• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım'da aşılama yaptıracaklar sizlerde durum ne?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim esinin sperm sayisi yükselebilir. Kaçtı? Ben ne keciboynuzu ne pekmez ne bilmemne. Bitkisel seylerle hic ugrasmadim. Hala daha haziran ayında esimin aldığı keciboynuzu duruyor erzak dolabinda. Hatta ben gidip yedim onlari o ay belki suan kurtlanmistir bile seni güldürim biraz:KK53: akibeti belirsiz zavallilar duruyor orda:KK53:

Esim polonyadan aspartik asit getirtti. Bunu yabancı sitelerden bulmuş. Eylul ayinda geldi 20 dolardi fiyati. 15 gun kullanılıyormuş beyinde testesteron salgiliyo hatta sporcularda kullaniyormus:KK53: neyse siseside kirmizi pek bir afilli:KK53: ayy benimde icesim var napsam yaa icsem bise olurmu diodum eylul ayinda icti esim gunde 3 kez tablet seklinde zaten suyla iciyon iste yutuyon.. kasim ayinda sperm verdi 10 milyondan 60 milyona yükselmiş. Biz temmuzda tatile gitmistik orda esim cıvıttı gunde 10 bardaga yakin votka icti sigara icti sagliksiz beslendi otelde 4 gün. Ayı.

:olamaz:

Hareketi de 32 lerden 38 e cıkmış :KK47: kadin dogumcu istedi asilama icin sperm sonuc cikinca doktora yolladim size guzel haberlerim var hocam dedim:KK45: arkasindan dedim esim bunu kullandi. Doktor sasirdi. Omru hayatında duymamistir belki aspartik asiti:KK53: doktor diye herseyi bilmiyor ya. Fotosunu atarmisin dedi uroloji arkadasa sorcam dedi. Bize hicbir doktor bunu tavsiye etmedi esimin tamamen kendi arastirmasi herhangi bir yan etkisi olmadi yani zaten hormo sanirim kendisi turkiyede sarı kutulusu satiliyormus burdan arkadas söyledi.

Denesen iyi olur bence. Denedin mi?

Hiç bilmiyorum ki valla senden duydum bende nasıl bişey ki görseli biliyorsan paylaşır mısın

Yine iyi benim gittiğim devlette bakmıyorlar bile çatlamış mı çatlamamış mı aşılamayı yapıp geçiyorlar :KK43:
Ben yurtdışındayım burada da doktor ultrasonla kontrol etmedi çatlamayı. İğneden 38 saat sonra aşılamayı yaptı. Normal hayata devam dedi. İnanılmaz pozitif ve çok tatlı bir doktorum var. Gereken görse ultrasonla aşılamada yapacağına inanıyorum. Böyle yapmak istediyse böyle yapsın bu onun işi ve nasıl isterse öyle olsun. Ben kendi üstüme düşenleri yapmaya çalışıyorum. Sakin oluyorum, yediklerime dikkat ediyorum, günlük yürüyüş yapıyorum gibi gibi.. bizler doktorların işlerini de bilmeye çalışıyoruz ve bu da ekstra yük bence. Burada bir tahlil yapıldığında sonuç doktora gidiyor. Öğrenebileceğin bir sistem vs yok. Çok şaşırmıştım ilk duyduğumda ne tahlili yapılırsa yapılsın hep sonuçlarımı doktordan istedim :) tüp bebek tedavisi başladığında bu kez hiç bir tahlil sonucunu sormadım. kan verdigimde, aşılama yapıldığında doktor ne dediyse hepsi o.. sperm kalitemiz zaten iyi ama bu defa mükemmel dedi mesela.. AA değerler nasıldı falan hiç takılmadım. Mükemmel olmasına sevindim çıktım geldim. Gerçekten çok daha rahatım.. sonuç ne olursa olsun şu 14 gün benim için çok rahat geçti. Kendim için yapabileceğim en iyi şey de bence buydu.

merhaba arkadaşlar;

2. aşılamamın sonucu 14 aralıkta belli olacak tabi ben boş durmam 10 unda falan yaparım. hiç umudum yok,hiç bir belirti yok. ne kasık ağrısı, ne göğüslerde şişme acıma.. Hiç birşey hissetmiyorum. çok sıkıldım 1 yıldır bu durumu yaşamaktan. hiç umudum yok. çok negatifim bugün.

