• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım'da aşılama yaptıracaklar sizlerde durum ne?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aslında bence sende bekle 15. Gün ver kan kesin olsun istersen kuzucum bence de var çünkü baya koyu çıkmış. Ama şimdi kan vercen değer düşükse 2 gün sonra gel dicekler sen o süreçte tekrar stres yapıcaksın ama gün gün test yapalım istersen öyle İnan bana daha sakin kalıcaksın. Dr kan testi yapmadı ama bak aynı marka testler koyulaştığı için anladım bende ama hala adet günü stresi yaşıyorum belki kan testi yapsa daha fazla yaşıyacaktım.
Canim bende beklemeye karar verdim sabah test yaptım çok silikti artık testte yapmiycam adet olmayı bekliycem olmasada yapacak bişey yok

Ya evet doktor sağolsun konuşa konusa yaptı ama çok gergindim :) film gibi olmadi gerçekten saniirm film çekenler pek acımıyor hastaya :| bugün aşılamanın 6. Günü sürekli araştırır oldum belirtiler ne olabilir diye ama umudumda yok nasip iste Allah hayırlısını versin ne diyelim
Aşılama dayanılmayacak bi acı vermiyor normal muayeneden çok farkı yok ben 3. Yü yaptırdım korkmadan git tatlım için rahat olsun

Rahim filmdeki gibi inan acimaz benimde rahim filmi acısı ama ilk asilamada hic acımadı sakin korkma bide idrara hafif sıkışık ol o daha kolaylastiriyor doktorda soyler zaten rahmin duzlesmesi icin

Demiştik bak kolay diye :) aşılamayı takma kafaya cidden kolay geçiyor ve çok kısa sürüyor. Benim de rahim filmim kötü geçmişti hatta tüplerim kapalı gibi görünmüştü kendimi kastığımdan. 2.kez yaptırmak zorunda kalmıştım. Muayene gibi düşün kendini rahat bırak bi zorluğu yok canım.
Eveet benimde sol tup tıkalı gorunuyor ama spazm dan kaynaklı gibi dedi doktor. Bide benim sol yumurtalık ta çikolata kisti var :(

Bu arada hesaplarken iğne olduğun günü saymıyormuşuz geçen sefer drum söylemişti aşılama günü de aynı şekilde
Yaa hayırlı olsun inşallah kesinleşir için rahat eder. Benimde göğüslerim baya büyüdü ve biraz acıyor kasıkta da hafif bi ağrı var gibi yok gibi belli olmuyor :P

Merhaba kızlar. Bu ay aşılama yaptırıcaz. Doktor adetin 2. günü gel dedi. Ben biraz önce adet oldum doktora yarın mı yoksa ertesi gün mü gitmeliyim? karar veremedim. Daha tedaviye başlamadan heyecan bastırdı :)

Merhaba kızlar. Bu ay aşılama yaptırıcaz. Doktor adetin 2. günü gel dedi. Ben biraz önce adet oldum doktora yarın mı yoksa ertesi gün mü gitmeliyim? karar veremedim. Daha tedaviye başlamadan heyecan bastırdı :)
Yarın gitmelisin canım bence inşallah tutar asilaman:)

Evet kızlar ovitrelleden 18 aşılamadan 16 gün sonra bütün testler pozitif olmasına rağmen ben hastalanıyorum yok iğnenin etkisi 14 günde geçer yok aşılamadan 12 gün sonra belli olur denmesine rağmen sabah test yaptım yine pozitifti şu an ağrıdan ölücem hastalanıyorum oturdum ağlıyorum sinirden iyice kaptırmıştım da kendimi dr bile hamilesin işte demişti. Keşke yerleşme kanaması olsa ama değil

Evet kızlar ovitrelleden 18 aşılamadan 16 gün sonra bütün testler pozitif olmasına rağmen ben hastalanıyorum yok iğnenin etkisi 14 günde geçer yok aşılamadan 12 gün sonra belli olur denmesine rağmen sabah test yaptım yine pozitifti şu an ağrıdan ölücem hastalanıyorum oturdum ağlıyorum sinirden iyice kaptırmıştım da kendimi dr bile hamilesin işte demişti. Keşke yerleşme kanaması olsa ama değil
Yaa çok uzuldum niye böyle oldu iğne değildir belki kimyasal olabilirmi benim ilk asilamada oldu ağrıdan duramadim acile gitmesem Kan vermesem anlamayacaktım eğer çok ağrın varsa bi doktora git istersen çok uzuldum canım ya :(

Yaa çok uzuldum niye böyle oldu iğne değildir belki kimyasal olabilirmi benim ilk asilamada oldu ağrıdan duramadim acile gitmesem Kan vermesem anlamayacaktım eğer çok ağrın varsa bi doktora git istersen çok uzuldum canım ya :KK43:
Kimyasal olabilir bilmiyorum acil devlet hastanesinde test yapmıyorlar özel de bu saatte yapar mı test bilmiyorum

Bana hiiic öyle bisey soylemediler :eek: hatta işlemden önce tuvalete gittim geldim
Olsun tatlım spermler rahim içine ulaştı mı önemli olan o. Bazen işlem sırasında karından ultrasondan bakmak gerekebilir. Rahim içi idrara sıkışık daha iyi görülür. Sen buna kafana takma canım.

Kanamam var her zamanki adetin ilk günü gibi bakın sabah yaptığım test pozitif ti şimdi gittim yaptırdım kan testi 2 saat sonra çıkarmış. Ama ne farketçek ki sonuçta hastalandım :( :(

Kanamam var her zamanki adetin ilk günü gibi bakın sabah yaptığım test pozitif ti şimdi gittim yaptırdım kan testi 2 saat sonra çıkarmış. Ama ne farketçek ki sonuçta hastalandım :KK43: :KK43:
Olsun kuzum kimyasalda olsa doktoruna söylersin buna göre ilerler çok uzuldum gerçekten bende bugün yıkık bir haldeyim olmadi bu seferde diyorum senide duyunca uzuldum allahım duysun sesimizi kimsenin kucagini boş birakmasin:(

Kanamam var her zamanki adetin ilk günü gibi bakın sabah yaptığım test pozitif ti şimdi gittim yaptırdım kan testi 2 saat sonra çıkarmış. Ama ne farketçek ki sonuçta hastalandım :KK43: :KK43:
cok uzuldum. doktor hamilesin dedikten sonra insan iyice kaptirir kendini cok haklisin. zaten testler de pozitifti. hersey gayet iyiydi senin icin neden boyle olduysa...

Ya
Aa çok üzüldüm ya:(inanmıyorum bence kimyasal oldu o zaman

Kızlar catlatma iğnesinden sonra napiliyor normal ilişki falan serbestmi

Düşüyor mu şimdi ??? :KK43:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back