİnş adet olmazsın canımOdaklanma fazla akışına bırak hiç kan testi yapmadın mı
Bende de arada su gibi geliyo ama ben jel kullanmıyorumHayır yok benim hep su gibi oldu o da jelden sanırım
Bugün regl oldum canımİnş adet olmazsın canımOdaklanma fazla akışına bırak hiç kan testi yapmadın mı
Ben henüz olmadım 16 gün oldu pazartesi gününe hasta olmasam kan testi yapacamBugün regl oldum canım
Herkesin vücudu aynı değil belki sizinki tutacak ilk denemede 15 gününden sonra kan testi yaptırKızlar geçen hafta cuma aşılama yaptırdım korkuyorum ilk aşılamada hep olumsuz şeyler okudum bu şekilde olupda güzel haber alan varmı
Tedavi nasıl olur ilaç mı iğne mi bilmem ama aşılama da korkmayın smer testi gibi bir aparat takıyorlar aşılama gerçekleşiyor korkacak birşey yok fiyatı ise ilaçlar değişe biliyor fiyatı hastane ise özeller biraz para canlısı nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama İstanbul da Zeynep Kamil hastanesi var infertilite 2 de doktorlar iyi bakıyorlar herşeyle ilgileniyorlarKizlar merhaba buyuk ihtimalle aralik ayinda asilama yaptiracagim. Nasil bir surec yasiyacagim neler yapacagim biraz bilgi verebilir misiniz? Bir de ucretler nasil oluyor? Ozel saglik sigortasi karsiliyor mu bu islemi? Tesekkurler
Istanbuldayim ben de. Ama orada yaptirabilmem icin sanirim rapor cikmasi gerekiyor. Bir de esimi ikna edemiyorum. Birakalim artik olmuyorsa vardir bir hayir diyorTedavi nasıl olur ilaç mı iğne mi bilmem ama aşılama da korkmayın smer testi gibi bir aparat takıyorlar aşılama gerçekleşiyor korkacak birşey yok fiyatı ise ilaçlar değişe biliyor fiyatı hastane ise özeller biraz para canlısı nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama İstanbul da Zeynep Kamil hastanesi var infertilite 2 de doktorlar iyi bakıyorlar herşeyle ilgileniyorlar
Raporu kendileri çıkarıyorlar. Rahim filmi kan idrar spermiogram testi bunlarını yaptır. Ne kadar süredir olmuyorIstanbuldayim ben de. Ama orada yaptirabilmem icin sanirim rapor cikmasi gerekiyor. Bir de esimi ikna edemiyorum. Birakalim artik olmuyorsa vardir bir hayir diyoro da sikildi tabi her ay baska bir tedavi
Hepsi yapildi canim hic bi sorun yok 14 ay bittiRaporu kendileri çıkarıyorlar. Rahim filmi kan idrar spermiogram testi bunlarını yaptır. Ne kadar süredir olmuyor
Canım her çileyi sen çekiyorsunIstanbuldayim ben de. Ama orada yaptirabilmem icin sanirim rapor cikmasi gerekiyor. Bir de esimi ikna edemiyorum. Birakalim artik olmuyorsa vardir bir hayir diyoro da sikildi tabi her ay baska bir tedavi
Bi de kesin degil dimi tutmama durumu da varCanım her çileyi sen çekiyorsun
Eşim destek çıktı bana ilk aşılama tutmadı üroloji kendi gitmek istedi
Sen kararlı isen git o hastaneye tüm belgeleri tamamla 3.deneme sonrası tutmasa tüp bebeğe yönlendiriyorsunuz tüp bebek deilk deneme 850 falan
Tmm canım onların kağıtlarını dosyala devlet hastanesine git raporu doktor kendi bilgisayar dan hallediyor. İnternet üzerinden diğer doktorlar onaylıyor sen bişey yapmıyorsunHepsi yapildi canim hic bi sorun yok 14 ay bitti
Sadece çatlatma iğnesi de varmış doktorlar söylüyor o gün eşinle o günü değerlendiriyorsunuzBi de kesin degil dimi tutmama durumu da varben son uc aydir her ay tedavi goruyorum klomen famera vb. Yuzum gozum sivilce oldu hormonlardan.
Bakalim canim biraz kafami toplayip adetimi bekliyim doktorla konusayim
Bu yolda olan herkesin Allah yardimcisi olsun. Cok zor
Ciddi misinn ay ben yeni girebildim daha foruma çok üzüldüm canım niye böyle oluyoruz anlamadım neden tutmaz ki allahımBugün regl oldum canım
Vücudunu çok dinleme canım yoksa kafayı yersin.tavsiyem bu.yaşadıpım için bunu kendimden biliyorum.ne olsa acaba hamilelik var mı ondan mı deyip duruyo insan hep aklında o şey var sonraBugün 10. Günüm nefes darlığı ve şişkinlik var nedendir sizce aşılamadan mi olur
Bence çok nadir ya öyle görünüyo16 17 gün oldu ama hala test yapmadım evde test de negatif çıktı hastalık günüm geçti hasta olmadım nolacak bilmiyorumaşılama ile ciddi hamile kalan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?