- 13 Mayıs 2009
- 1.182
- 0
- 42
-
- Konu Sahibi alaycikus67
- #10.201
ekakal ses ver, nasılsın? :hulya:
dr.a gittin de mi öğrendin olmadığını.Belki hamilesindir kız.Bana olmayan mucize belkim sana olmuştur tarçınım.:1hug:
NERELERDESİN YAHU.bir çok hamilemiz var.Sende durumlar nedir?
selam canım ya iş var biraz eksik çalışyoz bide arada girip okuyom sadece bide bişe sorcam sana ve tüm hamişlere hamiş olmadan önceki aylarda adetleriniz düzensizleşmişmiydi olabiliyomuş bazen
Evet canım... bayram öncesi 2 yumoş vardı 12cm ve 13,5 . doktor dediki belki geç olgunlaşıp çatlıyordur seninki bayram sonrası hemen göreyim.Bende 1inde gittim.. 13,5 luk yok olmuştu 12lik aynı boy duruyordu... kan testi yaptılar çatlamış olabilir mi 13,5luk diye ama çatlamamış maalesef canım...
Ama biz devam ettik 1 gün dolu 1 gün boş çalışmalara.. eşim Allahtan ümit kesilmez 12lik hala orada dedi ve devam ettik bizde... bakalım çok düşük bir ihtimalle hormonlarım geç çalışmış ve belki o 12lik büyüyüp çatlamış olabilir.
sağol canım.bir yıllık evliyim ben.beş ay oldu bebek isteyeli.daha önce sadece geri çekilmeyle korunduk.denedik bi kaç defa olmayınca doktora gittim.hiçbir rahatsızlığım yok çok şükür.doktor daha çok erken,zamanla olur dedi.ben de aceleci davrandığımın farkındayım ama olsun.rabbim hayırlısıyla göndersin bebeğimi.senin de şimdilik yok galiba..
canım ben izmire gitmiştim yeni geldim ordada net yokdu çok merak ettim valla.ben geçen ay çok umutluydum olmadı bakalım ocak da ne olcak sen de durumlar nasıl canım
Ben beklemedeyim geçen ay umutluydum ama 19. günümde tekrar regl oldum.Hormonlarım sapıttı.Bu ayda oluruna bıraktım.yumurtlamamı bile takip etmiyorum.Ofiste işler çok yoğun ancak haftasonu çalışabildim yatakta :kedi: .ne zaman canımız isterse o zaman çalışmaya karar verdik.öbür türlü insan çok umutlanıyor ve stres yapıyor.Kısmet Allah büyük bakalım bekliyoruz
ben geldımmm
alısverıs falan fılan
kafamı dagıtttım bırazzz
ben geldımmm
alısverıs falan fılan
kafamı dagıtttım bırazzz
Kızlar ya ben saçımı boyatmak istiyorum ama eğer hamile kalırsam tekrar boyatamıcam.bu sefer de çirkin olacak.altı başka üstü başka.gerçi şu anda gölge var saçımda.kararsız kaldım.annelik ne zor daha anne olmadan bir sürü şey düşünüyo insan bebeği için
Neler aldın bakiii?? Kızlaaarrr hadi azıcık konuyu dağıtayım...Hamilelikten uzaklaşalım.... akşam oldu sayılır... Menülerinizi yazın bakalım.... Ne yapıyorsunuz akşama?
Şekerim hamiş olursan eğer bitkisel boya ile boyatırsın.... amonyaksız olanlarla.
ben valla domates corbası yapıyorum
fırınlanmıs ama
cok degısık bır lezzet herkese onerırım
mısss gıbı
yanına tas kebap+pure
buyrunnnnnnnnn