- 24 Şubat 2009
- 2.318
- 3
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #43.821
AMİNNNNNNNNNNN ANAM BİDE KIZ OLURLLARSA ÇILGIN NURTİŞŞ VE KISLARIII naniknanik :sm_cool: delikafadulden zemuszemus kaydirigubbakcemile5
amanııınnnnnnnnn
savunun ulennnnnnnnnnnn
biz geliyooooozzzzzzzzzzzz
NE ÖRÜYONNN KIIIIII BANADA GÖSTER BEN HALA İP ALACAMDA ÖRECEMMMM YAZ GELİYOOO BİKİNİ YAPARIMM ÖRGÜDENN ANCA BU GİDİŞLEE :dance:
KAÇINNNNNNNNNNNN NURTEN VE KIZLARIII GELİYOOOOOOO İMDATTTTTTTTTkafamçokkarıştı
7 yaşında bir oğlum var.5 aydırda 2. Bebek için uğraşıyorum.ama tık yok.tam kendimizi psikolojik olarak ayarlıyorız ki şimdide bebek yok.gerçekten beklemek çok sıkıcı.
dr un doğru karar vermiş.. bence yumaşların gayet iyi.. normal yoldan deneyin.ç. bence şansınız yüksek.. inşlh.. bayram bebişi olur..:Saruboceq:bende bu ay aşılama yapacaktım.klomen kullandım.dün vajinal ultrason yapıldı çok sayıda 27mm 20mm 10mm 10 tane çok sayıda yumurta oluşmuş.polikistik over.dr aşılamadan vazgeçti.kendiniz çalışın dedi.aşılama yapılamadığı için çok üzüldüm dua edin rabbim aşılamasız tuttdursun
doğru diyon valla..ay hadi inşallah kıssssss
kaynanadan önce tut elini bari
belki sizi özendirmek için yapıyodur kıs bellimi olur
:roflol:
kız delüüü.. altınada uydursaydın bişeyler.. vaya düz ör arada (8-10 sırada bir) bi sıra haroşa geç süper olur.. bitincede önünü vede eteklerini bi güzel boncuklarla veya kurdeleyle süsledimi tamamdır.. süper olur o..güler kıs noldu biliyon mu
ben o sana gönderdiğim örneğe başladım
sonra eteğini beceremedim kaydirigubbakcemile3
daha acemiyim tabi
şimdi başka bi örneğe başladım :roflol:
o duruyo ölece
bu örnekte çok güsel
sana onu da gönderim bak
amiiiiinnnnnGÜlerİm canım benİm nasılsınnn Çok gÜldÜm yaa keÇİboynuzu senaryona ne dİyİmm gerÇek olsun tezz vakİtteeee
AMİNNNNNNNNNNN ANAM BİDE KIZ OLURLLARSA ÇILGIN NURTİŞŞ VE KISLARIII naniknanik :sm_cool: delikafadulden zemuszemus kaydirigubbakcemile5
işşşşştttt sakın bikini neyim örmeyin....lmaz:
suya girinceyedek bişey yok ama.. suyun içinden çıkamazsınız sonra..
ip tuzlu suyu görünce koyveriyo kendini:1ninca: anaaaaaaa
amanııınnnnnnnnn
savunun ulennnnnnnnnnnn
NE ÖRÜYONNN KIIIIII BANADA GÖSTER BEN HALA İP ALACAMDA ÖRECEMMMM YAZ GELİYOOO BİKİNİ YAPARIMM ÖRGÜDENN ANCA BU GİDİŞLEE :dance:
7 yaşında bir oğlum var.5 aydırda 2. bebek için uğraşıyorum.Ama tık yok.Tam kendimizi psikolojik olarak ayarlıyorız ki şimdide bebek yok.Gerçekten beklemek çok sıkıcı.
:roflol: Oda güzel vallaaaaa
bebek elbisesi başlamıştım canım
herkese göndermiştim ama sana sormadım mı ki kıs ban
örneği çıkaramadım yardım diye sslenmiştim
gönderim sanada
[ımg]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:hvlwhizx0qgdgm:http://www.dantelsepeti.com/wp-content/uploads/2008/07/bebek-suveteri-4.jpg[/ımg]
ayyy ellerine sağlık arkadaşımm yahu ben bunu hayatta yapamam ben o kadar bilmiyorum sen aşmışsın olayıı canımm maşallahhh
benim kıslarım sizin oğullarınızı baştan çıkarıp kaçırıcak
dünür olcez kıssssssssss
amanııınnnnnnnnn
savunun ulennnnnnnnnnnn
kızlar incir kürüne adetin kaçıncı günü başlanıyor :smiley-cool:
Ben adet oldumdaaaaaa :teytey::teytey::teytey:
minnoşum gelmişşşş hoş gelmiiişşş... kırmızı halım yok ama yoluna çiçekler seremmmm
a.s.a.s.a.s.
kız delüüü.. altınada uydursaydın bişeyler.. vaya düz ör arada (8-10 sırada bir) bi sıra haroşa geç süper olur.. bitincede önünü vede eteklerini bi güzel boncuklarla veya kurdeleyle süsledimi tamamdır.. süper olur o..
amiiiiinnnnn
ayyy keşke yaa zaten seni bekliyorum ben sen hamile kal bende kalıcam rüyamda görmiştim biliyorsun ikimiz bir hamileydikkk
ilk kızz benim ben anlamam.. onu ben alcam oğluşuma bikerem:umursamaz:lmaz:
onu kimseciklere vermem
şşşşştttt sakın bikini neyim örmeyin....lmaz:
suya girinceyedek bişey yok ama.. suyun içinden çıkamazsınız sonra..
ip tuzlu suyu görünce koyveriyo kendini:1ninca: anaaaaaaa
kızlar incir kürüne adetin kaçıncı günü başlanıyor :smiley-cool:
ben adet oldumdaaaaaa :teytey::teytey::teytey: