S3n nailsin canm herseey yolunda gibimiCanım umarım herşey yolunda gider
Hayırlısı olsun tatlım benim de 29 kasım aşılama tarihim, ve 2.aşılamamArkadaş lar öncelikle meraba lar yeni katıldım aranıza benimde sorum olacak ilk evliligimden oğlum var ikinci evliligimden 4 yıldır olmadı tedavi için gittik benim poliksover dediler aşılama yöntemine geçildi ilk aşılama tutmadı kasım 29 da ikinci aşılama yapıldı bende merak ediyorum .
Şimdi yaptığım test bu önceki druma msj attım olanı yazdım hala pozitif çıktığını da söyledim beta hcg değeri gebeliği onaylıyor ancak çok düşük başlangıç aşamasında olabilir hemen progestan 200 mg kullan 3 gün sonra tekrar test yaptır dedi. Şimdiki aşılama druma ulaşamadım msj attım cvp vermedi. Ama test koyulaşıyor allahtan ümit kesilmez tekrar yarın test yaptırıcam inşallah yerleşme kanamasıdır. Kanamayı durdururmu acaba progestan dedim yerleşme kanamasıysa faydası olur değilse olmaz dedi beklemedeyim
Kizlar pozitifi kimler gördüüü
Bu defa güzel haberi alıcaz inşallah canım.Merhaba arkadaşlar. Bugün aşılamam var ve Klomen 2x1 ile yine sağ yumurtalıktan bir tane 21 mm folikül oldu. Kısmet bakalım
Drumu aradım Cuma günü test yap dedi progestan a devam et dedi idrar testlerim pozitif kanamam azaldı gibi zaten çok hareket etmemeye çalışıyorum üstüne görme yaşamıştım bi kez ben normal adet olmuştum hatta sonra bitti sandım ama halsizlik yüzünden acile gittim serum verdiler geçmedi bu sefer ilaçlı serum verdiler birden akşam sancım oldu ve koca bi et parçası düşürmüştüm anladım düşğk yaptığımı dra gittim asistan dr vardı acilde üstüne gördüm galiba dedim anlamadı benim ısrarımla test yaptı evet 7 haftalık düşük yapmışım. Yani daha önce böyle bi tecrübem var belki yine öyle olmuş olabilir dua ediyorum öyle olması için. Az önce ufak bi sinir patlaması yaşadım kolay değil çünkü 2,5 senedir hamile kalmak için bi sürü tedavi gördüm o pozitifi görmek için 10 kilo aldım progestan ayrıca psikolojimi etkiliyor zaten. Sabırsızlıkla cumayı bekliyorum ümitsiz olmamaya karar verdim.Hamile olmasına rağmen adet gören arkadaşım var ilk ay, doktora gittin mi ne dedi
Hayırlısı olsun çok sevindim canım benim içinde dua et değerlerim yükselsin inşallahBen gördüm canım çok şükür :)
İnşallah tutar canımBenim bugün 7.günüm aşılama gunu ile birlikte. Kasiklarimda biraz ağrı var ve belimde. Bide sol kasığımda batma oluyor sizce tutmuş olabilir mi :)
Canım kaç gündür girememiştim yeni gördüm yazıları. Teşekkür ederim ben de dua ederim en son cuma baktırdım 1070 e yükselmişti ben kese için bekliyorum. İnşallah her şey yolunda gider. Yerleşme olduğundan olmuştur inşallah geçer benim de kanda öğrendiğim gün lekem başlamıştı paniklemiştim kimyasalmıydı diye. Betam arttı şükür progestanı günde 3 vajinal al dedi doktor öyle bikaç gün sonra kesildi. Şimdi günde 2 vajinal alıyorum.Hayırlısı olsun çok sevindim canım benim içinde dua et değerlerim yükselsin inşallah
Canim merhaba asilamanin yapıldığı günü sayarak 8.gün idrar testinde cift cizgi gördüm igneyi yapali 10 gun olmustuBen gördüm canım çok şükür :)
Hayirli uğurlu olsun canim Allah tamamina erdirsin insallah Rabbim kazasiz belasizBen gördüm canım çok şükür :)
Canım ben de aşılamanın 7.günü itibariyle test yaptım durdum baya silik çizgi çıkıyordu 9.gün daha da silikleşti. Aşılamanın 10.günü yine silik çizgi vardı. Test günüm 12.günüydü. Ben o gün doktora gitmiştim dahiliyeye. Oradayken rica ettim baktırdım 12, 68 çıktı değer. Doktora attım iğneden olmaz demi diye o da dedi iğnenin etkisi kalmamıştır 2 gün sonra testi tekrarlayın yükselişe bakalım dedi. Sonra 52.92 geldi. İdrarda koyulaşma her zaman olmuyor yanıltabiliyor o yüzden kendinizi üzmeyin ben de yaptım farklı farklı çıktı bi silik bi biraz daha koyu vs. Ağladıydım bi de boşa.Canim merhaba asilamanin yapıldığı günü sayarak 8.gün idrar testinde cift cizgi gördüm igneyi yapali 10 gun olmustu
Bugun yani asilamaninda yapıldığı gunu sayarsak 10.gun saymazsak 9.gün farkli marka test yaptim ve pozitifi gordugum test markasinin aynisi vaedi yedek 2sinde de silik belli belirsoz cift cizgi gördüm
Agladim net degildi bugünkü ler ama vardi cizgi uyudum geri uyandim baktim netlesmis cizgi
Sevineemiyorum yarin kan testine giidicem ve sonucu ne olursa olsun kabullencem.ne diorsun bu duruma?
