- 27 Aralık 2007
- 6.490
- 37
- 39
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
selam arkadşlar, ben yeni üyeyim..vee bendee anne olmak isteyenlerdenim allah:1hug:ın izni ile inşallah isteyen herkeze nasip olur.1,5 senelık evlıyım hap ile korundum ilacı bırakalı buay 5. ay olacak.halen beklıyorum bebişim olmasını ve cok istiyorumm :çok üzgünüm: hayırlısı olsun hepımız içinn
selam arkadaşlar, yeni üye oldum ben de.
ben de bu ay ilk kez bekleyeceğim inşallah çift çizgiyi, adetim bugün bitti. Hayırlısı olsun diyorum. İsteyen herkese nasip olur inşallah :) Herkesin hayırlı haberlerini alırız umarım..
canım bu arada senin yumurtlam günün bitti heralde varmı ufak tefek belirtiler
hoşgeldin aramıza canım regl olman gereken tarihi yaz bize seni listeye ekliyelim yerimseniben
sende hoşgeldin aramıza canım..bi sonraki olman gereken regl tarihini ver senide listeye ekliyelim canım yerimseniben
arkadaşlar bende sizdenim bende hamiş olmak istiyorum ama kaç aydır olamadım benide listeye eklermisiniz kafam çok karışık bende adet düzensizliği var ne zaman olacağım belli değil nasıl tarih vericem napcam ben yardım edin arkadaşlaaaar..(((((((((((((((((((((((((((((
lora bebişinin kalp atışını duymuş yaaaaa ne güselll
BEN GÖREMEDİM NEREYE YAZMIŞ DUYDUĞUNU?
kızlar bişe sorucam klomen ilacını doktor tavsiyesiylemi kullanmak lazım yoksa kendim alıp içsemmiiii acaba ???????????*