- 28 Şubat 2018
- 1.581
- 1.682
- 83
Lütfen gebe olmuş ol ki bence öyle. Bize umut ol. Şu kan testini yaptır yoksa ben oraya gelip seni zorla götüreceğimTeşekkürler verdiğiniz destek için hepiniz için ayrı ayrı dua ediyorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lütfen gebe olmuş ol ki bence öyle. Bize umut ol. Şu kan testini yaptır yoksa ben oraya gelip seni zorla götüreceğimTeşekkürler verdiğiniz destek için hepiniz için ayrı ayrı dua ediyorum :)
Çok tatlısın teşekkür ederim. O kadar çok kan testi yaptırıp negatif sonuç aldım ki bunu anlatmam imkansız Şubat ayından beri her ay en az iki kez yaptırdım şu an o silik çizgi beni mutlu ediyor ya.kan testi olumsuz olursa diye çok korkuyorum. Dr çağırsa da gitsem yarın arıcam inşallah bekle demezLütfen gebe olmuş ol ki bence öyle. Bize umut ol. Şu kan testini yaptır yoksa ben oraya gelip seni zorla götüreceğim
Yy kuzucum var inşallah inşallah ya:)Sararmış olan dün diğeri bu günün foto net değil ama
A nasıl meraklandım şimdi bugünkü kan verseydin yada bida gebelik testi yap bida bakalım sonra kesinleşince mutlaka sürecini yaz ne sorununuz var di naptiniz falanÇok tatlısın teşekkür ederim. O kadar çok kan testi yaptırıp negatif sonuç aldım ki bunu anlatmam imkansız Şubat ayından beri her ay en az iki kez yaptırdım şu an o silik çizgi beni mutlu ediyor ya.kan testi olumsuz olursa diye çok korkuyorum. Dr çağırsa da gitsem yarın arıcam inşallah bekle demez
Yaptım tatlım şimdi tekrar testi beklemeden çıkıyor ikinci çizgi ama silikY
A nasıl meraklandım şimdi bugünkü kan verseydin yada bida gebelik testi yap bida bakalım sonra kesinleşince mutlaka sürecini yaz ne sorununuz var di naptiniz falan
Gerginliğe takılma çoğu zaman olmayabiliyor belirtilerde vücudunu tanıyan insanlarda gerçekten işaret verebiliyor o yüzden sordum dediğim gibi sabah kan vermelisin inşallah hamilesindir canım :)Göğüslerim dolgundu bu gün dolgunluk da kalmadı bi belirtim yok adet belirtilerim oluyor ara ara belim ağrıyor bacaklarım ağlıyor ama bunlar her adet öncesi olur. Göğüslerim aklımı bulandırdı geçti bütün gerginlik
Yaptım tatlım şimdi tekrar testi beklemeden çıkıyor ikinci çizgi ama silik
Ya doktorunda bi alemmis ne zaman gözükürmüş ya ama hayırlısıKızlar merhaba dra gittim kan testi yapmadı randevusuz gittim zaten dedim benim bat a daha var ama aşılamam erken olmuştu bu gün aşılamamın 15. Günü test yapıyorum pozitif dedim baktı takvimine daha gözükmez dedi progestan bitti ben ondan geldim dedim negatif testler pozitife döndü dedim gebesin işte sen gönlünü ferah tut dedi ve 10.12 tarihine gün verdi progestan 200 lük verdi dozunu arttırdı. Kanama olmadığı sürece içini ferah tut dedi. Ama ben halaa ölüyorım meraktan
Kısmet olmayınca olmuyor gerçekten ya aşılama başarı oranı çok düşük yüzde 10 hiç bişeykızlar ben kırmızıları gördüm ikinci aşılamada tutmadı 16 ay sonrasinda yine olmadı üçüncüyü yaptırmayı düsünmüyorum biraz ara vericem ama ondan önce doktora bir kontrole gidiyim kist var mı hormon tahlillerim yenilensin hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Haftaya Pazartesi ye çağırdı bu gün başka marka bi testle denedim drdan Çıktıktan sonra baksana daha belirginleşiyor şükür. Ama test çok dandik bi testti umudunuzu asla kaybetmeyin benim 3. De oldu ben bunu yaptırmayı hiç istememiştim direk tüp bebek istemiştim ama drum çok iyi bi dr kısırlık konusunda uzmanlık yapmış bi dr sağolsun bebeği görmeye gittiğimde bi paket baklava götürcem :) :)Ya doktorunda bi alemmis ne zaman gözükürmüş ya ama hayırlısı
