- 19 Ekim 2009
- 6.368
- 2
-
- Konu Sahibi alaycikus67
- #10.161
kızlar selam herkese uzun zamandır görüşemedik günüme sadece 3 gün kaldı ama bende ne bir heyecan nede bi istek var hiç bideğişiklikte yok bu ay olmicak galiba öyle hissediyorum herşeyin hayırlısı hamişler çoğalmış maşallah hepinizi öpüyorum....
selam tatlı şeyler.yeni hamileler var galiba.Bak yorgunluğumun yarısını aldııııı götürdüüü bu güzel haber.Yeni hamilelerimizi tebrik ederim.
özlüyorum sizi bir yandan çalışıyorum.merak ettim bi bakayım dedim.iyi ki bakmışım.eso11e çok sevindim.:dance:HOŞGELDİN CANIM
nasılsın?
eso11 hamiş
bekleyen arkadaşlarımız var
selam tatlı şeyler.yeni hamileler var galiba.Bak yorgunluğumun yarısını aldııııı götürdüüü bu güzel haber.Yeni hamilelerimizi tebrik ederim.
tarihi gelenler,yakın olanlar varmış .. inşallah başka bebiş haberleri de alırız
yeni hamişimiz eso11 canım... sıra bzide :))
yeni hamişimiz eso11 canım... sıra bzide :))
AMİN canım inş.Güzel annem benim.
canım benim saol.. sen işin olsa da ara sıra ce yap çık . a.s.
Kızlar ben geldim sustunuzlmaz:
tamam a.s . bebeğin cinsiyeti 16. hafta da mı belli oluyordu?bakalım kız mı olcak erkek mi yeğenimiz.Seninki topiğimizin ilk bebeği değil mi?Senden önce haber veren bir kişi olmuştu ama o topiğimize girmiyor artık o zaman geldi gitti.O yüzden sen ilk hamişimizsin.yanılıyor muyum senden önce var mıydı biri yoksa?:uhm:
bafocuğumun sesi niye çıkmıyor...
yok kıııızzzz... sebincim sen yinde de normal reglin gibi hesap yap bence... çünkü sanırım o yaşadığın 2. regl ara kanamaydı.
canım işteyim aklımda burda...anca okumaya fırsat bulıyorum :)
akşam yazarım bol bol hepinizi opuyorum
buarada ben yumurta ve sperm kalıtesını arttrıan polen ve arısutunu arastıryıyorum duyan bılen varmı
benim bildiğim yok.. ilk bendim galiba..
listenin en yaşlısı olduğumu gösterip en başa yazdınız :kedi: ; hemen hamiş listesinin en başına da yazıldım :)
evet sıradakileri bekliyoruz...
herkes kız istiyor.. bana nedense erkek gibi geliyor..
aslında ilk bebek sürpriz olsa daha güzel..