• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım'da aşılama yaptıracaklar sizlerde durum ne?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba arkadaşlar;

2. aşılamamın sonucu 14 aralıkta belli olacak tabi ben boş durmam 10 unda falan yaparım. hiç umudum yok,hiç bir belirti yok. ne kasık ağrısı, ne göğüslerde şişme acıma.. Hiç birşey hissetmiyorum. çok sıkıldım 1 yıldır bu durumu yaşamaktan. hiç umudum yok. çok negatifim bugün.

merhaba arkadaşlar;

2. aşılamamın sonucu 14 aralıkta belli olacak tabi ben boş durmam 10 unda falan yaparım. hiç umudum yok,hiç bir belirti yok. ne kasık ağrısı, ne göğüslerde şişme acıma.. Hiç birşey hissetmiyorum. çok sıkıldım 1 yıldır bu durumu yaşamaktan. hiç umudum yok. çok negatifim bugün.
oyy kiyamam ins iyi olur cnm. sonuc belli olmaz. pozitifi gorursun ins. evrene kotu enerji verme

Drumu aradım Cuma günü test yap dedi progestan a devam et dedi idrar testlerim pozitif kanamam azaldı gibi zaten çok hareket etmemeye çalışıyorum üstüne görme yaşamıştım bi kez ben normal adet olmuştum hatta sonra bitti sandım ama halsizlik yüzünden acile gittim serum verdiler geçmedi bu sefer ilaçlı serum verdiler birden akşam sancım oldu ve koca bi et parçası düşürmüştüm anladım düşğk yaptığımı dra gittim asistan dr vardı acilde üstüne gördüm galiba dedim anlamadı benim ısrarımla test yaptı evet 7 haftalık düşük yapmışım. Yani daha önce böyle bi tecrübem var belki yine öyle olmuş olabilir dua ediyorum öyle olması için. Az önce ufak bi sinir patlaması yaşadım kolay değil çünkü 2,5 senedir hamile kalmak için bi sürü tedavi gördüm o pozitifi görmek için 10 kilo aldım progestan ayrıca psikolojimi etkiliyor zaten. Sabırsızlıkla cumayı bekliyorum ümitsiz olmamaya karar verdim.
Allah tekrarini yasatmasin , Innşallah güzel sonuclar alırsın

merhaba arkadaşlar;

Oyle düşünme hiç belirtisi olmayan da olabiliyor gebe, hatta benim gibi belirti yaşayıp gebe çıkmayan da :)

Yaa bide ben ne demeyi unutmusum :( aşılama gunu benim iki tane olgun yumurtam vardı doktor catlamamis dedi ama yinede aşılama yaptı. Hergun ilişki olacak dedi. Ve ek doz vurdular yani bir tane daha çatlatma iğnesi vurulsun aşılamadan hemen sonra. O akşam da çok agrım vardı heralde çatladılar diye düşündüm emin değilim. Ve su an çikolata kistin olduğunu taraf agriyor acaba iğneler kisti büyütmüş olabilir mi :( :( :(

Hanımlar bişey sorcam size. İçim içimi yiyo. Gonal f 75 kullanıyorum hergün. Pazartesi 1 hafta olcak kontrole gitcem. aşılamayı devlette yaptırcam 1 den fazla yumurta olursa iptal mi ediyolar o ay aşılamayı ?

Hanımlar bişey sorcam size. İçim içimi yiyo. Gonal f 75 kullanıyorum hergün. Pazartesi 1 hafta olcak kontrole gitcem. aşılamayı devlette yaptırcam 1 den fazla yumurta olursa iptal mi ediyolar o ay aşılamayı ?
Bende gonal f kullandim.Benim iki yumurtam vardı ve aşıma yaptılar.

Bende gonal f kullandim.Benim iki yumurtam vardı ve aşıma yaptılar.
Teşekkür ederim cvp verdiğin için. Çoğul gebelik oluşmasını kabul etmiyomuş sanırım devlet. Ordan burdan o kadar çok şey duyuyoruz ki. Gonal f'yi kaç doz kullandın ?

Teşekkür ederim cvp verdiğin için. Çoğul gebelik oluşmasını kabul etmiyomuş sanırım devlet. Ordan burdan o kadar çok şey duyuyoruz ki. Gonal f'yi kaç doz kullandın ?
75 yaptım hep. 2 kutu aldırmıştı doktor ama 1 kutu yetti bana yumurtalar 20 mm oldu. Ikinci kutuyu dek doz icin cope atmak istemedim. O yüzden 1 gün ara verip çatlatma iğnesi oldum tabi doktor kontrolünde. Ama benimkiler çatlamadı :p

75 yaptım hep. 2 kutu aldırmıştı doktor ama 1 kutu yetti bana yumurtalar 20 mm oldu. Ikinci kutuyu dek doz icin cope atmak istemedim. O yüzden 1 gün ara verip çatlatma iğnesi oldum tabi doktor kontrolünde. Ama benimkiler çatlamadı :p
Bana doktor 1 kutu verdi. Gerekli olursa tekrar alırsın dedi. Tek kutu iki kutu hiç umrumda değil artık. yeterki yumurtalarım güzel cvp versin. Büyümesi gerektiği kadar büyüsün. Gonal f stres asabiyet yapmışmıydı sendede? Ben barut gibiyim valla.

