Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

afiyet olsun bidenem...
amasenin tarifler dahabi süper.. arada bakıyom oraya ama bi üye olmayı beceremedim gitti.

kız nurten anlamadım ben....

nasıl yani...
tavanın başında beklemiyonmu pişerken..

ben genelde tavada sussuz yapıyorumda..akannehir çok zamanımı alıyo.. sıkılıyorum beklerken

öğretin bana.... kestane nasıl yapılır...

kızlar az önce aniden çıkmıştım kusura bakmayın komşumun oğlu kapuıda kalmış bana geldi bende pc yi kapattım şimdi gitti o yüzden cvp veremedim
gülerim nurtaenim çiğdoşum öperim hepiniziopuyorumnanaktan

ben tariflerden çok resimlere bayıldım ben ne yaptıysam çekemiyorum böyle güzel fotolar
bu sene fotoğraf kursunuda kaçırdım artık seneye gideceğim inşallah hatta bu iş için ışık sistemi bile almayı düşünüyorum

NılÜmmm gıt canımm foto kursuna gıt baŞka kurslara gıtt ama bızede gelll keklerınle ve ÇektıĞın fotoları bloĞunda yayınla canımmm

Ahaaaaa topıkte bır ÇıĞdemmm dahaaa varrrr ÇıĞdoŞŞ gel canımm bende ÇıĞdoŞŞŞ bak crocus ta ÇıĞdem ÇıÇeĞının latınce adıııı

tıkkk tıkkkk merabaaa abla ben komşuu kk siteden kapıda kaldık kzılarla sana gelebilirmiyizzz (kızlarrrr koşunn içeriii doğru mutfağaa üfff ne yemekler vardırr orda ben kapıda oyalarım nilüyüü)) şey anahtarım yoktaa ondan dedimm

evet ya çok istiorum son zamanlarda hepten ayarlarını bozdumlaelaelaelaelae
makinemin fotoğraflar berbat çıkıyor -tatlicadiarzu-
o yzden blogumu ihmal etttim ya

gülerim kıssss avatarına bayıldım ya ne güzel insana huzur getiriyor
keyfe baksositososito
dimi amaaa.. benden ondan şeetiiydim zatenzemuszemus

ben hemencicik dalıverdim içeri... anaaa mutfağın kapısı kilitli..... senigidi uyanık seniiii.. bizi görünce mercelten kilitlemiş mutfağılmaz::icecream:

ayy kız şimdi evimin resmini koymassam şaırma:roflol:

yok canım benim
tavanın kapağını kapatıyorum
o suyunu çekip kavrulmaya başlayınca arada karıştırıyorum
başında durmuyorum öle yani

canım bende seni öpüyorum opuyorumnanaktan

gülerim kıssss avatarına bayıldım ya ne güzel insana huzur getiriyor
keyfe baksositososito

evet bencedeeeeee

yok canım benim
tavanın kapağını kapatıyorum
o suyunu çekip kavrulmaya başlayınca arada karıştırıyorum
başında durmuyorum öle yani

evet bencedeeeeee

eee koyverdijk herşeyi.. ondan böyle gayeeettt fresh im.. o moddayım yaniiii..

akşama yapıcam bakk.. bi yanarsa kestaneler.. tavaylan birlikte gelicem kapına..

kızlar evime buyrunn dizilin bakem kanepeye :hulya:

bende mutfağe geçemde size güzelmamalar hazırlıyam nasıl olsa odayla mutfak bir :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…