- 24 Şubat 2009
- 2.318
- 3
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #44.061
sendemı ovelasyon ettsı yapoıysoun benım 14 gunum hala çıkmadıçzigi 2gun onc eçok ınce çıkmış tı şimdi oda yok gecen ay 13.gun aşılamam yapılmişti
bugün adet olmam lazımdı 28 günde 1 atlamadan adet olurum...bu ay çok değişik şeyler yaşadım kasık batmaları,akıntılar v.s.
bugün adet olmadım o kadar çok istiyorumki...umarım dualarım kabul olur..c.tesi d.günüm o güne kadar olmazsam test yaparım...
arkadaşlar ben biraz önce buraya yazdım ama şimdi yazdıklarımı göremiyorum.sitede mi sorun var,ben mi yanlış birşey yapıyorum.
Arkadaşlar bende bir sorun mu var.Ben adımı listede göremiyorum.
iyiyim canım saolnasılsın bilgecim
merhaba canımkızlarrrr selammm nasılsınızzz Foliklerinizi içtinizz tabiiii maşallahhh maşallahhh
kızlar nasılsınız benim net kopuyo hep aman nurtenciğim gelirse gelsin boşverrrrrrrrrrrrrr
canım ben kimseye sitem etmedim.Kimseyi suçlayacak yada üzecek bir kelimede kullanmadım.Ben bu siteye yeni üye oldum.sizler kadar bilgili değilim şuan hangi konu nerde nasıl ve ben nasıl cevaplamam gerektiğini tam olarak anlamış değilim.onun için bende bir sorunmu var dedim.bu siteye girmemin amacı sizlerle dost olmak iyi güzel ne varsa paylaşmak.İnanın bu kadar yanlış anlaşıldığımı düşünmemiştim.
canım ben kimseye sitem etmedim.Kimseyi suçlayacak yada üzecek bir kelimede kullanmadım.Ben bu siteye yeni üye oldum.sizler kadar bilgili değilim şuan hangi konu nerde nasıl ve ben nasıl cevaplamam gerektiğini tam olarak anlamış değilim.onun için bende bir sorunmu var dedim.bu siteye girmemin amacı sizlerle dost olmak iyi güzel ne varsa paylaşmak.İnanın bu kadar yanlış anlaşıldığımı düşünmemiştim.
nurtiş ne yaptın kocişle konuştun mu tüp işinii