E
EU3
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #44.041
çok sağol canım iyi dileklerin ve duaların için...rabbim bu yolda kimseyi eylemesin...hepimizin de dileklerini ve dualarını hayırlısıyla kabul etsin inşallah...
arkadaşlar beta hcg değerim 304 çıkmış galiba değerim düşük çıkmış( bilen varsa değerlendirebilir mi? mafoldumben
Canım adetin kaç gün geçti yani kaç haftalık hamilesin daha çok yeniyse ondan da düşük çıkmış olabilir keseyi görmüşmüydünüz
bugün adet olmam lazımdı 28 günde 1 atlamadan adet olurum...bu ay çok değişik şeyler yaşadım kasık batmaları,akıntılar v.s.
bugün adet olmadım o kadar çok istiyorumki...umarım dualarım kabul olur..c.tesi d.günüm o güne kadar olmazsam test yaparım...
canım benim değerim 274 dü ilk öğrendiğimde ama reglim 1 gün geçince yaptırmıştım sen 5 haftalık olduğunu nerden biliyosun internette son adet gününe göre bakıyosanarkadaşlar beta hcg değerim 304 çıkmış galiba değerim düşük çıkmış( bilen varsa değerlendirebilir mi? mafoldumben
bugün adet olmam lazımdı 28 günde 1 atlamadan adet olurum...bu ay çok değişik şeyler yaşadım kasık batmaları,akıntılar v.s.
bugün adet olmadım o kadar çok istiyorumki...umarım dualarım kabul olur..c.tesi d.günüm o güne kadar olmazsam test yaparım...
merhaba arkadaşlar,
beni de aranıza alır mısınız.ben ilk denememde hamile kalıp,eylül ayında 5 haftalık bir düşük yaşadım.sonrasında hipotiroid ve haşimoto olduğumu öğrendim.2 aydır korunuyorduk.Ama aralık ayında ben de çift çizgiyi görmek istiyorum tekrar.inşallah olur.oyüzden listenizde yer almak istedim.burada herkesin hamileyim haberlerini okuyunca heyecanladım.Allah herkese gönlüne göre versin.:ecrin_bebek: