oyy kiyamam ins iyi olur cnm. sonuc belli olmaz. pozitifi gorursun ins. evrene kotu enerji vermemerhaba arkadaşlar;
2. aşılamamın sonucu 14 aralıkta belli olacak tabi ben boş durmam 10 unda falan yaparım. hiç umudum yok,hiç bir belirti yok. ne kasık ağrısı, ne göğüslerde şişme acıma.. Hiç birşey hissetmiyorum. çok sıkıldım 1 yıldır bu durumu yaşamaktan. hiç umudum yok. çok negatifim bugün.
Allah tekrarini yasatmasin , Innşallah güzel sonuclar alırsınDrumu aradım Cuma günü test yap dedi progestan a devam et dedi idrar testlerim pozitif kanamam azaldı gibi zaten çok hareket etmemeye çalışıyorum üstüne görme yaşamıştım bi kez ben normal adet olmuştum hatta sonra bitti sandım ama halsizlik yüzünden acile gittim serum verdiler geçmedi bu sefer ilaçlı serum verdiler birden akşam sancım oldu ve koca bi et parçası düşürmüştüm anladım düşğk yaptığımı dra gittim asistan dr vardı acilde üstüne gördüm galiba dedim anlamadı benim ısrarımla test yaptı evet 7 haftalık düşük yapmışım. Yani daha önce böyle bi tecrübem var belki yine öyle olmuş olabilir dua ediyorum öyle olması için. Az önce ufak bi sinir patlaması yaşadım kolay değil çünkü 2,5 senedir hamile kalmak için bi sürü tedavi gördüm o pozitifi görmek için 10 kilo aldım progestan ayrıca psikolojimi etkiliyor zaten. Sabırsızlıkla cumayı bekliyorum ümitsiz olmamaya karar verdim.
Inşallah :) ♡İnşallah tutar canım
Oyle düşünme hiç belirtisi olmayan da olabiliyor gebe, hatta benim gibi belirti yaşayıp gebe çıkmayan da :)merhaba arkadaşlar;
2. aşılamamın sonucu 14 aralıkta belli olacak tabi ben boş durmam 10 unda falan yaparım. hiç umudum yok,hiç bir belirti yok. ne kasık ağrısı, ne göğüslerde şişme acıma.. Hiç birşey hissetmiyorum. çok sıkıldım 1 yıldır bu durumu yaşamaktan. hiç umudum yok. çok negatifim bugün.
Bende gonal f kullandim.Benim iki yumurtam vardı ve aşıma yaptılar.Hanımlar bişey sorcam size. İçim içimi yiyo. Gonal f 75 kullanıyorum hergün. Pazartesi 1 hafta olcak kontrole gitcem. aşılamayı devlette yaptırcam 1 den fazla yumurta olursa iptal mi ediyolar o ay aşılamayı ?
Teşekkür ederim cvp verdiğin için. Çoğul gebelik oluşmasını kabul etmiyomuş sanırım devlet. Ordan burdan o kadar çok şey duyuyoruz ki. Gonal f'yi kaç doz kullandın ?Bende gonal f kullandim.Benim iki yumurtam vardı ve aşıma yaptılar.
75 yaptım hep. 2 kutu aldırmıştı doktor ama 1 kutu yetti bana yumurtalar 20 mm oldu. Ikinci kutuyu dek doz icin cope atmak istemedim. O yüzden 1 gün ara verip çatlatma iğnesi oldum tabi doktor kontrolünde. Ama benimkiler çatlamadıTeşekkür ederim cvp verdiğin için. Çoğul gebelik oluşmasını kabul etmiyomuş sanırım devlet. Ordan burdan o kadar çok şey duyuyoruz ki. Gonal f'yi kaç doz kullandın ?