Yok canim yapmamisti :) ama çatlatma iğneleri yaptı galiba bende hemde iki doz vurulunca. Azicik sinirlenmem gereken şeyler de bile kendimi kaybediyorum sinirden..:D

Yine iyi benim gittiğim devlette bakmıyorlar bile çatlamış mı çatlamamış mı aşılamayı yapıp geçiyorlar :(

merhaba arkadaşlar;

Ama burda çok kişinin okuduk hiç bir belirti yokken hamile olanı ki bugün daha 6sı.. normalde 14 aralık demişler bide 8 günün var koskoca 8 gün lütfen bu kadar umutsuz olmayın. Minnoş seni utandırır bak sımsıkı burdayım der

Yine iyi benim gittiğim devlette bakmıyorlar bile çatlamış mı çatlamamış mı aşılamayı yapıp geçiyorlar :KK43:
Ben araştırma hastanesine gidiyorum çok memnunum , devlete gidiyordum önceden kistim için ama 5 kişi birden odaya alıyorlar Hemen bakıp geri gönderiyolar hasta yetistiricez diye. :(

Ama burda çok kişinin okuduk hiç bir belirti yokken hamile olanı ki bugün daha 6sı.. normalde 14 aralık demişler bide 8 günün var koskoca 8 gün lütfen bu kadar umutsuz olmayın. Minnoş seni utandırır bak sımsıkı burdayım der
keşke dese valla bıktım. çok yoruldum.çok sıkıldım.neyse sizlerinde enerjisini düşürmeyeyim

keşke dese valla bıktım. çok yoruldum.çok sıkıldım.neyse sizlerinde enerjisini düşürmeyeyim
Kendi adıma konuşayım enerjim zaten eşimin sperm sonuçları gibi yerlerde bi tedaviye bile başlayamadık aşılama kesinlikle tutmaz tüp bebek şansım neredeyse %20 olan biri olarak bitiğim ama ne yapıyım sabah yine olacak güneş yine batacak ben yine düşüneceğim sonuç değişmiyor bi tek

Kendi adıma konuşayım enerjim zaten eşimin sperm sonuçları gibi yerlerde bi tedaviye bile başlayamadık aşılama kesinlikle tutmaz tüp bebek şansım neredeyse %20 olan biri olarak bitiğim ama ne yapıyım sabah yine olacak güneş yine batacak ben yine düşüneceğim sonuç değişmiyor bi tek
Canim beni bu surecte en cok insanlar yaraladı Allah hepimizin yardımcısı olsun herkes icin gecerli degilde,cocugu olan kisilerin bazilari kibirli. Belki de degil bana oyle geliyor ama ovunmeleri ve benim olmadigini bilmelerine ragmen surekli cocuklarini anlatmaları cok zoruma gidiyor :(

Canim esinin sperm sayisi yükselebilir. Kaçtı? Ben ne keciboynuzu ne pekmez ne bilmemne. Bitkisel seylerle hic ugrasmadim. Hala daha haziran ayında esimin aldığı keciboynuzu duruyor erzak dolabinda. Hatta ben gidip yedim onlari o ay belki suan kurtlanmistir bile seni güldürim biraz:KK53: akibeti belirsiz zavallilar duruyor orda:KK53:

Esim polonyadan aspartik asit getirtti. Bunu yabancı sitelerden bulmuş. Eylul ayinda geldi 20 dolardi fiyati. 15 gun kullanılıyormuş beyinde testesteron salgiliyo hatta sporcularda kullaniyormus:KK53: neyse siseside kirmizi pek bir afilli:KK53: ayy benimde icesim var napsam yaa icsem bise olurmu diodum eylul ayinda icti esim gunde 3 kez tablet seklinde zaten suyla iciyon iste yutuyon.. kasim ayinda sperm verdi 10 milyondan 60 milyona yükselmiş. Biz temmuzda tatile gitmistik orda esim cıvıttı gunde 10 bardaga yakin votka icti sigara icti sagliksiz beslendi otelde 4 gün. Ayı.

:olamaz:

Hareketi de 32 lerden 38 e cıkmış :KK47: kadin dogumcu istedi asilama icin sperm sonuc cikinca doktora yolladim size guzel haberlerim var hocam dedim:KK45: arkasindan dedim esim bunu kullandi. Doktor sasirdi. Omru hayatında duymamistir belki aspartik asiti:KK53: doktor diye herseyi bilmiyor ya. Fotosunu atarmisin dedi uroloji arkadasa sorcam dedi. Bize hicbir doktor bunu tavsiye etmedi esimin tamamen kendi arastirmasi herhangi bir yan etkisi olmadi yani zaten hormo sanirim kendisi turkiyede sarı kutulusu satiliyormus burdan arkadas söyledi.

Denesen iyi olur bence. Denedin mi?

merhaba arkadaşlar;

Benim test günüm yarın bende de hiç belirti yok ama karamsar değilim. Yarın sonucu görünce gerçek duygularım ortaya çıkar bence. Belki olmuştur belki olamamıştır ama sonuçta bu bir tedavi ve ama erken ama geç o bebek bu eve gelecek diyorum. Bu da beni rahatlatıyor. Eskiden olsa çoktan merak eder test yapardım. Şimdi sakince oturmuş kan testini bekliyorum ve bu duygu halini çok sevdim :) bu yüzden bence sen de karamsar olma.. kendini yıprattığınla kalıyorsun ve bence o da tedavini etkiliyor.

Back