Aynen bende. :)Ben o çizgiyi görseydim şimdi heralde tüm gün test yapio olurudim:)
Inşallah bizede nasip olur canm:)Aynen bende. :)
Benim test tarihimde 14 aralık canım inş güzel haberler alırızEvet canım 14 aralıkta. 11. Güne kdr test yapmayacağım. Günümü gün edeceğim birde böyle deneyeyim
Ağzın bal yesin :)Inşallah bizede nasip olur canm:)
Benimde canım inşallahBenim test tarihimde 14 aralık canım inş güzel haberler alırız
Fotoğraf atsana canım 16.günde çıkmamasi lazım bana doktor iğne etkisi 8 gün dedi ama tabi 12 güne kadar bulabiliyor onsallah bebegin seninledir olmadi yarin kan ver hic beklwme ignede 16 ysa asilamada 14 gun olur benimde asilamanin 10. Gunu ignenin 12 bende kırmızı silik cikti bekliyorum 2 'gün daha olmadi kan vericem bide hic adet ağrım yok sadece göğüs hassasiyeti adete 4 gun varAz önce tekrarladım testi yine silik çizgi aynı koyulaşma yok gebelikte koyulaşması gerekmiyormu? Bu Arada bat 8.11 miş yumurtam etken çatladı ve erken aşılamam oldu bu kadar bekleyebileceğimi sanmıyorum yarın drumu arıcam kesin. 17.11 de ovitrelle vuruldum o günü de sayarsam bu gün 16. Günüm
Fotoğraf atsana canım 16.günde çıkmamasi lazım bana doktor iğne etkisi 8 gün dedi ama tabi 12 güne kadar bulabiliyor onsallah bebegin seninledir olmadi yarin kan ver hic beklwme ignede 16 ysa asilamada 14 gun olur benimde asilamanin 10. Gunu ignenin 12 bende kırmızı silik cikti bekliyorum 2 'gün daha olmadi kan vericem bide hic adet ağrım yok sadece göğüs hassasiyeti adete 4 gun var[/Q inşallah sen de güzel sonuçlar alırsın 10. Gün bende daha silikti diye hatırlıyorum attım o testleri de ya karşılaştıramıyorum
Canim eğer 14.gunundeysen kesinlikle iğne değil bu değerin 25e yakin rahat vardır pozitif bu yarin sbaah mutlaka kan vermelisin hic beklemeSararmış olan dün diğeri bu günün foto net değil ama
Aşılamam 19 unda oldu o günü de sayarsam bu gün 14. Gün iğnenin 16. Günü. İnşallah vardır dua ediyorum yarın dru arıcam bakalımCanim eğer 14.gunundeysen kesinlikle iğne değil bu değerin 25e yakin rahat vardır pozitif bu yarin sbaah mutlaka kan vermelisin hic bekleme
Bence kesin var hic ağrin yada belirti varmiAşılamam 19 unda oldu o günü de sayarsam bu gün 14. Gün iğnenin 16. Günü. İnşallah vardır dua ediyorum yarın dru arıcam bakalım
Göğüslerim dolgundu bu gün dolgunluk da kalmadı bi belirtim yok adet belirtilerim oluyor ara ara belim ağrıyor bacaklarım ağlıyor ama bunlar her adet öncesi olur. Göğüslerim aklımı bulandırdı geçti bütün gerginlikBence kesin var hic ağrin yada belirti varmi
Bende oyle dusunuyorum canim yok zaten aşırı yapamam. Pko var ayrıca haşimato tiroidi var bu ikisi kilo vermemi hayli zorluyor benimEğer pco varsa mevcut kilonun %10 unu kaybetmek bile hamilelik şansını yükseltiyor deniliyor. Spor diyet hamile kalmak için iyi olabilir ama katı diyetler, ağır sporlar olmaması bence. Tüp bebek tedavisi başlarken diyetisyenimle konuşmuştum ne yapmalıyım diye. Vücudu strese sokacak şekilde aşırı diyet spor yapma demişti. Günlük 30-45 dakika yürüyüş, sağlıklı dengeli beslenme önermişti
hasimato farkli olabilir belki, ama bende de hipotroid var. kilo vermemi yavaslatmiyor cunku ilacla kontrol altinda degerim de normal. zaten onemli olan da hizli vermek degil, bir odem atici diyet ile minimim 2-3 kilo atiyorsun ama bu gercekci bir kayip degil. onemli olan yag kaybedip kas almak. kas almak da oyle kolay birsey degil. saglikli dengeli beslenip gunluk sporunu yaparsan kilon hizli ya da yavas ama eninde sonunda gider :)Bende oyle dusunuyorum canim yok zaten aşırı yapamam. Pko var ayrıca haşimato tiroidi var bu ikisi kilo vermemi hayli zorluyor benim
adet belirtileri ile hamilelik belirtileri benzer diyor bir cok kisi. bence belirti arayarak kendini yipratma. kan testi yaptirirsan kafandaki sorular da cevap bulur benceGöğüslerim dolgundu bu gün dolgunluk da kalmadı bi belirtim yok adet belirtilerim oluyor ara ara belim ağrıyor bacaklarım ağlıyor ama bunlar her adet öncesi olur. Göğüslerim aklımı bulandırdı geçti bütün gerginlik
İçimden bir ses snki var diyo inşaallah öyledir. Güzel bi haber alırız. Herkesin duymaya ihtiyacı var güzel hberleri. Çizgi snki çokta silik değil vibi belli oluyo yani.Göğüslerim dolgundu bu gün dolgunluk da kalmadı bi belirtim yok adet belirtilerim oluyor ara ara belim ağrıyor bacaklarım ağlıyor ama bunlar her adet öncesi olur. Göğüslerim aklımı bulandırdı geçti bütün gerginlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?