Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

gülerim kıss canım sağolsun bidemen valla çoğu bana gelecek olan misafirim bu tatlıdan istiyor
denemenizi şiddetle tavsiye ederim ama geceden yapıp ertesi güne yapıldığı zaman daha güze oluyor

kızlar evime buyrunn dizilin bakem kanepeye :hulya:

bende mutfağe geçemde size güzelmamalar hazırlıyam nasıl olsa odayla mutfak bir :hulya:

ahanda ben cam boyuna köşeye atlayı verdiiimm.. ayaklarımıda altıma topladım.. ohhhhh süpermiş vallaha..
kız nilü koltuklarında pek bi rahat haaa...zemuszemus

bende bebiş ıstıyorum bu ay... 2. bebiş istıyoruz biz...

canım bizde istiyoruz ama daha bulamadık inşallah rabbim gönlüne göre versin
ayyy sende ne güzel bir tane varmış bizde o da yokdelikafadulden
ama insanın bir tanede olsa isteyince isitiyor demi inşallah muradına erersin canım

geç gülerim geç cam kenarına terasa nereye istersen buyurzemuszemus
bende mutrfakta sana sadrazam okumu hazırlıyam :hulya:

bende bebiş ıstıyorum bu ay... 2. bebiş istıyoruz biz...

hayılı olsun bidenem.. inşlh tez zamanda.. fazla bekletmeden gelir 2. meleğin:Saruboceq:

bu arada armıza hoşgeldin.. tahmini adet tarihini verirsen bumuyani arkadaşımız gelince senide listemize ekler..

kızlar evime buyrunn dizilin bakem kanepeye :hulya:

bende mutfağe geçemde size güzelmamalar hazırlıyam nasıl olsa odayla mutfak bir :hulya:

AY maşallah ne kadar güselmişş evin canım güle güle oturrr anam tabi öyle güsel yemekler yaparsınn ne kadar ferah mutfağın varrr benimki küçücükkk

burdayım nilüşüm
oatronlar rahat vermiyo
çağırıp duruyo
oraya gidiyom arada
tamam kuşum.. bak işine sen.. biz hep burdayız...opuyorumnanaktan

geç gülerim geç cam kenarına terasa nereye istersen buyurzemuszemus
bende mutrfakta sana sadrazam okumu hazırlıyam :hulya:

dur bende yanına gelem.. hem yardım ederim.. hemde daha iyi anlarım nasıl yaptığını.. belkim bi püfü vardır. kaçırmayayım

sağol nilüfercim ya
valla yıl sonu yaklaşıyo ya
üffffffff
canıma okuyo patronlar
bi denede diiller ki
4 deneee
bazen 4 dü birden çağırıyo kafayı yiyom

papatyanil evin çok güzel maşallah
Allah en kısa zamanda bebiş sesleri doldursun
senin yemeklerin mi var burda ya o tatlı süper görünüyor
link atarmısın

AY maşallah ne kadar güselmişş evin canım güle güle oturrr anam tabi öyle güsel yemekler yaparsınn ne kadar ferah mutfağın varrr benimki küçücükkk

benimde küçük vede eski tip.. siz şindik bana geldiğinizde beğenmezsinizde..

bundan önceki evim nilünün gibiydi ama yeni evimiz sıfır bina değil.. (kiradayız bu arada) inşlh allah bizede böyle bi ev nasip ederde alırız..

nilüm ay kusura bakma.. evinde güle güle otur demeyi unuttum.. gerçi sen benim kalbimi bilirsin..

allah o mutfakta bebişine mama hazırlamayı nasip etsin.. içerde o koltukların üztünde zıplayan bebişler nasip etsin.. Allah o halının üstünde bebişinle kocişini yuvarlanırken foto çekmeyi nasip etsin..
amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn

papatyanil evin çok güzel maşallah
Allah en kısa zamanda bebiş sesleri doldursun
senin yemeklerin mi var burda ya o tatlı süper görünüyor
link atarmısın

canım çok sağol rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
canım tariflerim var ama o tarif bana ait değil özelden link atayım benimkileride incele belki birşeyler bulursun

benimde küçük vede eski tip.. siz şindik bana geldiğinizde beğenmezsinizde..

bundan önceki evim nilünün gibiydi ama yeni evimiz sıfır bina değil.. (kiradayız bu arada) inşlh allah bizede böyle bi ev nasip ederde alırız..

neden beğenmeyelim kıs aşkolsunnnn
biz öle burnu havalı insanlara benziyomuyuz
Allahım en güzellerini nasip etsin sizlere inşallah
ben daha 6 ay önce borç harç ev sahibi oldum
çok şükür bana yetiyo Allahım olmayanlarada nasip etsin
ama evim güzel Allah için
kullanışlı ev önemli olanda bu zaten

kız nilü seninkinide biliyom.. top top hindistancevizliydi. ama onun fotosunu bulamadııımm... o da çok iştah açıcı duruyodu

X