Aşılama Kasım'da aşılama yaptıracaklar sizlerde durum ne?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Devam ediyor mu canım kanama. ? Bazen kanama oluyor devam ediyor gebelik inşallah öyledir
Evet Normal akışında bi kanama. Önce test yapmadığım için değer düşmüşmü çıkmışmı anlamıyorum. Progestan attım şimdi. Belki durdurur kanamayı. Kadın Doğuma git istersen dedi acil dru yolda artıcak kanamam diye attım kendimi yatağa progestan kullandım vajinal. Dua ediyorum düşmesin tutunsun bebeğim bana lütfen sizde dua edin lütfen

Canim.insallah düşmez ama bak varmış bebek adet oluyorsun sandın 2 gün sonraki değerinde belli olur geçen gittiğinde doktorun kan almis olsaydı anlardık ama şu anbişey diyemiyorum inşallah tutunur yavrun

Arkadaşlar mehmet ener lokman hocayı taniyan varmi ? Ankarada bitkisel.ilaclarla tüp bebege gerek kalmadan çözüyormus

İdrar testi yaptım pozitif hala ama kanamam baya var yarın bi daha test yaptırcam napayım kısmet Allah’ın dediği oluyor

İdrar testi yaptım pozitif hala ama kanamam baya var yarın bi daha test yaptırcam napayım kısmet Allah’ın dediği oluyor
Acaba beklemeyip bi kadın doğumami gitsen bugün belki mudahele edilmesi gereken bir durum vardır testin hala çıkıyorsa yarını bekleme derim ben beklemezdim şahsen kadına doğuma gidip bir ultrason yaptırmakta fayda var yinede sen bilirsin canim

Gittim ama ameliyattaymış 4:30 gibi arayın dedi sekreteri ayakta durmak istemiyorum İnan’ın zaten normal adet kanaması yaşıyorum az az gelmiyor yani. Ama allah büyük normal adet kanamasıyla bile devam eden hamilelikler var ben beklemeye karar verdim progestan ı sabah akşam kullanıyorum yarın ki test belli edecek. İdrar testi denemedim bi daha birazdan yine denicem

Arkadaş lar öncelikle meraba lar yeni katıldım aranıza benimde sorum olacak ilk evliligimden oğlum var ikinci evliligimden 4 yıldır olmadı tedavi için gittik benim poliksover dediler aşılama yöntemine geçildi ilk aşılama tutmadı kasım 29 da ikinci aşılama yapıldı bende merak ediyorum .

Şimdi yaptığım test bu önceki druma msj attım olanı yazdım hala pozitif çıktığını da söyledim beta hcg değeri gebeliği onaylıyor ancak çok düşük başlangıç aşamasında olabilir hemen progestan 200 mg kullan 3 gün sonra tekrar test yaptır dedi. Şimdiki aşılama druma ulaşamadım msj attım cvp vermedi. Ama test koyulaşıyor allahtan ümit kesilmez tekrar yarın test yaptırıcam inşallah yerleşme kanamasıdır. Kanamayı durdururmu acaba progestan dedim yerleşme kanamasıysa faydası olur değilse olmaz dedi beklemedeyim

Eklentiler

• 34BE6CD4-B568-4F00-ACBD-4EC7F06E9F33.jpeg
    62,3 KB · Görüntüleme: 34
Hiç korkma canım bol bol dua et. İçini ferah tut fetih suresi oku. Rabbim sana bağışlasın bebişini inşaallah.

Benimde 2.aşılamam canım. Bende 30 unda oldum. Hayırlısı olsun

Canım umarım herşey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…