Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

bugün adet olmam lazımdı 28 günde 1 atlamadan adet olurum...bu ay çok değişik şeyler yaşadım kasık batmaları,akıntılar v.s.
bugün adet olmadım o kadar çok istiyorumki...umarım dualarım kabul olur..c.tesi d.günüm o güne kadar olmazsam test yaparım...

arkadaşlar beta hcg değerim 304 çıkmış galiba değerim düşük çıkmış:KK43:( bilen varsa değerlendirebilir mi? mafoldumben

***Kasım ayının umut dolu yürekleri***

Ayşeyıldırım…….... 20 kasım
Beci ……………… 20 kasım
Nur1111 …………. .20 kasım
Rufeyda Serra ……. 24 kasım
mugmug1………………… 24 kasım
hpt_honey……. 24 kasım
Crocusu …………. 26 kasım
Hüyla……………… 26 kasım
Leylim ……………. 28 kasım
Kkkk………………. 28 kasım
Şekerkız67 …………28 kasım
Naz27………………29 kasım
İntegral0027………..29 kasım

*Kasım ayı bekleyenleri*

Şeker pembe………. 1 kasım
Selocan85 ………… 1 kasım
Nurdannurdan ……..8 kasım
Cany ……………… 8 kasım
Syavuzz…………….8 kasım
Merseray …………...9 kasım
Aysima04…………...9 kasım
Resimimis …………10 kasım
Meryem64 …………13 kasım
İkramaya …………..17 kasım
Dmtumt84…………17 kasım

** kasım ayı hamileleri**

Cubuk_kraker ……. Hamilemiz
Bilcan …………….... hamilemiz
bmen ……………..... hamilemiz

*Aralık ayının umut dolu yürekleri*

Seyyal…………………..1 aralık
bianka………………………….. 3 aralık
meltem2327………. 3 aralık
Bumuyani…………. …. 4aralık
Ekimm ………………… 4 aralık
Minnosum…………….. 5 aralık
Kukuleta09 ……….. … 5 aralık
Papatyanil…………. … 7 aralık
Selecdet_79 ………….. 9 aralık
tudur……………………………. 12 aralık
Bijoux …………….. …. 17 aralık

**Eylül ayının güzel Hamileleri**
Relax
Acrınsu
Gurbetten
Tuba20
_berrak
Semamehmet
Veda_84
Mhtp
Xtubisx

**ekim ayının güzel Hamileleri **
ukla
essraa
forever_14
cosmopoli
deren120
Huzeyfe
.mavii. (günü 26 ekimdi.. bebişi ona cumhuriyet bayramı hediyesi oldu.. )

Allah sizleri nazarlardan korusun

günaydın kızlar dün size yazamadım kocişle çok sevindik internete girmeye fırsat bulamadım.ben 15 aylık evliyim ve prolaktin var 1 düşük yaptım 6 ay önce bu ay da 9 günüm geçti mide bulantısı çok vardı hiç yemek yiyemiyordum dr a gitmemin sebebi biraz da buydu ki buna sebeb olan bebişimmiş hepinize bu güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim darısı sizlerin başına allah bütün isteyene versin inş.kızlar birde ben hayıt içmiştim bu ay bence sizde deneyin diğer hamileliğimdede içmiştim o ay hamile kaldım ama düşük yapmıştım bu ayda böyle oldu

bugün adet olmam lazımdı 28 günde 1 atlamadan adet olurum...bu ay çok değişik şeyler yaşadım kasık batmaları,akıntılar v.s.
bugün adet olmadım o kadar çok istiyorumki...umarım dualarım kabul olur..c.tesi d.günüm o güne kadar olmazsam test yaparım...

ınşallah duaların kabul olur...inşallah bebişin gelır :hulya:

arkadaşlar beta hcg değerim 304 çıkmış galiba değerim düşük çıkmış:KK43:( bilen varsa değerlendirebilir mi? mafoldumben
canım benim değerim 274 dü ilk öğrendiğimde ama reglim 1 gün geçince yaptırmıştım sen 5 haftalık olduğunu nerden biliyosun internette son adet gününe göre bakıyosan
o doğruyu söylemiyor adet günün ancak 2-2,5 haftalık hamile oluyorsun bence boşuna endişeleniyorsun o değerle keseyi görmesi imkansız zaten korkma ben ilk öğrediğimde dr aradım değerimi söledim daha çok minik göremeyiz işte kendine göre hesaplama yaptı değerin 1500 üstüne çıktığında gel dedi ama kan tahlilini tekrarlama 5 gün sonrasına gün vermişti ozaman gittik gördük keseyi zaten ondada bebiş yoktu sadece kese vardı 2 hafta sonrasında gördük bebeişle kalp atışını...

canım inşallah hamilesindir.istersen bi test al yap,hem 1 günde geçmiş adetin belki hamilesindir,dualarım seninle canım:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar,
beni de aranıza alır mısınız.ben ilk denememde hamile kalıp,eylül ayında 5 haftalık bir düşük yaşadım.sonrasında hipotiroid ve haşimoto olduğumu öğrendim.2 aydır korunuyorduk.Ama aralık ayında ben de çift çizgiyi görmek istiyorum tekrar.inşallah olur.oyüzden listenizde yer almak istedim.burada herkesin hamileyim haberlerini okuyunca heyecanladım.Allah herkese gönlüne göre versin.:ecrin_bebek:

merhaba arkadaşlar,
beni de aranıza alır mısınız.ben ilk denememde hamile kalıp,eylül ayında 5 haftalık bir düşük yaşadım.sonrasında hipotiroid ve haşimoto olduğumu öğrendim.2 aydır korunuyorduk.Ama aralık ayında ben de çift çizgiyi görmek istiyorum tekrar.inşallah olur.oyüzden listenizde yer almak istedim.burada herkesin hamileyim haberlerini okuyunca heyecanladım.Allah herkese gönlüne göre versin.:ecrin_bebek:

hoşgeldin aramısa canım
Allahım hepimizin gönlüne göra versin inşallah

arkadaşlar ben biraz önce buraya yazdım ama şimdi yazdıklarımı göremiyorum.sitede mi sorun var,ben mi yanlış birşey yapıyorum.

X