Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

EVET ÇOK SİNİR..VE MANTIKLI Bİ AÇIKLAMASIDA YOK.....

EEEE NOLCAK ŞİMDİİİİ??? :uhm:

canım yanlış sonuçtur kesin olsaydı net ikinci belili olurdu.bu adetimi bekleyecem jeyyarelimde 2 tane daha test var onları ay sonuna saklıyorum .
ama bu göğüsler hala aynı belki bu ay tutmuştur onun sinyalidir:1rolleyes:

HADİ BAKALIM İNŞALLAHHHHHH....

BİZİM ÇALIŞMALAR BİTTİ ŞEKERİM...BEKLİYCEZ ARTIKIN 5 GÜN KALDI...İLK DEFA BU AY HİÇBİR BELİRTİM YOK..AMA ISI ÖLÇÜYOMYA DÜN 36.6 DI..BUGÜN 36.7 OLMUŞŞŞ..HADİ HAYIRLISI
canım hadi hayırlı olur hakkında inşallah.olsun belirtilere bakma ,en güzeli ateşinin yüksek olması ve bugun 36.7 olmuş .inşallah 5 gün hep böyle devam eder:sm_cool:

BİZİM ÇALIŞMALAR BİTTİ ŞEKERİM...BEKLİYCEZ ARTIKIN 5 GÜN KALDI...İLK DEFA BU AY HİÇBİR BELİRTİM YOK..AMA ISI ÖLÇÜYOMYA DÜN 36.6 DI..BUGÜN 36.7 OLMUŞŞŞ..HADİ HAYIRLISI

hayırlısı canımm bende 3 gün oldu bugün ölçüyorum ilk gün 36,5 2. gün 36,2 3,gün 36,5

zaten 36,2 olan gün yumurtlama günümdü inşallah kaçırmamışızdırr

ARKADAŞLAR BİZİMDE ÇALIŞMALR BİTTİ.. AMA GALİBA GENE YOK. TAHMİNİMCE SAĞDAN YUMRUTLADIM ZATİ BU AY.. ONUN İÇİN TUTMA ŞASNI YOK GİBİ BİŞİ ZATEN.. PAŞA PAŞA REGLİMİ BEKLİYOM BENOLSAMDA BİR A ÖNCE BARİ ÇALŞMALARA BAŞLASAK.. TUTURSAK ARTIK BUAY: BU AY BİRDE YUMRUTA TAKİBİ YAPTIRCAM KISMETSE..BELKİ İŞE YARAR. EN AZINDAN NE TARAFTAN YUMURTLADIĞIMI BİLİRM .. BAKALIM.NE ZAMAN GELİCEK BU BEBİŞLER ARTIK YA OFFFOFFF..

HE BU RADA BENDE ATEŞİMİ TEKRAR ÖLÜYOM. ATEŞ YÜKSEK BAYA.. 36.7 LERDE YAF:)YANIOMMM YANOMMM.. AMA REGLİ GÜNÜ DÜŞÜYOR.. BAKALIM KISMETT..

HE BU RADA BENDE ATEŞİMİ TEKRAR ÖLÜYOM. ATEŞ YÜKSEK BAYA.. 36.7 LERDE YAF:)YANIOMMM YANOMMM.. AMA REGLİ GÜNÜ DÜŞÜYOR.. BAKALIM KISMETT..

bişiy sorucam armağanım..şimdi ben ilk defa başladım ısı ölçümüne..iki gündür aynı saatte yataktan kalkmadan ölçüyom dün 36.6 bugün 36.7 çıktı..ama bugün yataktan kalktıktan sonra giyinmeden bi 20 dkka sonra gene ölçtüm 36.5 çıktı..acaba üşüyodumda ondanmı böle gösterdi..niye dengesiz çıktı..??:uhm:

canım yaptığım araştırmalara göre yataktan kalmadan ölçülecekmiş mümkünse ağzını bile çokfazla açmadan ölçecekmişin hemen değişiyomuş önmeli olan ilk kaltığında hemen ölçmekmiş kalktığında değişirmişş

kullanım kılavuzuna göre ölçüyom..ağızım kapalı burundan nefes alınarak bakılcakmış..nefes etkiliyomuş o yüzden ağız kapalı yapıyorum zaten

kızlar lora hamilemi ya nasıl kalmış bizede söylesin yöntemi det düzensizliği varmıydı onda oda bizdendi çok sevindim ya

kızlar lora hamilemi ya nasıl kalmış bizede söylesin yöntemi det düzensizliği varmıydı onda oda bizdendi çok sevindim ya

canım loranın bundan öncede 2 tane düşüğü oldu...şuan Allaha şükür bi sorun yok ve yine hamile..bizim burda yaptıklarımızı yapıyo farklı bişey yok..ısı ölçümünü hiç ihmal etmiyo.yumurtlamasını bu yöntemle takip ediyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…