Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

hayda........
Nazarlanmıssınız cıdden..
Erkekler maalesef bızım kadar takmıyor
bızım kadar ıclerınde yasamıyorlar.
Bız baksana bebek dıye kalkıyor bebek dıye yatıyoruz.
Bıraz oluruna bırak canım.. Barısırsınız hemencık ınsallah hihoyyyt

inşallah amakonuşuyoruz zaten aynıiş yerınde calışıyoruz mudur oldugu ıcın mecburen muhattapolmak zorundayız bende yardımcı oldugum ıcın sadece kırgınlık var ıste

canım üzülme olur mu aynı durum bizdede var ama bende tık yok inanırmısın evlilik yıldönümümüzdede dünde kardeş kardeş uyuduk hemde en yumurtlama gününde düşündümde kısmet herşeyim bi yeri ve zamanı var rabbim bizim için en hayırlı zamanı biliyordur biz görevimizi yapıp tevekkül etmeliyiz en güzeli bu herşeyde vardır bi hayır böyle düşün olur mu üzülme canım

HAKLSIIN CNM NASIP DEMKKI BU AYDAOLMAMASI GEREKIO BEBIŞIMIN

haklısın cnm ama ne bılıyım psıkolojım bozuldu sen gormuşlsundur facde resımlerımız falan normalde cok mutluyuz hatta hafta sonu cok eglendık ama nazara geldık sanırım
bende bakıcam bende opuyorumnanaktan

ama iyi oluyo kız azıcıkta onlar çeksin gerçi ben kıyamam kocişime ama opuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlarrr

günaydınnnnn hoşgeldinnnnnnn buyrunnnnnnnnn

ıyı soyledın kvrck
dınlemıyor kımseyııı

Canım arkadaşlarım... herşeyin farkındayım burada en umutsuz halimizde bile birbirimize umut veriyoruz... Ben umudumu yitirmiş değilim ama durum ortadayken de polianna olmak istemiyorum.Çünkü eğer olursam doktor "maalesef gebelik yok" yada "canım gebelik yok ama şu büyüklükte bir kistimiz var" dediğinde daha çok etkileniyor ve yıkılıyorum.O nedenle kendimi çok gaza getirmek istemiyorum...
Yoksa umudum bitmiş değil... Rabbim dualarımı elbet kabul edecek.

günaydın canım
moralini bozma asla şekerim
eşinde farkında değildir
belki stresi vardır erkekler içine atabiliyor canım
benim eşim öyle mesela
senin kırdığının farkına varır
aynı işyerinde çalışmakta zor olur

[ı]evet cnm hemde ne zor bende olmuyoda onda olur dıye korkuyorum sabah kalak aynı kadın işe gıt aynı kadın eve gel aynı kadaın bıkıcak dıye korkuyorum .[/ı]

haklısın cnm ama ne bılıyım psıkolojım bozuldu sen gormuşlsundur facde resımlerımız falan normalde cok mutluyuz hatta hafta sonu cok eglendık ama nazara geldık sanırım

Biliyorum canım gördüm resimlerinizi... ama orada arkadaşlarınız da hep yorum yapmışlar ondan bile nazar değer insana... Nazarı hep kötü olarak düşünmemek lazım... İyi niyetli kişiden de nazar değer...
Yani seni çok seven bir arkadaşındır canım ne güzel görünüyorsunuz falan der ve onunla bile nazar olabilir... Bu çok yüksek frekanslı bir enerji.
Eşinle ilişkinize evliliğinize falan methiye söylendiğinde karşıdaki söylemiyorsa bile sen içinden Maaşallah demeyi unutma sakın.

günaydın arkadaslar ...
bugun var mı beklenılen haber...
su ana kadar bısey yok ama ...
bıde hamılelelerden bırı yapsa keske su karbonat olayını merak ettım hakkaten ...
ben denedım dıbe coktu :dilcikar:

X