- 13 Nisan 2009
- 7.255
- 0
- 40
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #44.021
bmen canım çok tebrik ederim...allah hayırlı sağlıklı ve salih evlat nasip etsin inşallah...
Kızlar dün ben de ilk defa aşılama yaptırdım...çok heyecanlıyım nolur birbirimize dua edelim rabbim bize de yaşatsın inşallah...
canım rabbim hayırlısı ve sağlıkla hamile klamayıı ve sağlıklı evlat sahibi olmayı nasip etsinn hakkında hayır ne ise o olsunnn
çatlak gacı diyom başka bişey demiyomm sen çok yaşa emiiii :roflol:gülercim kıs bu senin tombiş oğlan bak
diğerine annesinin meleği kızın
hani ikiz olcak ya senin ondan didim
çiğdemum ha buda senun kız
ay ne şekerrr
nilüfer kıs bak bu da senin
annesi gibi on parmanda on marifet
şimdidem bilgisayar kurdu baksanaa
olcay hayatım
bak buda seninkiii
ayşecim kıs buda senin oğlannn
ahanda bunlarda benim üçüzlerrr
naber yavrularrrr
kıslar ne adet olcak gibiyim
ne de hamile gibi
benim sonum tüp bebek olcak heralde
ayyy çokkk sevindim canımmmmkızlar hamileyim değerim 1424
bugün burda benim hep gittiğim özel bi hastane var orda tüp bebek ünitesi kurmuşlar son teknoloji
bugün ben oranın kayıtlı hastası olduğumdan beni arayıp bilgilendirdiler
yeni bi uygulama başlamış ssk lılardan çok cüzi bi para alarak hizmet vericeklermiş
bende eşimle konuşcam bu fırsatı kaçırmayalım diye
valla çok iyi yaparsın tatlım bi konuş bakalım eşin ne diyecekbugün burda benim hep gittiğim özel bi hastane var orda tüp bebek ünitesi kurmuşlar son teknoloji
bugün ben oranın kayıtlı hastası olduğumdan beni arayıp bilgilendirdiler
yeni bi uygulama başlamış ssk lılardan çok cüzi bi para alarak hizmet vericeklermiş
bende eşimle konuşcam bu fırsatı kaçırmayalım diye
ayy çiğdemcim valla bi kaç gün daha dene bakalım
nasıl yapıyorsun hep aynı saatte çizgi dışına taşırmadan değdireceksin idrara
10 dk bekleme süresi var yaptıklarını da atma
karşılaştırma açısısndan daha iyi oluyor
nurtenim çok tatlı bir bebek kuşum saol
bu arada net beni deli etti yaa
ATTIM HEPSİNİİ ya aynen öyle yapıyomm anlamadımm inşallah yanlış bişey yapmıyorumdur yoksa testlerim ziyan oluyooo off ya gelsin artık şu bebişler de kurtulalım şu hesap kitaplardann yok tesr sat ateş vs vs akannehir