• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım'da aşılama yaptıracaklar sizlerde durum ne?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar aşılamam oldu. Ama artık kasmak istemiyorum yarın sürekli gezicem mesela. Artık sallamayacağım diye kendime söz verdim. Bu sefer böyle deneyeyim. Öyle de böylede olmuyor gibi sanki :)
Hayırlı olsun hayırlısı olsun inşallah aşılama yaptırırken idrara baya bi sksrnmi sende ya ben tutamam

Kızlar aşılamam oldu. Ama artık kasmak istemiyorum yarın sürekli gezicem mesela. Artık sallamayacağım diye kendime söz verdim. Bu sefer böyle deneyeyim. Öyle de böylede olmuyor gibi sanki :)
Aşılaman hayırlı olsun canim. Mikrocip asilama mi normal yikama mi

y nasıl tuttun ya ben tutamam cidden:)
Kiiizz doktor bana dediki hafif sıkışık ol ben nasil ayarlayim hafifi su ictim,kahve ictim. Giderken esim benzin aldı benzinciden pet sisede su aldim ictim abo hastaneye geldim. Dogumhane zaten soguk bir yer yani hemsirelere dedim ki cisim var
Dediki git yap desek hepsini yaparsin
Offf tamam dedim
Neyse doktor geldi
Nasıldın dedi
Bende iyiyim ama cisim var dedim:halay: sonra siz nasilsiniz doktor beeey dedim:KK49:
Of kafadan catlakligimi her yerde belli ediyorum:KK49:
Zaten giyindim üstümü gittim hemen lavaboya :KK12:

Kiiizz doktor bana dediki hafif sıkışık ol ben nasil ayarlayim hafifi su ictim,kahve ictim. Giderken esim benzin aldı benzinciden pet sisede su aldim ictim abo hastaneye geldim. Dogumhane zaten soguk bir yer yani hemsirelere dedim ki cisim var
Dediki git yap desek hepsini yaparsin
Offf tamam dedim
Neyse doktor geldi
Nasıldın dedi
Bende iyiyim ama cisim var dedim:halay: sonra siz nasilsiniz doktor beeey dedim:KK49:
Of kafadan catlakligimi her yerde belli ediyorum:KK49:
Zaten giyindim üstümü gittim hemen lavaboya :KK12:
Ahahaha alemsin ya iyi tutmuşun:)doktorlar artık anlıyorlar bana dioki burasinsiparis yeri değil unutma paket yapıp vermiyoruz hemen bebek:))

Ben 3 aşılamamdada idrara sıkışık olmamı istemedi drlar iki dr yaptı aşılamamı. Ve sonunda çok güzel son damlasına kadar gitti dediler beklemeye devam bende

en guzeli bence bu. test 15 gun sonra mi? umarim bu kez pozitif olur

Ahahaha alemsin ya iyi tutmuşun:)doktorlar artık anlıyorlar bana dioki burasinsiparis yeri değil unutma paket yapıp vermiyoruz hemen bebek:))
Ne zamandir istiosun biz 11 ay
Ahahahaha doktorlarda bizim gibi kimlerle kimlerle ugrasiyorlar yazik :)

Neden oyle tercih ettiler acaba ilk defa senden duydum oyle
Bilmiyorum ki.
Yalnız şu anda ağlıcam desem. Şimdi test yaptım akşam idrarıyla silik çizgi yine var 17 sinde çatlatma iğnesi oldum ben hala devam eder mi 12. Gün silik çizgiyi görmüştüm gerçi ama bu gün 13. Gün bitti bi koyulaşsa da kan a gitsem yada bat gecikse pufff:110:

Bilmiyorum ki.
Yalnız şu anda ağlıcam desem. Şimdi test yaptım akşam idrarıyla silik çizgi yine var 17 sinde çatlatma iğnesi oldum ben hala devam eder mi 12. Gün silik çizgiyi görmüştüm gerçi ama bu gün 13. Gün bitti bi koyulaşsa da kan a gitsem yada bat gecikse pufff:110:
Gebesin canım inşallah

Back