-
- Konu Sahibi alaycikus67
- #1.181
ben 4 yıllık evliyim.6 haftalıkken düşük oldu.moralim bozuk tabi.bir zamandan sonra insan bebiş istiyor.canım sıkılıyor.sen ne kadarlık evlisin
senide ekleyelim hadi tarihin kaç. inş hayırlı gelir sana bu kasım ayı allah sanada tattırsın o güzel duyguyu dualarım seninle
oooooooooo.sen 10 yıllık evlisin.ikinciyi düşünüyorsun herhalde.düşük olalı 1 yıl oldu.tüm arkadaşlarımın bebişleri oldu.bilmiyorum.bazılrının ikincileri bile oldu.
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz? Bugün giremedim nete esim isgal etti:) Kizlar ben bugün dayanamayip bi test yaptim:) ikinci cizgi cok cok silik cikti.ama bilmiyorum kafam karisti. daha bir haftam var.
ya beni listeye eklemiyoesunuz.....kac kere yazdim 25 kasim.eger yine elemezseniz nasip degil bende devam yazmiyayim bari.iyi geceler hepinize
Merhaba arkadaslar,
umarim hepiniz iyisinizdi.. Günleri yaklasan arkadaslar, dualarim sizinle. Insallah busefer mücdeli haberlerinizi aliriz :Saruboceq:
aysellim canım yeni gelen arkadaşlarıda ekle.integral 3 kasım.yeşim25 25 kasım.sürmeli 20 kasım.aysima04 belli değil
günaydın kızlar