Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

anamm nilümm gelmişşş cebinde de kek vardırrrr kızlarrr gelsinn çaylarrrrr

ayyy nilüüü varmı hakketten cebinde kek falan... süper olur valla.. hadi çaylarda benden.. ahanda bi demlik.. herkese yeter..

cayp.gif

aglayankek.jpg

Son düzenleme:
coşmuş burası bakıyorum gülerim çiğdemciğim ne var ne yok

iyi canımm sen nasılsınnnn

nereye gitttiiiiiniiiiizzz....

Nerde bu devleeettt...... Nerde bu millleeetttt..

Daha karpuz kesecektik.. Pardon.. Karpuz sezonu bittiii.. Kestane közleyecektiiik..

Ahanda kestane süper oldu..kaydirigubbakcemile3
kendi espirisinede gülen tek delü benim zannımcakaydirigubbakcemile3

burdayız canım siz burdayken nilğde kek getirmişken gidermiyim bir yere ama kopup duruyoo sitee

arkadaşlar bende bebek çalışmaları içerisindeyim. bildiyim kadarıyla adetin günlerinden 14 gün çıkarıyosun sonuca göre ovulasyon gününü hesaplıyosun. ama tabi bu bilgiye kilitlenmemek lazım mesela bugün beim 10. günüm ve acayip akıntım var bugünmü acaba. yani 10. günde ovulasyon olurmuCADIARZU

ayyy nilüüü varmı hakketten cebinde kek falan... süper olur valla.. hadi çaylarda benden.. ahanda bi demlik.. herkese yeter..

cayp.gif
aglayankek.jpg

OFFFFFFF KEKE BAKKK AĞLIYOOO VALLA AĞLAMAA SENNNN KEKKCİK YERİMMM SENİİİİ HAMMMMMMM NEEEE KESTANEMİ DEDİNİZZZ NİLÜÜÜÜ BİZE KESTANELİ KEK YAPARMISINNN VALLAA KENDİMİZ İÇİN İSTEMİYOZZ YUMURTA ÇATLATIYOMUŞŞŞ (ŞAKAA) lülülülülülü

ne olsun aynı çiğdemciğim çalışıyoruz iş güç koşturmaca bi bebeğimiz eksik o da olsa tam olacak ta hayırlısı bakalım

kıs ben kestane çıkalı kilo kilo yiyom hemen hemen her akşam
bende yumurta patlaması olurdu o zaman -tatlicadiarzu-

siz kestaneyi nasıl yapıyonuz kızlar..
ben çizip kaynatıyorum.. haşlamasını çok seviyorum.. millet fırında yapıyomuş.. nasıl yapıyonuz fırında

ne olsun aynı çiğdemciğim çalışıyoruz iş güç koşturmaca bi bebeğimiz eksik o da olsa tam olacak ta hayırlısı bakalım

ayy canım sorma bu arada meslektaşmışızzz bebiş gelmiyoo 3. Dönem geçici vergi geldi geçtii bebişşş yokkk hep böyle ileri tarihli bişeyler yaparken içimden diyordumm aaa o zaman hamile olurum diyee amaa yokkkk yılbaşına inşallahhh artık sene sonu hesaplarını yaparken barii bebişim benimle olsunnn rabbimm ne olurrr duy biziiii

haşhaşlı tatlı çiğdoşum bu
çok yedim ama hiç yapmadım
bayrama baklava yerine bunu düşünüyorum yapıcam
arkadaşımdan istedim tarifi getircek bana
ama nette arama yaptır çıkıyo tarifler

GÜlerımmm o kek senın tarıfın mı nerde yazıyoo tarıfı valla canım Çektı bu gÜnlerde canımm acaıppp Çıkolatalıı Şeyler Çekıyoooo

gülerin kayduğu ağlayan pasta ben yapıyom haşhaşlıda şerbetli oluyo onuda yaptım ikiside nefis oluyo

ay benimde heeeç sorma... özellikle böyle sıvı çukulatalı şeyler için deliriyom.. proftrole bayılırım ondan canım ister hep böyle yumoş zamanlarımda..

bu pasatyıda normal keki yapmışlar(kakolu) üzerine tavuk göğsü veya beyaz kremşanti.. en üstünede dökmüşler çukuşatalı sosu.. süper bişiiii oolmuş.. sormadelikafadulden
hazır kekten bile yapabilirsin.. akşama yap..

siz kestaneyi nasıl yapıyonuz kızlar..
ben çizip kaynatıyorum.. haşlamasını çok seviyorum.. millet fırında yapıyomuş.. nasıl yapıyonuz fırında

fırına da çizip tepsiye diziyosun canım o kadar
ama ben çizip tavaya koyuyorum
üstünede üstünden aşmıcak kadar su koyuyorum
o suyu çekiyo ve kavruluyo
o zaman çok güzel oluyo lokum gibi üfffffffffff

ayy canım sorma bu arada meslektaşmışızzz bebiş gelmiyoo 3. Dönem geçici vergi geldi geçtii bebişşş yokkk hep böyle ileri tarihli bişeyler yaparken içimden diyordumm aaa o zaman hamile olurum diyee amaa yokkkk yılbaşına inşallahhh artık sene sonu hesaplarını yaparken barii bebişim benimle olsunnn rabbimm ne olurrr duy biziiii

amin kıslarrrrrrrrrrrrrrr
bende sizin meslektenim bu arada kıssssssss
aöf bu sene son biterse Allahın izniyle
stajıma başlayıp belgemi de alcam

X