- 28 Şubat 2018
- 1.581
- 1.682
- 83
Bunu anlamak için 2 gün sonra yeniden bakılması gerekirDüşüyor mu şimdi ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu anlamak için 2 gün sonra yeniden bakılması gerekirDüşüyor mu şimdi ???
Devam ediyor mu canım kanama. ? Bazen kanama oluyor devam ediyor gebelik inşallah öyledirDüşüyor mu şimdi ???
Evet Normal akışında bi kanama. Önce test yapmadığım için değer düşmüşmü çıkmışmı anlamıyorum. Progestan attım şimdi. Belki durdurur kanamayı. Kadın Doğuma git istersen dedi acil dru yolda artıcak kanamam diye attım kendimi yatağa progestan kullandım vajinal. Dua ediyorum düşmesin tutunsun bebeğim bana lütfen sizde dua edin lütfenDevam ediyor mu canım kanama. ? Bazen kanama oluyor devam ediyor gebelik inşallah öyledir
Canim.insallah düşmez ama bak varmış bebek adet oluyorsun sandın 2 gün sonraki değerinde belli olur geçen gittiğinde doktorun kan almis olsaydı anlardık ama şu anbişey diyemiyorum inşallah tutunur yavrunEvet Normal akışında bi kanama. Önce test yapmadığım için değer düşmüşmü çıkmışmı anlamıyorum. Progestan attım şimdi. Belki durdurur kanamayı. Kadın Doğuma git istersen dedi acil dru yolda artıcak kanamam diye attım kendimi yatağa progestan kullandım vajinal. Dua ediyorum düşmesin tutunsun bebeğim bana lütfen sizde dua edin lütfen
Muhtemelen kimyasal olmuş ama neden acaba dün kan verseydin keşke belki ilaç falan takviye duzelirmiydi bilemedim kısmet canım ya üzülme bak oluyormuş demkki budaya insallahDüşüyor mu şimdi ???
Canım geçmiş olsun ne durumdasın? İnşallah seninledir bebeğin bugün bi test daha ver istersen düşmüş mü değerin? Ama kötüyü düşünme Allah yardımcımız olsunDualarınıza ihtiyacım var
Acaba beklemeyip bi kadın doğumami gitsen bugün belki mudahele edilmesi gereken bir durum vardır testin hala çıkıyorsa yarını bekleme derim ben beklemezdim şahsen kadına doğuma gidip bir ultrason yaptırmakta fayda var yinede sen bilirsin canimİdrar testi yaptım pozitif hala ama kanamam baya var yarın bi daha test yaptırcam napayım kısmet Allah’ın dediği oluyor
İdrar testi yaptım pozitif hala ama kanamam baya var yarın bi daha test yaptırcam napayım kısmet Allah’ın dediği oluyor
Merhaba arkadaslar
14 15 aydir kendi denememizle sonuc alamadik.
Durumumuz sebebi aciklanamayan infertilite.
Gecen ay klomen kullandim tek yumurtam cok guzel gelisti ancak tutmadi.
Yarin klomen + menegon 75 ignesine basliyorum.
Bu ay boyle deneyecegiz.
Eger yine tutmazsa kasim da asilama yapacak doktorum
Aslinda ben direk tup bebek istedim ve bu konuda kafam cok karisik.
Sebepsizlerde asilama tutmaz diyen var.
Sizce asilama mi tup bebek mi daha mantikli??
Hiç korkma canım bol bol dua et. İçini ferah tut fetih suresi oku. Rabbim sana bağışlasın bebişini inşaallah.Şimdi yaptığım test bu önceki druma msj attım olanı yazdım hala pozitif çıktığını da söyledim beta hcg değeri gebeliği onaylıyor ancak çok düşük başlangıç aşamasında olabilir hemen progestan 200 mg kullan 3 gün sonra tekrar test yaptır dedi. Şimdiki aşılama druma ulaşamadım msj attım cvp vermedi. Ama test koyulaşıyor allahtan ümit kesilmez tekrar yarın test yaptırıcam inşallah yerleşme kanamasıdır. Kanamayı durdururmu acaba progestan dedim yerleşme kanamasıysa faydası olur değilse olmaz dedi beklemedeyim
Amiin inşallahHiç korkma canım bol bol dua et. İçini ferah tut fetih suresi oku. Rabbim sana bağışlasın bebişini inşaallah.
Benimde 2.aşılamam canım. Bende 30 unda oldum. Hayırlısı olsunArkadaş lar öncelikle meraba lar yeni katıldım aranıza benimde sorum olacak ilk evliligimden oğlum var ikinci evliligimden 4 yıldır olmadı tedavi için gittik benim poliksover dediler aşılama yöntemine geçildi ilk aşılama tutmadı kasım 29 da ikinci aşılama yapıldı bende merak ediyorum .
Canım umarım herşey yolunda giderŞimdi yaptığım test bu önceki druma msj attım olanı yazdım hala pozitif çıktığını da söyledim beta hcg değeri gebeliği onaylıyor ancak çok düşük başlangıç aşamasında olabilir hemen progestan 200 mg kullan 3 gün sonra tekrar test yaptır dedi. Şimdiki aşılama druma ulaşamadım msj attım cvp vermedi. Ama test koyulaşıyor allahtan ümit kesilmez tekrar yarın test yaptırıcam inşallah yerleşme kanamasıdır. Kanamayı durdururmu acaba progestan dedim yerleşme kanamasıysa faydası olur değilse olmaz dedi beklemedeyim
Canim Allahbyardimcimiz olsun inşallah seninle kalır bebisin kızın yazacaktim Allah söyletti belki inşallahAmiin inşallah