- 27 Aralık 2007
- 6.490
- 37
- 39
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
Aynen öle Ya... Ben Zaten Azcik Hamile Olduğumun Hayalini Kuruyorumda Sude Ya Ben Deli Olurum Her Halde Ya... Kafayi Yerimm... Feci Sevinirim.. Eminim Hepimiz öel Oluruz :)
bu arada bugün sabah ilk defa ateş ölçümüne başladım açılış 36.6 derece ile yaptım...hayırlısı olsun bakalım...
BENDE ADET OLRSAM ADAÇAYINA BAŞLIYCAM BU AY... YUMURTLAMA İYİ OLSUN..SUDE BİLİYORMUSUN BEN BU ZAMAN A KADAR HİÇ JINEKOLOJİK MUAYENE OLMADIM...... GİTSEMMİ Bİ ACABA ?
bende 2 gündür ölçüyorum inşallah işe yarar
Ay Korktum şimdi Ama Bu Bizim 2.ayimiz.. Eşim Anca Ikna Oldu Istemiyordu.. Ben 10 Aydir Istiyordum.... Aslinda Kadin Doğuma Gittim Idrarimda Akanama Vardi. Ilaç Verdi Vajinal Fitil Verdi Takip Etti Sonra Düzeldi Ama Hiç Muayene Olmadim ...
bende hiç test filan yaptırmadım kendi kendime ittim folik asit aldımm. eğer 2 ay olmazsa bende gidicem doktora muayene olucam testlerimi yaptırıcam nedense şimdi korkuyorumm.
inşallah yaaa. burda okadar çok şey okudumki valla korkmaya başladım.hamile kalmayıda çok istiyorum ama boş gebelik var dış gebelik var düşük var . Allahım hiç birimize yaşatmasın. hamile kalacaksada hayırlı hamilelik olsun. çok kafaya takmaya başladımm bi an vazgeçtim yaww bebiştenn.
yaşanacakada çare yok diyorum okadar acı günler geçirdimkii olursa bunada katlanıcaz artık napalım
iyi yapmışsın folik asit almakla..çok faydalı...bencede bikaç ay olmazsa görün bi...ama inşallah gerek kalmaz....
Sudeeee
Lora Gelmiş Kalp Atişini Duymuşşşşşş Darisi Başimiza.... çok Mutlu çokkkkk