- 6 Şubat 2018
- 11.205
- 14.570
- 298
Pco varmi?Aynen canım güzel isim koy gitsin bende zeynep çok severim:)Yok ben daha adetin 12.gunu klomenin 4.gunundeyim salingunu kontrolüm var inşallah iyi bisiler duyarım
Öyle bişey demediler canımPco varmi?
Hayırlı olsun hayırlısı olsun inşallah aşılama yaptırırken idrara baya bi sksrnmi sende ya ben tutamamKızlar aşılamam oldu. Ama artık kasmak istemiyorum yarın sürekli gezicem mesela. Artık sallamayacağım diye kendime söz verdim. Bu sefer böyle deneyeyim. Öyle de böylede olmuyor gibi sanki :)
Bende idrara sıkışık oldum aşılama gelenler geldi bana :)Hayırlı olsun hayırlısı olsun inşallah aşılama yaptırırken idrara baya bi sksrnmi sende ya ben tutamam
Aşılaman hayırlı olsun canim. Mikrocip asilama mi normal yikama miKızlar aşılamam oldu. Ama artık kasmak istemiyorum yarın sürekli gezicem mesela. Artık sallamayacağım diye kendime söz verdim. Bu sefer böyle deneyeyim. Öyle de böylede olmuyor gibi sanki :)
y nasıl tuttun ya ben tutamam cidden:)Bende idrara sıkışık oldum aşılama gelenler geldi bana :)
Kiiizz doktor bana dediki hafif sıkışık ol ben nasil ayarlayim hafifi su ictim,kahve ictim. Giderken esim benzin aldı benzinciden pet sisede su aldim ictim abo hastaneye geldim. Dogumhane zaten soguk bir yer yani hemsirelere dedim ki cisim vary nasıl tuttun ya ben tutamam cidden:)
Ahahaha alemsin ya iyi tutmuşun:)doktorlar artık anlıyorlar bana dioki burasinsiparis yeri değil unutma paket yapıp vermiyoruz hemen bebek:))Kiiizz doktor bana dediki hafif sıkışık ol ben nasil ayarlayim hafifi su ictim,kahve ictim. Giderken esim benzin aldı benzinciden pet sisede su aldim ictim abo hastaneye geldim. Dogumhane zaten soguk bir yer yani hemsirelere dedim ki cisim var
Dediki git yap desek hepsini yaparsin
Offf tamam dedim
Neyse doktor geldi
Nasıldın dedi
Bende iyiyim ama cisim var dedimsonra siz nasilsiniz doktor beeey dedim
Of kafadan catlakligimi her yerde belli ediyorum
Zaten giyindim üstümü gittim hemen lavaboya
Normal canım devlet hastanesi.Aşılaman hayırlı olsun canim. Mikrocip asilama mi normal yikama mi
Evet canım idrar torbası dolu olunca rahim daha iyi pozisyon alıyor. Ama dayanacağız elden ne gelir :)Hayırlı olsun hayırlısı olsun inşallah aşılama yaptırırken idrara baya bi sksrnmi sende ya ben tutamam
Inşallah gerçekten acayip merakla bekliyorum korkularında var iptal olur falan dieEvet canım idrar torbası dolu olunca rahim daha iyi pozisyon alıyor. Ama dayanacağız elden ne gelir :)
Neden oyle tercih ettiler acaba ilk defa senden duydum oyleBen 3 aşılamamdada idrara sıkışık olmamı istemedi drlar iki dr yaptı aşılamamı. Ve sonunda çok güzel son damlasına kadar gitti dediler beklemeye devam bende
en guzeli bence bu. test 15 gun sonra mi? umarim bu kez pozitif olurKızlar aşılamam oldu. Ama artık kasmak istemiyorum yarın sürekli gezicem mesela. Artık sallamayacağım diye kendime söz verdim. Bu sefer böyle deneyeyim. Öyle de böylede olmuyor gibi sanki :)
Ne zamandir istiosun biz 11 ayAhahaha alemsin ya iyi tutmuşun:)doktorlar artık anlıyorlar bana dioki burasinsiparis yeri değil unutma paket yapıp vermiyoruz hemen bebek:))
Bilmiyorum ki.Neden oyle tercih ettiler acaba ilk defa senden duydum oyle
Evet tatlım. İki yumurta olsa iyi olacaktı daha mutlu olurdum. Yine sağdan çıktı. Sol çok tembel :)Inşallah gerçekten acayip merakla bekliyorum korkularında var iptal olur falan die
Gebesin canım inşallahBilmiyorum ki.
Yalnız şu anda ağlıcam desem. Şimdi test yaptım akşam idrarıyla silik çizgi yine var 17 sinde çatlatma iğnesi oldum ben hala devam eder mi 12. Gün silik çizgiyi görmüştüm gerçi ama bu gün 13. Gün bitti bi koyulaşsa da kan a gitsem yada bat gecikse pufff
Evet canım 14 aralıkta. 11. Güne kdr test yapmayacağım. Günümü gün edeceğim birde böyle deneyeyimen guzeli bence bu. test 15 gun sonra mi? umarim bu kez pozitif olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?