Kendi adıma konuşayım enerjim zaten eşimin sperm sonuçları gibi yerlerde bi tedaviye bile başlayamadık aşılama kesinlikle tutmaz tüp bebek şansım neredeyse %20 olan biri olarak bitiğim ama ne yapıyım sabah yine olacak güneş yine batacak ben yine düşüneceğim sonuç değişmiyor bi tek
Canim esinin sperm sayisi yükselebilir. Kaçtı? Ben ne keciboynuzu ne pekmez ne bilmemne. Bitkisel seylerle hic ugrasmadim. Hala daha haziran ayında esimin aldığı keciboynuzu duruyor erzak dolabinda. Hatta ben gidip yedim onlari o ay belki suan kurtlanmistir bile seni güldürim biraz
akibeti belirsiz zavallilar duruyor orda
Esim polonyadan aspartik asit getirtti. Bunu yabancı sitelerden bulmuş. Eylul ayinda geldi 20 dolardi fiyati. 15 gun kullanılıyormuş beyinde testesteron salgiliyo hatta sporcularda kullaniyormus
neyse siseside kirmizi pek bir afilli
ayy benimde icesim var napsam yaa icsem bise olurmu diodum eylul ayinda icti esim gunde 3 kez tablet seklinde zaten suyla iciyon iste yutuyon.. kasim ayinda sperm verdi 10 milyondan 60 milyona yükselmiş. Biz temmuzda tatile gitmistik orda esim cıvıttı gunde 10 bardaga yakin votka icti sigara icti sagliksiz beslendi otelde 4 gün. Ayı.
Hareketi de 32 lerden 38 e cıkmış
kadin dogumcu istedi asilama icin sperm sonuc cikinca doktora yolladim size guzel haberlerim var hocam dedim
arkasindan dedim esim bunu kullandi. Doktor sasirdi. Omru hayatında duymamistir belki aspartik asiti
doktor diye herseyi bilmiyor ya. Fotosunu atarmisin dedi uroloji arkadasa sorcam dedi. Bize hicbir doktor bunu tavsiye etmedi esimin tamamen kendi arastirmasi herhangi bir yan etkisi olmadi yani zaten hormo sanirim kendisi turkiyede sarı kutulusu satiliyormus burdan arkadas söyledi.
Denesen iyi olur bence. Denedin mi?