Canım umutsuz olma belirtilere de çok takılma o hiç belli olmaz. Negatif duyguları bir kenara bırak çünkü kötüyü çekersin kendine.

Kızlar mrb. Bugün doktora gittim hormon testi yaptı. Sonuçların iyi dedi ve Femera verdi. Adetin 5.günü başla günde iki defa kullan dedi. Birde ovitrelle verdi iğne. Onuda çatlatma için kullanıcam sanırım. Tam emin değilim süreç nasıl işleyecek bilmiyorum

Kızlar mrb. Bugün doktora gittim hormon testi yaptı. Sonuçların iyi dedi ve Femera verdi. Adetin 5.günü başla günde iki defa kullan dedi. Birde ovitrelle verdi iğne. Onuda çatlatma için kullanıcam sanırım. Tam emin değilim süreç nasıl işleyecek bilmiyorum
Kuzum 5.gun başlarsın 5 günlük zaten günde 2vkes içerden yumurtaların buyurzaten kuzumsonrasi catlatma iğneni yapıp hop 36 saat sonra yavrunu koyacaklar:)bu kadar kolay sonra bekliceksin falan ınsalalh endişe etme

Kuzum 5.gun başlarsın 5 günlük zaten günde 2vkes içerden yumurtaların buyurzaten kuzumsonrasi catlatma iğneni yapıp hop 36 saat sonra yavrunu koyacaklar:)bu kadar kolay sonra bekliceksin falan ınsalalh endişe etme
Çok teşekkür ederim bilgiler için:) İnşallah hayırlısı olur hepimiz için

Kendi adıma konuşayım enerjim zaten eşimin sperm sonuçları gibi yerlerde bi tedaviye bile başlayamadık aşılama kesinlikle tutmaz tüp bebek şansım neredeyse %20 olan biri olarak bitiğim ama ne yapıyım sabah yine olacak güneş yine batacak ben yine düşüneceğim sonuç değişmiyor bi tek
Ben bi enerji çalışması yaptırdım olumlu düşünerek bebeğimin orda olduğunu düşünerek uyandım kendi kendime hamileliği istiyorum buna hazırım dedim 2.5 senedir ilk kez tuttu 3. Aşılamam biliyorsun. Yarından itibaren sende pozitif uyan benim dediğim gibi yap bence. Benim durumuma gelince Salı akşamı başlayan kanamam dün gece durdu öyle çoook yoğun değildi adetimin ilk günü gibiydi ama dün ve bu gün sinir patlamaları yaşadım sabah uyandım bi akıntı çamur gibi. Tmm dedim yerleşme kanamasıdır sonra sinir patlamasından sonra biraz pembe kanamam oldu ama çok değil. Şu an kanamam yok çok çok az koyu kahve akıntım oluyor test günüm yarın ve ben bebeğimin beni bırakmadığını düşünüyorum onunla konuşuyorum çok baş ağtım ve bel ağrım var hatta bacak ağrım da var normalde adet olduğum gün olur ve geçerdi. Pozitif düşünmeye çalışıyorum lütfen sende öyle yap işe yarıyor İnan bana

Ben bi enerji çalışması yaptırdım olumlu düşünerek bebeğimin orda olduğunu düşünerek uyandım kendi kendime hamileliği istiyorum buna hazırım dedim 2.5 senedir ilk kez tuttu 3. Aşılamam biliyorsun. Yarından itibaren sende pozitif uyan benim dediğim gibi yap bence. Benim durumuma gelince Salı akşamı başlayan kanamam dün gece durdu öyle çoook yoğun değildi adetimin ilk günü gibiydi ama dün ve bu gün sinir patlamaları yaşadım sabah uyandım bi akıntı çamur gibi. Tmm dedim yerleşme kanamasıdır sonra sinir patlamasından sonra biraz pembe kanamam oldu ama çok değil. Şu an kanamam yok çok çok az koyu kahve akıntım oluyor test günüm yarın ve ben bebeğimin beni bırakmadığını düşünüyorum onunla konuşuyorum çok baş ağtım ve bel ağrım var hatta bacak ağrım da var normalde adet olduğum gün olur ve geçerdi. Pozitif düşünmeye çalışıyorum lütfen sende öyle yap işe yarıyor İnan bana