Amin canım. İnşallah sizlerden de güzel haberleri alıcaz her güzel haber birilerine umut oluyor kendim de yaşadığımdan biliyorum.Hayirli uğurlu olsun canim Allah tamamina erdirsin insallah Rabbim kazasiz belasiz
Canım ben de aşılamanın 7.günü itibariyle test yaptım durdum baya silik çizgi çıkıyordu 9.gün daha da silikleşti. Aşılamanın 10.günü yine silik çizgi vardı. Test günüm 12.günüydü. Ben o gün doktora gitmiştim dahiliyeye. Oradayken rica ettim baktırdım 12, 68 çıktı değer. Doktora attım iğneden olmaz demi diye o da dedi iğnenin etkisi kalmamıştır 2 gün sonra testi tekrarlayın yükselişe bakalım dedi. Sonra 52.92 geldi. İdrarda koyulaşma her zaman olmuyor yanıltabiliyor o yüzden kendinizi üzmeyin ben de yaptım farklı farklı çıktı bi silik bi biraz daha koyu vs. Ağladıydım bi de boşa.
Canım ben de aşılamanın 7.günü itibariyle test yaptım durdum baya silik çizgi çıkıyordu 9.gün daha da silikleşti. Aşılamanın 10.günü yine silik çizgi vardı. Test günüm 12.günüydü. Ben o gün doktora gitmiştim dahiliyeye. Oradayken rica ettim baktırdım 12, 68 çıktı değer. Doktora attım iğneden olmaz demi diye o da dedi iğnenin etkisi kalmamıştır 2 gün sonra testi tekrarlayın yükselişe bakalım dedi. Sonra 52.92 geldi. İdrarda koyulaşma her zaman olmuyor yanıltabiliyor o yüzden kendinizi üzmeyin ben de yaptım farklı farklı çıktı bi silik bi biraz daha koyu vs. Ağladıydım bi de boşa.
Aşılamanın 8.gününden sonra bence geçiyor etki. Olmayanlarda çıkmıyor çünkü genelde. Sorma o stres bambaşka güzel sonuçlarla gel inşallah canımAçıklaman icin teşekkür ederim canim. Demekki boyle bir koyu bir açık renk çıkabiliyor. Doktor bence dogru söylüyor,internetteki soylenene gore de cokt abir bilgi yok ama 7,10 gun arasi igne etkisi geciyor deniyor. En iyi sonucu kan testi vercek desene. Yarin icin oldukca stresliyim bende. Kan sonucum icin
Doktora WhatsApp dan yazıyodum :) 52 küsür çıkınca attım normal mi diye normal dedi. Sonra bişey istemedi vitamin fln söyledi kullanmam için. Bende pıhtılaşma var kan sulandırıcı iğne yapıyorum her gün. Rapor çıkartmak için randevu aldım gittim gebe bölümüne. Orda raporumu çıkarttı kan istedi tekrar 2-3 gün sonra gel dedi. 264 çıktı. 3 gün sonra yine kan bakıldı 1070 çıktı güzel yükselmiş dedi. Pazartesi gel tekrar bakalım dedi de gittiğim yer 1 saat sürüyor bunlar böyle 2 günde bir çağırıyor anladığım zırt pırt da kan alıyor gerek yok diye düşündüm. Bizim burdan 12 sine randevu aldım gidicem bakalım bekliyorum.Bende cok agladimmm canim yaa bizi bizden iyi kimse anlamaz. :) peki 2 gun sonra degere bakti ya doktor sonra 2 gun sonra tekrar tekrar gittin mi????
Doktora WhatsApp dan yazıyodum :) 52 küsür çıkınca attım normal mi diye normal dedi. Sonra bişey istemedi vitamin fln söyledi kullanmam için. Bende pıhtılaşma var kan sulandırıcı iğne yapıyorum her gün. Rapor çıkartmak için randevu aldım gittim gebe bölümüne. Orda raporumu çıkarttı kan istedi tekrar 2-3 gün sonra gel dedi. 264 çıktı. 3 gün sonra yine kan bakıldı 1070 çıktı güzel yükselmiş dedi. Pazartesi gel tekrar bakalım dedi de gittiğim yer 1 saat sürüyor bunlar böyle 2 günde bir çağırıyor anladığım zırt pırt da kan alıyor gerek yok diye düşündüm. Bizim burdan 12 sine randevu aldım gidicem bakalım bekliyorum.
Dogru düşünmüşsün canim . En iyisi herhalde 12si de kalp atımı ya da kese gormek icinmi gidiceksin ? Ilk aşılaman miydi peki. Benim ilkti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?