• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım'da aşılama yaptıracaklar sizlerde durum ne?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Doktorun atlamış olabilir bana ikinci asilamads söylemedi mesala ama ilkindesoylemislerdi bildiğim için tekrarlamadı belkide ama internette her yerde bu yaziyor banyo yapmamak mantıklı mesala ağır kaldırmak yasak demekki var bi etkisi yinede dikkat etmek lazım kafadan atmak ayrı ama kendinide korumak lazım
genelde titiz bir kadindir. daha once bir kanalim alindi mesela, ameliyat sonrsi ne zaman ucaga binebilecegime ve binerken varis corabi gerekir miye kadar detayli anlatti. farkli baktigi icin kısıtlama getirmemistir bence. bazi seylere bakis acisi burada daha farkli. mesela uygulamadan hemen sonra uzanmani da istemiyorlar. Turkiye' de 30 ustu yapilan 35 ustu mutlaka yapilan amh testimin yuzune bile bakmadi. yazin tatilde Turkiye' deki doktorum yaptirmisti. cok gereksiz buldu :) 36 yasindayim hic dert etmiyorlar burada :)

Kızlar 12.gün sabah idrar testi yaptım negatifi gordum olsa cikardi heralde olmadi ikinci aşılamada
Canim ben 14.gun idrarda negatifi gordum ama 16.gun ve hala adet olmadim. Kan testine de korkuyorum 2 gundur idrar testi de yapmadim negatif cikar yine diye adeti bekliyorum.
Kızlar adet başlayana kadar hep bir umut var. Umarım güzel haber alırsınız ama Regl olursanız da yeni ay yeni umutlar ile tedavileriniz olumlu geçsin..

Cok heyecanli dimi :)
Bide bise dicem iyyyyy demek yok
Normalde 2 gunde bir yıkanirim hani carsamba cuma gibi bazende ust uste 2 gün internette biseler okudum banyo yapmakla alakali yikanmadim ben pazar yikanmistim bugun yikandim artk dayanamadım . Iste ben sacmaliyorum :)))))))) asilamadan sonra 2 gun banyo yapilmasin ya da 1 gun yapilmasin gibi seler yaziodu
Ya cnm çok tatlısın su telaslarimiz girdujleri halde gelmeyen bebislere ask olsun:)

Kızlar adet başlayana kadar hep bir umut var. Umarım güzel haber alırsınız ama Regl olursanız da yeni ay yeni umutlar ile tedavileriniz olumlu geçsin..
Insallah canim. Ben ucuncu asilamayi dusunmuyorum. Bu da olmadi zaten somestr tatili bekliyorum tup bebek deneyecegiz. Bu sekilde hem psikoloji bozuluyor hem yine ayni maddi kayip neredeyse.

Canim ben klomenin 4.gunundeyim bugün obuslayon testi yaptım ama ikinci çizgi hiç çıkardı düşünüyorum ilaç bana faydamı etmiyor acaba adetim bitelide 5 gün oldu yarın ilacın son günü:/
Canim ayda nasil adet goruyordun 30 gunde 1 mi? 28 günde bir mi
Yani ader basladigindan itibaren 12 gun olmus oluyor sanirim 7 gun adet bide 5 gun ekle 12 gun

14. 15 . Gun yumurtlama gunun olabilir. Devam et teste olumsuz düşünme canimm

Bütün belirtiler vardı göğüs ağrısı mide yanması bel kasık ağrısı gaz sancısı her şey vardı negatif gördüm hep testte
Kanda negatif degilse ve belirtin varsa umudun olsun canim. Bak benim asilama sonrasi 17.gun. hala idrar negatif. Bosuna kan testine gitmicem yani. Gecikme zaten en kotusu hem hamile degilim hem gecikiyor ya.

Canim ayda nasil adet goruyordun 30 gunde 1 mi? 28 günde bir mi
Yani ader basladigindan itibaren 12 gun olmus oluyor sanirim 7 gun adet bide 5 gun ekle 12 gun

14. 15 . Gun yumurtlama gunun olabilir. Devam et teste olumsuz düşünme canimm
Hiç düzenli olmuyor canım benim adet bazı ay hiç olmuyorum doğru hesaplamışın canım 12.gunum insaallah olacak biseyler de bakalim ne zaman kismet

Hiç düzenli olmuyor canım benim adet bazı ay hiç olmuyorum doğru hesaplamışın canım 12.gunum insaallah olacak biseyler de bakalim ne zaman kismet
Bende o testlerden aldıydım canim hic cift cizgi goremedim gerci hergun yapmadim. Pco var ya belki catlamadi. Benim kasiklarim ağrırdı bence catlamiyor yumurta diye agriyordu. Bu ay catlattik asilama oldum ya agrim yok var ama o agri degil degisik hisler. Nazli bebisimi bekliyorum sabirla :)))))))))) bide etraftaki kibirli insanlar olmasa cok guzel olcak. Cocugu var diye hava atan dünyadaki en iyi anne kendisiymis gibi davrananlar olmasa keske.

Baska zaman olsa günler hemen gelir gecer simdi bekliyoruz ya gecmiyor sanki:işsiz:

Bende o testlerden aldıydım canim hic cift cizgi goremedim gerci hergun yapmadim. Pco var ya belki catlamadi. Benim kasiklarim ağrırdı bence catlamiyor yumurta diye agriyordu. Bu ay catlattik asilama oldum ya agrim yok var ama o agri degil degisik hisler. Nazli bebisimi bekliyorum sabirla :)))))))))) bide etraftaki kibirli insanlar olmasa cok guzel olcak. Cocugu var diye hava atan dünyadaki en iyi anne kendisiymis gibi davrananlar olmasa keske.
Ah ah canik ne güzel yazmışın çok haklısın valla sanki çocuk doğurdular die başları buyuyor:)Kız bende hiç ikinci çizgiyi görmedim he ovulasyonda yumurtlamıyorum yada dediğin gibi çatlamıyor olaylarından inşallah mutlu haberi burdan paylaşacaksın inanıyorum sonra sırasıyla bizlerde

Ah ah canik ne güzel yazmışın çok haklısın valla sanki çocuk doğurdular die başları buyuyor:)Kız bende hiç ikinci çizgiyi görmedim he ovulasyonda yumurtlamıyorum yada dediğin gibi çatlamıyor olaylarından inşallah mutlu haberi burdan paylaşacaksın inanıyorum sonra sırasıyla bizlerde
Rabbim'in izniyle insallah canim ismin leyla mi o ismi istedim kiz olursa diye sağolsun bitanesi leyya koydu.sen catlatma ignesi falanda vurulmadin dimi
Sen doktor kontrolundemisin

Rabbim'in izniyle insallah canim ismin leyla mi o ismi istedim kiz olursa diye sağolsun bitanesi leyya koydu.sen catlatma ignesi falanda vurulmadin dimi
Sen doktor kontrolundemisin
Aynen canım güzel isim koy gitsin bende zeynep çok severim:)Yok ben daha adetin 12.gunu klomenin 4.gunundeyim salingunu kontrolüm var inşallah iyi bisiler duyarım

Back