Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ama ne kadar güzel olur yaaaa düşünsene öyle bir resim :)))) bence çok güzle olur yaaa böyle bir şey yapalım valla süper olur. hem sanal hem gerçek birbirimize destek oluruz :)

inşallah hamile kalırsak çocuklarda çok sıkı dost olurlar kaydirigubbakcemile5 çok güzel oolur gerçekten

ben, tek0633 ve aysellim cumartesi dahil çalışıyoruz :KK43: sanırım bu buluşma ancak doğum iznine ayrılınca olabilir şimdi o geldi aklıma.Bu arada çok sık fikir değiştirdiğimi fark ettim bu da bir belirti mi acaba?kaydirigubbakcemile3

inşallah hamile kalırsak çocuklarda çok sıkı dost olurlar kaydirigubbakcemile5 çok güzel oolur gerçekten

Çocuklar nasıl tanıştınız derlerse
"walla yavrucum neredeyse seni babanla ben değil hep beraber yaptık diyebiliriz " deriz.:roflol:

iyi akşamlar kızlar bugün bende bir sinir halsizlik karın ağrısı bacaklarımda ağrı garip bi haller oldu bunun üstünede eşim hayırdır muayyen günündemisin diye espiri yapmazmııııı kafasını kırasım geldi yawww sanırım ağlıycam görüşürsss:çok üzgünüm:

iyi akşamlar kızlar bugün bende bir sinir halsizlik karın ağrısı bacaklarımda ağrı garip bi haller oldu bunun üstünede eşim hayırdır muayyen günündemisin diye espiri yapmazmııııı kafasını kırasım geldi yawww sanırım ağlıycam görüşürsss:çok üzgünüm:

canım yaaa kıyamam.Sakin olmaya çalış mümkünse kimse yaklaşmasın sana.bende de uzun süredir bir sinir var. çekilmez kahrım var bu aralar :)

aman da aman benim pembe gülüm hassaslaşmış.Dilerim Allah'tan bebişi onu bu hale koymuştur.ağla kız.ben de 1 haftadır izlediğim bütün film, haber, dizi dinlediğim şarkı ne varsa ağlıyorum akşamları.rahatlarsın ama kendini de çok hırpalama.Eşim bile alıştı da ben ağlamaya başlayınca "yine ne oldu demicem çünkü çok abuk bir cevap vereceksin.o nedenle ağlamana devam et ama çok uzatma" diyor

canım yaaa kıyamam.Sakin olmaya çalış mümkünse kimse yaklaşmasın sana.bende de uzun süredir bir sinir var. çekilmez kahrım var bu aralar :)

niye böyle yaa heray beklemek çok kötü birde ciddiye alınmıyo gibiyim en çok canımı sıkan bu ben saatleri sayıyorum 1 hafta nasıl geçiçek diye bekliyorum adam bana muayyen günündemisin diye espiri yapıo sizin kocalarınızda böylemi benim bir kızım var 5 yaşında o olduğuna göre 2.ciside olur gözüyle bakıyo ama 6 aydır olmuyo işte olmuyo

niye böyle yaa heray beklemek çok kötü birde ciddiye alınmıyo gibiyim en çok canımı sıkan bu ben saatleri sayıyorum 1 hafta nasıl geçiçek diye bekliyorum adam bana muayyen günündemisin diye espiri yapıo sizin kocalarınızda böylemi benim bir kızım var 5 yaşında o olduğuna göre 2.ciside olur gözüyle bakıyo ama 6 aydır olmuyo işte olmuyo

canım yıpratma sinirlerini ne olur :KK43: çok stres yaptıkça daha kötü olcak ama.erkek milleti hepsi aynı bizim hormonların sebep olduğu duygusal çöküntüyü anlayamıyorlar ne yazık ki :S takma kafanı rahatla bşver

bu ay olmazsa bir dahaki ay olur diye düşünüyorlar da ondan böyle davranıyorlar.ama buna üzülürsen olmaz.Allah hayırlı ise uygun zamanda 2.yi de nasip etsin.hayırlı sağlıklı evlat versin.stres yapma tatlım.bak ben 18 gün var demiştim kendi kendime.bugün regl günüm.Henüz kıpırtı yok beklemedeyim.sen hergün bize takıl bak nasıl geçiyor günler:eek:

çok sağolun arkadaşlar allahtan sizler varsınız allah razı olsun fırsat buldukça girmeye çalışıyorum kızım sabahçı sabah gönderdikten sonra bir yatıyorum 10.30a kadar sonra iş güç bi bakıyorum kız okuldan gelmiş onun ödevleri boyamaları el işleri derken akşam oluyo bu hafta kzılay haftasıymış çadır kızılayla ilgili resim yapıcakmışız ama bundan sonra inşallah daha sık girmeye çalışıcam bu arada eşim vardiyalı çalışıyo bu hafta gececi şimdi onu postalıycam görüşürz allaha emanet olun

Kızlar ben kaçıyorum.hiç kendimi iyi hissetmiyorum zaten.karnım ağrıyo şimdi de amaaannn.hadi öpüldünüz kocaman

Kızlar ben kaçıyorum.hiç kendimi iyi hissetmiyorum zaten.karnım ağrıyo şimdi de amaaannn.hadi öpüldünüz kocaman

Aman canım dikkat yaaa... Ben ruh halimi " hasta " yaptım arkamdan aysell ve sen de "hasta" moduna geçmişsin. :KK43: nazar değdirdim sanırım. yada bulaştırdım

akşam enine boyuna bir inceleyeyim.Eşimemi sorsam ki belki o rengini hatırlıyordur :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

hic gulecegim yoktu sebincim illahiii sen beni guldurdun allahda seni guldursun ins ins ins sekerim,,,

:) hakkatten yapceegi espriyi kotu secmis esin cicim,,,ama olsun napsin adamcagizda biz kadinlar genelde muayyen gunler yaklastiginda yada muayyen gunlerde cadi gibi oluyoruz sinirli cadi adaminda aklina ilk o gelmistir,,,bilseki muayyen gun gecince neler olacak nasil bi mucize gelicek size birak o espriyi yapmayi dusunmez bile.... :)

X