Bana doktor 1 kutu verdi. Gerekli olursa tekrar alırsın dedi. Tek kutu iki kutu hiç umrumda değil artık. yeterki yumurtalarım güzel cvp versin. Büyümesi gerektiği kadar büyüsün. Gonal f stres asabiyet yapmışmıydı sendede? Ben barut gibiyim valla.75 yaptım hep. 2 kutu aldırmıştı doktor ama 1 kutu yetti bana yumurtalar 20 mm oldu. Ikinci kutuyu dek doz icin cope atmak istemedim. O yüzden 1 gün ara verip çatlatma iğnesi oldum tabi doktor kontrolünde. Ama benimkiler çatlamadı
Yine iyi benim gittiğim devlette bakmıyorlar bile çatlamış mı çatlamamış mı aşılamayı yapıp geçiyorlar75 yaptım hep. 2 kutu aldırmıştı doktor ama 1 kutu yetti bana yumurtalar 20 mm oldu. Ikinci kutuyu dek doz icin cope atmak istemedim. O yüzden 1 gün ara verip çatlatma iğnesi oldum tabi doktor kontrolünde. Ama benimkiler çatlamadı
Ama burda çok kişinin okuduk hiç bir belirti yokken hamile olanı ki bugün daha 6sı.. normalde 14 aralık demişler bide 8 günün var koskoca 8 gün lütfen bu kadar umutsuz olmayın. Minnoş seni utandırır bak sımsıkı burdayım dermerhaba arkadaşlar;
Ben araştırma hastanesine gidiyorum çok memnunum , devlete gidiyordum önceden kistim için ama 5 kişi birden odaya alıyorlar Hemen bakıp geri gönderiyolar hasta yetistiricez diye.Yine iyi benim gittiğim devlette bakmıyorlar bile çatlamış mı çatlamamış mı aşılamayı yapıp geçiyorlar
keşke dese valla bıktım. çok yoruldum.çok sıkıldım.neyse sizlerinde enerjisini düşürmeyeyimAma burda çok kişinin okuduk hiç bir belirti yokken hamile olanı ki bugün daha 6sı.. normalde 14 aralık demişler bide 8 günün var koskoca 8 gün lütfen bu kadar umutsuz olmayın. Minnoş seni utandırır bak sımsıkı burdayım der
Kendi adıma konuşayım enerjim zaten eşimin sperm sonuçları gibi yerlerde bi tedaviye bile başlayamadık aşılama kesinlikle tutmaz tüp bebek şansım neredeyse %20 olan biri olarak bitiğim ama ne yapıyım sabah yine olacak güneş yine batacak ben yine düşüneceğim sonuç değişmiyor bi tekkeşke dese valla bıktım. çok yoruldum.çok sıkıldım.neyse sizlerinde enerjisini düşürmeyeyim
Canim beni bu surecte en cok insanlar yaraladı Allah hepimizin yardımcısı olsun herkes icin gecerli degilde,cocugu olan kisilerin bazilari kibirli. Belki de degil bana oyle geliyor ama ovunmeleri ve benim olmadigini bilmelerine ragmen surekli cocuklarini anlatmaları cok zoruma gidiyorKendi adıma konuşayım enerjim zaten eşimin sperm sonuçları gibi yerlerde bi tedaviye bile başlayamadık aşılama kesinlikle tutmaz tüp bebek şansım neredeyse %20 olan biri olarak bitiğim ama ne yapıyım sabah yine olacak güneş yine batacak ben yine düşüneceğim sonuç değişmiyor bi tek
Kendi adıma konuşayım enerjim zaten eşimin sperm sonuçları gibi yerlerde bi tedaviye bile başlayamadık aşılama kesinlikle tutmaz tüp bebek şansım neredeyse %20 olan biri olarak bitiğim ama ne yapıyım sabah yine olacak güneş yine batacak ben yine düşüneceğim sonuç değişmiyor bi tek
Benim test günüm yarın bende de hiç belirti yok ama karamsar değilim. Yarın sonucu görünce gerçek duygularım ortaya çıkar bence. Belki olmuştur belki olamamıştır ama sonuçta bu bir tedavi ve ama erken ama geç o bebek bu eve gelecek diyorum. Bu da beni rahatlatıyor. Eskiden olsa çoktan merak eder test yapardım. Şimdi sakince oturmuş kan testini bekliyorum ve bu duygu halini çok sevdim :) bu yüzden bence sen de karamsar olma.. kendini yıprattığınla kalıyorsun ve bence o da tedavini etkiliyor.merhaba arkadaşlar;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?