Haftaya Pazartesi ye çağırdı bu gün başka marka bi testle denedim drdan Çıktıktan sonra baksana daha belirginleşiyor şükür. Ama test çok dandik bi testti umudunuzu asla kaybetmeyin benim 3. De oldu ben bunu yaptırmayı hiç istememiştim direk tüp bebek istemiştim ama drum çok iyi bi dr kısırlık konusunda uzmanlık yapmış bi dr sağolsun bebeği görmeye gittiğimde bi paket baklava götürcem :) :)
Ya inanılmaz tatlı bi manzara:)Çok sevindim inşallah dahada koyulaşır annesini hiç bırakmaz bu arada bi sorum olacaktı ben klomen kullandım adetimin 13.gunu ama ovulasyon testlerim haladir negatif(klomen fayda etmesini acaba ya çok uzuldumHaftaya Pazartesi ye çağırdı bu gün başka marka bi testle denedim drdan Çıktıktan sonra baksana daha belirginleşiyor şükür. Ama test çok dandik bi testti umudunuzu asla kaybetmeyin benim 3. De oldu ben bunu yaptırmayı hiç istememiştim direk tüp bebek istemiştim ama drum çok iyi bi dr kısırlık konusunda uzmanlık yapmış bi dr sağolsun bebeği görmeye gittiğimde bi paket baklava götürcem :) :)
A kuzum benim adetin 13.gunu klomenin 7.gunu 2 gün oldu ilaç biteli.ama ovulasyon testim.bembeyeaz neden neden(canım çok sevindim. benimde aşılamadan sonra ki 3.gün. rahim ağzım adet olacakmışım gibi patlayacak. keşke iyiye işaret olsa :) nerdeeeeeeee
Ay inşallah görürsün ya burdanda paylaş hatta senin bebise grupça ismine karar verelim:)sonuçta burda oldu sayilir:)))İlk günler şişlik normal hayatım her aşılamamda oldu hatta ilkinde çok oldu. Klomene gelince ben bi kez kullandım ovulasyon testleri bende hep silik çizgi ovulasyon günü koyu çizgi çıktı hiç tamamen tek çizgi çıkmadı canım. Çok sorulan belirtilerme gelirsem eğer ben çok susuyorum çok tatlı yiyorum tabi aşermek gibi değil ama tatlı ihtiyacı duyuyorum bi de fitil kullanıyorum ya rahimdeki yumuşaklık dikkatimi çekti. Çok yumuşak. Kasık ve bel ağrılarım var ama kuyruk sokumundan başlıyor ağrılar. Başka da hiç belirti melirti yok zaten çok erken belirti için. Göğüslerim yumuşadı ama aşılamadan sonra ilk kez bu kadar büyütüp sertleşmişti umarım o keseyi görürüm bi an önce
Iyiydi ama tutmadi canim. Yasayarak ogrendim malesef ki asilamada sans sahiden cok dusuk. Ama mecburuz esimin degerleri normal iliski ile gebelige yeterli gelmedigi icin.Kuzum yumurtalar guzelmiydi peki doktor yorum yaptimi
Canim hamissin yaa cok guzel cok sevindimmm. Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsiinn :)Haftaya Pazartesi ye çağırdı bu gün başka marka bi testle denedim drdan Çıktıktan sonra baksana daha belirginleşiyor şükür. Ama test çok dandik bi testti umudunuzu asla kaybetmeyin benim 3. De oldu ben bunu yaptırmayı hiç istememiştim direk tüp bebek istemiştim ama drum çok iyi bi dr kısırlık konusunda uzmanlık yapmış bi dr sağolsun bebeği görmeye gittiğimde bi paket baklava götürcem :) :)