D
dila_naz
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
bende anne olmak istiyorum 21 mayısta anne olmak istiyorum benide eklermisin listeye
Sudenazcim Serenden Haberin Varmi Yine Kayiplarda Merak Ettim Bebek Nasil Kendi Nasil Acaba
Lora Nirlerdeeeee ??????????????
Sudenazz yaa hatılıyorsan 2 hafta önce benım adet leke gelmıstı test yaptım sılık çıkmıştı .sonra adey oldum uzn sürmüştü.Benim adet cumartesi bitti ve pazar günü göğüslerim acımaya başladı ve 6 gün oldu hala hassaslar bugunde uçları acımaya başladı .ufff yaaaa test yapmak ıstıyorum ama acaba kendimimi kandırıyorum
Sudenazz yaa hatılıyorsan 2 hafta önce benım adet leke gelmıstı test yaptım sılık çıkmıştı .sonra adey oldum uzn sürmüştü.Benim adet cumartesi bitti ve pazar günü göğüslerim acımaya başladı ve 6 gün oldu hala hassaslar bugunde uçları acımaya başladı .ufff yaaaa test yapmak ıstıyorum ama acaba kendimimi kandırıyorum
test yaptında silikmi çıkmıştı..ben bunu bilmiyorum....tabiki tekrar yap bence..bellimi olur üstüne görmüşsündür belki...
evet kahve leke varken yapmıştım çok silik çıkmıştı.sonra ertesi gün normal adet oldum .adetim çok uzadı ilk defa oldu 11-12 gün kadar son 5 gün leke sürdü.
Bende göğüs ağrıları başayınca hemen şüpheleniyom delürdümmm hepten sırnaşık şey
KIZLARRRlülülülülülü Bİ KOŞU GİDİP SEREN E BAKAYIM DEDİM senağlama AYY NE GÜZEL ŞEYLER ALMIŞLAR BEBEKLERİNE... senağlama RESİMLERİNİ KOYMUŞLAR..... BİZEDE NASİP OLCAKMI ACEPPP... senağlama BU ARADA MAŞALLAH BÜTÜN HAMİŞLERE.....
Yok Böyle Yaziştiklara Yere Koymuşlar Peluşlar Battaniyeler Hirkalar şapkalar Patikler... Ay Ne Güzellerdiiiii :))
Sorma Onlar Adina Pek Mutlu Oldum.... Bizde Umutla Bekliyoruz.. Gece Bi Uykum Kazçti Sorma Adetmi Olcam Ben şim Di Yinemi Bebek Yok Diye... Ne Kadar çok Istiyorm Hepiniz Gibi.... Rabbim Hayirlisini Versin ....