Ayyy inşallah canım Sabah tekrar yapıcam ilk idrarlaGebesin canım inşallah
Ultrosonu açtılar mi?Ben 3 aşılamamdada idrara sıkışık olmamı istemedi drlar iki dr yaptı aşılamamı. Ve sonunda çok güzel son damlasına kadar gitti dediler beklemeye devam bende
Yaptın mı test acaba sonuç nedir ? :)Ayyy inşallah canım Sabah tekrar yapıcam ilk idrarla
Hayır arkadaşım olmazsın. 3-5.günleri arasında başlanıyor. Endişe etme. Hormon tahlili içinde uygun bir gün olur.Kızlar mrb. Bende aşılamaya başlıycam. Adetin 2. günü gel denilmişti hastaneden. Cumartesi yada pazar olursanda pazartesi gel demişlerdi. Bu sabah adet olmuşum. Pazartesi 3. gün oluyo. Geç kalmış olunur mu tedavi için ? İlaçlara kaçıncı gün başladınız ?
Hayırlısı olsun canım bizim bebişler nazlı çıktı, bende üçüncüsünü yaptırmayı pek düsünmüyorum hatta spora gidiyim diyet yapıyım kilo falan versem diyorum belki kendiliginden gelirSelam kizlar. Ben 3 gun gecikmeyle bugun adet oldum. Ikinci asilama da tutmadi. Ucuncuyu dusunmuyorum artik. Somestr tatilinde tup bebek deneyelim diyoruz.
İlk ikisinde açtı sonuncuda açmadı drum bakalım kısmetUltrosonu açtılar mi?
Bana yaparken bir yandan da ultrosonla baktilar ve sanki ben spermleri gordum nokta nokta goksa o gördüğüm hortum muydu
Sabah tuvaletimi yaparken aklıma geldi desemYaptın mı test acaba sonuç nedir ? :)
Ben 52 kiloyum yine gelmiyor canim. Eslere calismak lazim. Benimkinin mesela degerler dusuk. Onlari toparlamadan olmayacak artik anladim. Insallah senin esinin iyidir de benim kadar beklemessin.Hayırlısı olsun canım bizim bebişler nazlı çıktı, bende üçüncüsünü yaptırmayı pek düsünmüyorum hatta spora gidiyim diyet yapıyım kilo falan versem diyorum belki kendiliginden gelir
Üç kere test yaptırdık canım birinde morfoloji dusuk dediler digerinde morfoloji iyi hareketi dusuk dediler en son asilama zamanida cok guzel degerleri dediler pek anlayamadim var mi yok mu zaten esime kalsa kabullenmiyor digerlerinide ama çok takıyorum stres oluyorum kafamı dagitmam lazim baska seylere odaklanmak istiyorum çalışmıyorumdaBen 52 kiloyum yine gelmiyor canim. Eslere calismak lazim. Benimkinin mesela degerler dusuk. Onlari toparlamadan olmayacak artik anladim. Insallah senin esinin iyidir de benim kadar beklemessin.
Eğer pco varsa mevcut kilonun %10 unu kaybetmek bile hamilelik şansını yükseltiyor deniliyor. Spor diyet hamile kalmak için iyi olabilir ama katı diyetler, ağır sporlar olmaması bence. Tüp bebek tedavisi başlarken diyetisyenimle konuşmuştum ne yapmalıyım diye. Vücudu strese sokacak şekilde aşırı diyet spor yapma demişti. Günlük 30-45 dakika yürüyüş, sağlıklı dengeli beslenme önermiştiHayırlısı olsun canım bizim bebişler nazlı çıktı, bende üçüncüsünü yaptırmayı pek düsünmüyorum hatta spora gidiyim diyet yapıyım kilo falan versem diyorum belki kendiliginden gelir
İçimi rahatlattın, çok teşekkür ederim.Hayır arkadaşım olmazsın. 3-5.günleri arasında başlanıyor. Endişe etme. Hormon tahlili içinde uygun bir gün olur.
Yaklaşık 2 senedir canım ilk defada aşılama denicek kismetseNe zamandir istiosun biz 11 ay
Ahahahaha doktorlarda bizim gibi kimlerle kimlerle ugrasiyorlar yazik :)
Kuzum var dir o zaman 13.gunumu bugün ay çok heyecanlı ya maşallahBilmiyorum ki.
Yalnız şu anda ağlıcam desem. Şimdi test yaptım akşam idrarıyla silik çizgi yine var 17 sinde çatlatma iğnesi oldum ben hala devam eder mi 12. Gün silik çizgiyi görmüştüm gerçi ama bu gün 13. Gün bitti bi koyulaşsa da kan a gitsem yada bat gecikse pufff
Kuzum yumurtalar guzelmiydi peki doktor yorum yaptimiSelam kizlar. Ben 3 gun gecikmeyle bugun adet oldum. Ikinci asilama da tutmadi. Ucuncuyu dusunmuyorum artik. Somestr tatilinde tup bebek deneyelim diyoruz.
Bu gün tekrar yaptım ilk aynı gibiydi sonra baktım daha belirgin bu gün 14. Gün iğnenin. Aşılamanın da 12. GünüKuzum var dir o zaman 13.gunumu bugün ay çok heyecanlı ya maşallah
Ay hadi inşallah ya burdaki herkesden pozitif şeyler duymak için bekliyoruz bende var gibi hissediyorum canım zaten testindede cıkmış hadi hayırlısı artikBu gün tekrar yaptım ilk aynı gibiydi sonra baktım daha belirgin bu gün 14. Gün iğnenin. Aşılamanın da 12. Günü
Ama yine ilk idrarla yapamadım yarın kesin ilk idrarla yapıcam. Bence de var bu sefer dua edin nolur
Ben o çizgiyi görseydim şimdi heralde tüm gün test yapio olurudim:)Bu gün tekrar yaptım ilk aynı gibiydi sonra baktım daha belirgin bu gün 14. Gün iğnenin. Aşılamanın da 12. Günü
Ama yine ilk idrarla yapamadım yarın kesin ilk idrarla yapıcam. Bence de var bu sefer dua edin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?