• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım'da aşılama yaptıracaklar sizlerde durum ne?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben 3 aşılamamdada idrara sıkışık olmamı istemedi drlar iki dr yaptı aşılamamı. Ve sonunda çok güzel son damlasına kadar gitti dediler beklemeye devam bende
Ultrosonu açtılar mi?
Bana yaparken bir yandan da ultrosonla baktilar ve sanki ben spermleri gordum nokta nokta goksa o gördüğüm hortum muydu :D

Kızlar mrb. Bende aşılamaya başlıycam. Adetin 2. günü gel denilmişti hastaneden. Cumartesi yada pazar olursanda pazartesi gel demişlerdi. Bu sabah adet olmuşum. Pazartesi 3. gün oluyo. Geç kalmış olunur mu tedavi için ? İlaçlara kaçıncı gün başladınız ?

Kızlar mrb. Bende aşılamaya başlıycam. Adetin 2. günü gel denilmişti hastaneden. Cumartesi yada pazar olursanda pazartesi gel demişlerdi. Bu sabah adet olmuşum. Pazartesi 3. gün oluyo. Geç kalmış olunur mu tedavi için ? İlaçlara kaçıncı gün başladınız ?
Hayır arkadaşım olmazsın. 3-5.günleri arasında başlanıyor. Endişe etme. Hormon tahlili içinde uygun bir gün olur.

Selam kizlar. Ben 3 gun gecikmeyle bugun adet oldum. Ikinci asilama da tutmadi. Ucuncuyu dusunmuyorum artik. Somestr tatilinde tup bebek deneyelim diyoruz.
Hayırlısı olsun canım bizim bebişler nazlı çıktı, bende üçüncüsünü yaptırmayı pek düsünmüyorum hatta spora gidiyim diyet yapıyım kilo falan versem diyorum belki kendiliginden gelir

Hayırlısı olsun canım bizim bebişler nazlı çıktı, bende üçüncüsünü yaptırmayı pek düsünmüyorum hatta spora gidiyim diyet yapıyım kilo falan versem diyorum belki kendiliginden gelir
Ben 52 kiloyum yine gelmiyor canim. Eslere calismak lazim. Benimkinin mesela degerler dusuk. Onlari toparlamadan olmayacak artik anladim. Insallah senin esinin iyidir de benim kadar beklemessin.

Ben 52 kiloyum yine gelmiyor canim. Eslere calismak lazim. Benimkinin mesela degerler dusuk. Onlari toparlamadan olmayacak artik anladim. Insallah senin esinin iyidir de benim kadar beklemessin.
Üç kere test yaptırdık canım birinde morfoloji dusuk dediler digerinde morfoloji iyi hareketi dusuk dediler en son asilama zamanida cok guzel degerleri dediler pek anlayamadim var mi yok mu zaten esime kalsa kabullenmiyor digerlerinide ama çok takıyorum stres oluyorum kafamı dagitmam lazim baska seylere odaklanmak istiyorum çalışmıyorumda

Eğer pco varsa mevcut kilonun %10 unu kaybetmek bile hamilelik şansını yükseltiyor deniliyor. Spor diyet hamile kalmak için iyi olabilir ama katı diyetler, ağır sporlar olmaması bence. Tüp bebek tedavisi başlarken diyetisyenimle konuşmuştum ne yapmalıyım diye. Vücudu strese sokacak şekilde aşırı diyet spor yapma demişti. Günlük 30-45 dakika yürüyüş, sağlıklı dengeli beslenme önermişti

Şimdi gün içinde yaptım test ikinci çizgi silik koyulaşma yok çatlatma iğnesinin 14. Günü kafamda deli sorular

Bilmiyorum ki.
Yalnız şu anda ağlıcam desem. Şimdi test yaptım akşam idrarıyla silik çizgi yine var 17 sinde çatlatma iğnesi oldum ben hala devam eder mi 12. Gün silik çizgiyi görmüştüm gerçi ama bu gün 13. Gün bitti bi koyulaşsa da kan a gitsem yada bat gecikse pufff:110:
Kuzum var dir o zaman 13.gunumu bugün ay çok heyecanlı ya maşallah

Kuzum var dir o zaman 13.gunumu bugün ay çok heyecanlı ya maşallah
Bu gün tekrar yaptım ilk aynı gibiydi sonra baktım daha belirgin bu gün 14. Gün iğnenin. Aşılamanın da 12. Günü
Ama yine ilk idrarla yapamadım yarın kesin ilk idrarla yapıcam. Bence de var bu sefer dua edin nolur

Bu gün tekrar yaptım ilk aynı gibiydi sonra baktım daha belirgin bu gün 14. Gün iğnenin. Aşılamanın da 12. Günü
Ama yine ilk idrarla yapamadım yarın kesin ilk idrarla yapıcam. Bence de var bu sefer dua edin nolur
Ay hadi inşallah ya burdaki herkesden pozitif şeyler duymak için bekliyoruz bende var gibi hissediyorum canım zaten testindede cıkmış hadi hayırlısı artik

Ben o çizgiyi görseydim şimdi heralde tüm gün test yapio olurudim:)

Back