Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ben hala regl olmadım 3.gün bugün.

perşembeye kadar bekleyeceğim.
gelmezse test alacağım

Efsanur'cum biz ikimiz bir gidiyoruz... benimde 3. gün bugün... 12sinde olmalıydım... ben bugün akşama kadar bekleyeceğim.Akşamüzeri hala gelmemiş olursa doktorumla görüşeceğim.

ben yumurtlama dönemimde hasta yattım. birkez çalışabildik.o da tutarsa mucize olacak benimki:)
o nedenle umutlanmıyorum hiç.bekleyecvceğim perşembeye kadar.

peki adet olcakmış gibi ağrın varmı?
ara ara ağrım oluyor benim ılık ılık

Efsanur'cum biz ikimiz bir gidiyoruz... benimde 3. gün bugün... 12sinde olmalıydım... ben bugün akşama kadar bekleyeceğim.Akşamüzeri hala gelmemiş olursa doktorumla görüşeceğim.

Günaydın hanımlar
tarçınım inş. inş. hamilesindir.Şu 12lik pıtırcığın durup durup 12'den vurmuştur inş.

haklısın cnm ıyı sozdende nazr deger.

CNM KOÇİŞLE BIRAS BOZUGUZ TAMDA YUMURTLAMA DONEMIMDE ZOR DURUMDA KALMADIKCA KONUŞMUYORUZ kafamçokkarıştı NAZAR DEGDI DIE DUSUNUYORUM DAOMUHABBET YANI

kurşun dökelim size kaydirigubbakcemile3
canım şaka hoş ama ben çok inanırım nazar a zaten kuran ı kerimdede bahseder nazardan bol bol felak ve nas surelerini oku bide lattan alıp uzakmamak gurur yapmamak lazım

CNM KOÇİŞLE BIRAS BOZUGUZ TAMDA YUMURTLAMA DONEMIMDE ZOR DURUMDA KALMADIKCA KONUŞMUYORUZ kafamçokkarıştı NAZAR DEGDI DIE DUSUNUYORUM DAOMUHABBET YANI

kıs sende alttan alsaydın yumurtlama dönemin geçince çıkardın yine üste.hay Allah.Olabilir valla ben de inanırım nazara.Tu tu tu Allah nazarlardan saklasın.Eğer seni çok rahatsız eden çok ciddi bir mesele değilse yumuşat arayı bitsin gitsin.Uzatmaya değmez küçük problemleri.Kaç yıllık evlisiniz?

kurşun dökelim size kaydirigubbakcemile3
canım şaka hoş ama ben çok inanırım nazar a zaten kuran ı kerimdede bahseder nazardan bol bol felak ve nas surelerini oku bide lattan alıp uzakmamak gurur yapmamak lazım

yokkız ben zaten kus kalamıyorum kımseyle sadece kırıldım bıras okadar oda bıras gururlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…