Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kıs sende alttan alsaydın yumurtlama dönemin geçince çıkardın yine üste.hay Allah.Olabilir valla ben de inanırım nazara.Tu tu tu Allah nazarlardan saklasın.Eğer seni çok rahatsız eden çok ciddi bir mesele değilse yumuşat arayı bitsin gitsin.Uzatmaya değmez küçük problemleri.Kaç yıllık evlisiniz?[/QU

19 temmuzda bır sene oldu cnmçbakalım yumusatıcam ama cok kırıldım ya :gitme:

CANIM beniim kıyamam ya.hem insan kırgınken de o iş zor olur.eğer bir ay daha bekleyebilirim dersen oluruna bırak.nasıl olsa aranız düzelecek.böylece zorunlu bir ilişki gibi olmayacak bir zamanda yaparsınız.ya da en iyisi akşam oturun sakince konuşun.ona çok kırıldığını ama bu olayı büyütmek istemediğini,(aranızdaki olay ne bilmiyorum ama) aynı olayı tekrar etmemesini istediğini söyle.sonra öp kocanı sarıl.artık gerisi size kalmış ben yönlendirmiyimkaydirigubbakcemile3

kizlar gunaydinnn herkeseee
weather60py9.gif

Günaydınnnn

canimm aynii bende de oluyooo bende icimden diyorumkii yut yutt yuttt kizim yutt hele bebek olsunn bunlari fitil fitil getircemm burnundan diyomm sabrediyoomm . ne yapayimm vallahii ne onurumm n gururumm kaldii azgiin karii durumundayimm kocaminn gozundee .. herzaman sey istiyoo diyee dusunur bilee o kadar abarttim ki olayii cokk utaniyomm bazenn:eek:

hehe dogrudur cnm ama yoruldum artık ya bebek muhabbetı tam bır senedır aynııkımızdede problem yok amaolmuyo ıste hayırlısı rabbımden .bunaldım artık bebış muhabbetınden cevremdekıler e artık yapın nıye yapmıyonuz sankı kendımız ıstemıyoz laf anlatamıyosunkı ınsanlara olmuyoda dıemıyosun mafoldumben

CANIM beniim kıyamam ya.hem insan kırgınken de o iş zor olur.eğer bir ay daha bekleyebilirim dersen oluruna bırak.nasıl olsa aranız düzelecek.böylece zorunlu bir ilişki gibi olmayacak bir zamanda yaparsınız.ya da en iyisi akşam oturun sakince konuşun.ona çok kırıldığını ama bu olayı büyütmek istemediğini,(aranızdaki olay ne bilmiyorum ama) aynı olayı tekrar etmemesini istediğini söyle.sonra öp kocanı sarıl.artık gerisi size kalmış ben yönlendirmiyimkaydirigubbakcemile3

pekı cnm dedıgını yapıcam ama dedımya bu ay ertelıyorum attım ıcımden suan

hehe dogrudur cnm ama yoruldum artık ya bebek muhabbetı tam bır senedır aynııkımızdede problem yok amaolmuyo ıste hayırlısı rabbımden .bunaldım artık bebış muhabbetınden cevremdekıler e artık yapın nıye yapmıyonuz sankı kendımız ıstemıyoz laf anlatamıyosunkı ınsanlara olmuyoda dıemıyosun mafoldumben

haklısın canım bana sorulduğunda zamanı gelince olur diyorum
bazen dayanamadığım insansa acelemiz yok hayatımı yaşamak istiyorum
ama işin aslına gelirsen
özellik son 3 aydır çok istiyorum

haklısın canım bana sorulduğunda zamanı gelince olur diyorum
bazen dayanamadığım insansa acelemiz yok hayatımı yaşamak istiyorum
ama işin aslına gelirsen
özellik son 3 aydır çok istiyorum

cnm benımde bıras kılo fazlalıgım varda bazılarına bebış oncesı dıet yapıyorum dıyorum kımızne kendımızbuyuyelım bıras dıyorum kımınıkısmet hayırlısı zamanı gelınce olur dıyorum.kımızınede daha yenı evlıyız bırbırımıze bı alışalım dıyorum ama kımseye olmuyo dıyemıyorum :sinifsinif:

kizlar net bozuluyo ikidebirr zor giriyomm .
neyse ruyamda benim gorumcem gercek hayatta hamile ruyamda dogum yapmiss cokk guzel bir bebekk ve bizim ewde iki tane bebek arabasi bende diyom tamam gorumcem hamile digeri kimin arabasi o da eltimin viktii cokk tuhaf bir ruyaa hep iki bebekk gordumm :bbo:

cnm benımde bıras kılo fazlalıgım varda bazılarına bebış oncesı dıet yapıyorum dıyorum kımızne kendımızbuyuyelım bıras dıyorum kımınıkısmet hayırlısı zamanı gelınce olur dıyorum.kımızınede daha yenı evlıyız bırbırımıze bı alışalım dıyorum ama kımseye olmuyo dıyemıyorum :sinifsinif:

aynı taktikler bende de geçerli:)))))
canım benim gerçekten biraz fazla kilom var onları atmaya çalışıyorum
bu hafta yumurtlama günleri
artık hangi gün olursa hayırlısı

kizlar net bozuluyo ikidebirr zor giriyomm .
neyse ruyamda benim gorumcem gercek hayatta hamile ruyamda dogum yapmiss cokk guzel bir bebekk ve bizim ewde iki tane bebek arabasi bende diyom tamam gorumcem hamile digeri kimin arabasi o da eltimin viktii cokk tuhaf bir ruyaa hep iki bebekk gordumm :bbo:

hayır olsun cnm benım artık ıcımız dısımız bebek oldugu ıcın gorebılıyoruz boyle ruyalar

X