Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ya bilmiyorum hoşuna gider mi ama hani minicik bebek çorapları oluyor ya bir çift mavi bir çift pembe al.Sonra bir tanesinin içine pozitif prediktörünü koy.Sonra onları eşinin görebileceği bir yere koy.mesela tv kumandasının yanına.bakalım ne kadar zamanda olayı kavrıcak.Dersin babası henüz cinsiyeti belli olmadığında iki ayrı renk aldım.Ya da sarı al hem erkeğe hem kıza olur.

haha. cok güzel canim. bakalim bi düsüneyim olabilir. ya bugün kimse katilmiyo nedense sohbete milet gezmede sanirim kaydirigubbakcemile3

Daha güzel bir şey gelirse aklıma onu da söylerimBelki diğer kızlarında aklına değişik bir fikir gelir.Evet kızların bir kısmı çalışıyor hala (mesela ben :çok üzgünüm:) bir kısmı işten çıktı evlerine gidiyor, bir kısmı da gezmede galiba

CANIM SEBıNıM ÇOK GÜZEL SÜPRıZ DÜŞÜNMÜŞSÜN:) CANIM P.TESıYE BIRAKAMIYORUM AYSONU ıŞLERı OLDUĞU ıÇıN. OLSUN CANIMIZ SAĞOLSUN ÇALIŞIYRUZ NASIL OLSA Dı Mıgamyoncuiremsu

merhaba kızlar . bende adet olmayı bekliyordum fakat adet günümden 5 gün önce yani dün kahverengi bi lekelenme yaşadım o lekelenme çok az devam ediyor bugünde ağrı falan hissetmiyorum.üstüne görme olabilirmi?

merhaba kızlar . bende adet olmayı bekliyordum fakat adet günümden 5 gün önce yani dün kahverengi bi lekelenme yaşadım o lekelenme çok az devam ediyor bugünde ağrı falan hissetmiyorum.üstüne görme olabilirmi?

canım gidiyodum ama sana da laf yetiştireyim öyle gideyim dedim.Öncelikle aramıza hoşgeldin.Çok iyi bildiğimden değil ama okuduklarıma ve duyduklarıma göre bebek rahme yerleşirkende hafif lekelenmeler olabiliyormuş.öyle bir şey de olabilir ki inş.öyledir.kılcal damarlar genişlerken yerşelme kanaması denen bir kanama oluyormuş bazen.

sanada iyi pazarlar sebincim görüsürüz canim. öptüm
aysellim yazik demek hala calisiyosun. Neyse ne yapacaksin mecbur. Bende cikiyorum kizlar hadi yarin görüsmek üzere.

merhaba kızlar . Bende adet olmayı bekliyordum fakat adet günümden 5 gün önce yani dün kahverengi bi lekelenme yaşadım o lekelenme çok az devam ediyor bugünde ağrı falan hissetmiyorum.üstüne görme olabilirmi?

hoşgeldin canım;
üstüne görme oldun mu bilemiyorum? Tek0633 arkadaşımız ilk hamileliğinde üstüne görme yaşamış ama o da şu an topicte değil. Geldiğinde yardımcı olmaya çalışır. Sen topiği takip etmeye çalış

aradaşlar sizi baştan takip edemedim ama ben de buay çift çizgi görmek istiyorum hayırlısıyla yeter artık bebeğim olsun imkansız ama hamile kalmam inşalah tutunur meleğim buay annesine bırakmaz

aradaşlar sizi baştan takip edemedim ama ben de buay çift çizgi görmek istiyorum hayırlısıyla yeter artık bebeğim olsun imkansız ama hamile kalmam inşalah tutunur meleğim buay annesine bırakmaz

Canım benim hoşgeldin.hiç bir şey imkansız değil.öyle umutsuzluğa düşme.Hepizinin duaları ile eşin ve senin çalışmalarınız ile kaydirigubbakcemile3 ve de Allah'ın izni ile mümkün olabilir.Sen içini ferah tut.pozitif düşün ok?

Kızlaaaaar herkese günaydın.büyük ihtimal bugün bir daha giremem foruma.hepinizi kocamaaan öpüyorumopuyorumnanaktan

selam kızlar...
ben halen beklemedeyim 12 kasım günüm ve listede varım. inşallah bu ay hepimiz çift çizgi görürüz :Saruboceq:
bugün ateşim yükseldi sanırım yumurtam çatladı. kısmet bakalım...

X