Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Aynen öle Ya... Ben Zaten Azcik Hamile Olduğumun Hayalini Kuruyorumda Sude Ya Ben Deli Olurum Her Halde Ya... Kafayi Yerimm... Feci Sevinirim.. Eminim Hepimiz öel Oluruz :)

al bendende o kadar......iki gram aklımız kaldıydı düşüne düşüne..o nuda kaybederim ben.....:roflol:

yeterki olsunda herşeye varım ben...:sm_cool:

bu arada bugün sabah ilk defa ateş ölçümüne başladım açılış 36.6 derece ile yaptım...hayırlısı olsun bakalım...

BENDE ADET OLRSAM ADAÇAYINA BAŞLIYCAM BU AY... YUMURTLAMA İYİ OLSUN..SUDE BİLİYORMUSUN BEN BU ZAMAN A KADAR HİÇ JINEKOLOJİK MUAYENE OLMADIM...... GİTSEMMİ Bİ ACABA ?

ciddimisin..??? bilmiyodum...kaç ay oldu senin? gerçi buda çok önemli değil bence..sağlığın açısından görünmen lazım...bu ay olmassa git mutlaka ihmal etme

bak benim ablam 2 sene korundu...sonra bıraktı gitmedi dr.a 1 sene bekledi..2 ay önce gitti eniştemde azo sperm çıktı..şimdi tüp bebeğe başlıycaklar önümüzdeki ay..çok pişman..hiç bizi dinlemedi..yaşta geldi 29...ben 2. ayımda gittim valla

Ay Korktum şimdi Ama Bu Bizim 2.ayimiz.. Eşim Anca Ikna Oldu Istemiyordu.. Ben 10 Aydir Istiyordum.... Aslinda Kadin Doğuma Gittim Idrarimda Akanama Vardi. Ilaç Verdi Vajinal Fitil Verdi Takip Etti Sonra Düzeldi Ama Hiç Muayene Olmadim ...

bende hiç test filan yaptırmadım kendi kendime ittim folik asit aldımm. eğer 2 ay olmazsa bende gidicem doktora muayene olucam testlerimi yaptırıcam nedense şimdi korkuyorumm.

Ay Korktum şimdi Ama Bu Bizim 2.ayimiz.. Eşim Anca Ikna Oldu Istemiyordu.. Ben 10 Aydir Istiyordum.... Aslinda Kadin Doğuma Gittim Idrarimda Akanama Vardi. Ilaç Verdi Vajinal Fitil Verdi Takip Etti Sonra Düzeldi Ama Hiç Muayene Olmadim ...

herüflere kalsaydı ooooo.....

neyse bir iki ay daha bekle olmazsa bi görün....hiç ihmale gelmez..benim bile bi tüpüm hafif tıkalı çıktı...7.aydayım..2 ay daha olmazsa laparoskopiyle açılcak...

bende hiç test filan yaptırmadım kendi kendime ittim folik asit aldımm. eğer 2 ay olmazsa bende gidicem doktora muayene olucam testlerimi yaptırıcam nedense şimdi korkuyorumm.

iyi yapmışsın folik asit almakla..çok faydalı...bencede bikaç ay olmazsa görün bi...ama inşallah gerek kalmaz....

inşallah yaaa. burda okadar çok şey okudumki valla korkmaya başladım.hamile kalmayıda çok istiyorum ama boş gebelik var dış gebelik var düşük var . Allahım hiç birimize yaşatmasın. hamile kalacaksada hayırlı hamilelik olsun. çok kafaya takmaya başladımm bi an vazgeçtim yaww bebiştenn.

yaşanacakada çare yok diyorum okadar acı günler geçirdimkii olursa bunada katlanıcaz artık napalım

inşallah yaaa. burda okadar çok şey okudumki valla korkmaya başladım.hamile kalmayıda çok istiyorum ama boş gebelik var dış gebelik var düşük var . Allahım hiç birimize yaşatmasın. hamile kalacaksada hayırlı hamilelik olsun. çok kafaya takmaya başladımm bi an vazgeçtim yaww bebiştenn.

yaşanacakada çare yok diyorum okadar acı günler geçirdimkii olursa bunada katlanıcaz artık napalım

muzurperi korkma canim insallah sen o dusugu,bos gebeligi falan yasamadan saglikla bebegini kucagina alirsin Allah hayirli bebekler versin canim by:1hug:

inşallah hepimiz o mutluluğu yaşarız. inanın burdakii herkes için anne olmak isteyen herkes için dua ediyorum. biz elimizden geleni yapalımda gerisi allahtan. rabbim ne eylerse güzel eyler

selam arkadşlar, ben yeni üyeyim..vee bendee anne olmak isteyenlerdenim allah:1hug:ın izni ile inşallah isteyen herkeze nasip olur.1,5 senelık evlıyım hap ile korundum ilacı bırakalı buay 5. ay olacak.halen beklıyorum bebişim olmasını ve cok istiyorumm :çok üzgünüm: hayırlısı olsun hepımız içinn

selam arkadaşlar, yeni üye oldum ben de.
ben de bu ay ilk kez bekleyeceğim inşallah çift çizgiyi, adetim bugün bitti. Hayırlısı olsun diyorum. İsteyen herkese nasip olur inşallah :) Herkesin hayırlı haberlerini alırız umarım..

sudenazcım bu ay da olmadı canım. beni beklemedekilerden çıakrıp 5 haziran olarak eklermisin canım.

X