İnşallah sen kavuşursun yavruna canım teşekkür ederim beni düşündüğün için :) benim bat yarın göğüs hassasiyetim dışında bişeyim yok oda zaten her adet öncesi olur bende. Pozitif çok düşündüm ama olmadı kısmet.. henüz anneliğe layık değilim demek ki vardır rabbimin bi bildiği

Çok güzel yapmışsın canım güzel enerjiyle hareket etmek, olumlamalar yapmak cidden çok iyi geliyor. Evrenin çekim yasasını gözardı etmemek gerek. Bir restorana gidip sipariş verdiğinizde acaba yemeğim pişiyor mu pişecek mi diye sürekli düşünmeyiz. Peki napıyoruz aynı şekilde biz siparişi veriyoruz ve düşünmüyoruz gelip gelmeyeceğini. Kapının çalmasını bekliyoruz sadece. İnanmak çok önemli. Diğer türlü Allah'ın yaratma gücünü sorgulamış gibi oluyoruz. Tüm olumsuzlukları bir kenara bırakıp her şeyin harika olucağına inanalım.

Morelim sıfır oldu tüp bebek için bu ay başlıycaktık. Sol tarafta bi kist vardı ufaktı ama büyümüş şmdi 12 sinde randevum var bu kistle ilgili tam bişey söylenmesi için kistle ilgili daha bilgili doktorda. Eğerki bu ameliyatla alınması gereken bir kistse tedaviye başlayamıycaz çnkü tedaviyi engelleyebilirmiş. Çok morelim bozuldu inş kötü bişey demez de bir sorun olmz başlyablirsiniz der tedaviye ne kadar zor herşy. Rabbim yardımcımız olsun. :hasta:

Morelim sıfır oldu tüp bebek için bu ay başlıycaktık. Sol tarafta bi kist vardı ufaktı ama büyümüş şmdi 12 sinde randevum var bu kistle ilgili tam bişey söylenmesi için kistle ilgili daha bilgili doktorda. Eğerki bu ameliyatla alınması gereken bir kistse tedaviye başlayamıycaz çnkü tedaviyi engelleyebilirmiş. Çok morelim bozuldu inş kötü bişey demez de bir sorun olmz başlyablirsiniz der tedaviye ne kadar zor herşy. Rabbim yardımcımız olsun. :hasta:
Çokmu büyükmüş canm eğer çok büyük değilse sorun olmaz başlarsınız

Ne Bu kistlerden çektiğimiz ya :( bende de var sol da . çikolata kisti :110:

Kızlar bende ikinci aşılamada negatif sonuc alınca dün doktora gittim kist falan oluşmamış şükür, doktor istersen üçüncüyü yapalım ama bence ara ver kendiliğinden olur dedi bende zaten ara vermek istiyordum ama hormonlarima ne zamandir bakılmamıştı kan verdim

Ameliyatlık kadar büyük değildir umarım. Ama duruma göre 1 ay kistin gitmesi için bekletebilir. İğneler kisti de büyütür çünkü. İnşallah güzel haberlerle gelirsin.

Kızlar bende ikinci aşılamada negatif sonuc alınca dün doktora gittim kist falan oluşmamış şükür, doktor istersen üçüncüyü yapalım ama bence ara ver kendiliğinden olur dedi bende zaten ara vermek istiyordum ama hormonlarima ne zamandir bakılmamıştı kan verdim
Sonuçlarını da paylaşırsın canım. Kafanı dağıt biraz rahatlayınca kendiliğinden gelir inşallah.

Canim merhaba asilamanin yapıldığı günü sayarak 8.gün idrar testinde cift cizgi gördüm igneyi yapali 10 gun olmustu
Bugun yani asilamaninda yapıldığı gunu sayarsak 10.gun saymazsak 9.gün farkli marka test yaptim ve pozitifi gordugum test markasinin aynisi vaedi yedek 2sinde de silik belli belirsoz cift cizgi gördüm
Agladim net degildi bugünkü ler ama vardi cizgi uyudum geri uyandim baktim netlesmis cizgi
Sevineemiyorum yarin kan testine giidicem ve sonucu ne olursa olsun kabullencem. :KK43: ne diorsun bu duruma?
Canım sen naptın yazmadın da kan verdin mi?

Back