Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Canım hoşgeldin... Bizleri bu kadar yalnız bırakma yaaa... ara ara uğra topicimize.

Kızlar yaa bu arada hamişlere bakarken Tek0677 nerelerde bileniniz görüşeniniz var mı? Hamişim dedi kaçtı valla... terketti galiba topicimizi.

selam tatlı şeyler.yeni hamileler var galiba.Bak yorgunluğumun yarısını aldııııı götürdüüü bu güzel haber.Yeni hamilelerimizi tebrik ederim.

canım benim saol.. sen işin olsa da ara sıra ce yap çık . a.s.

tamam a.s . bebeğin cinsiyeti 16. hafta da mı belli oluyordu?bakalım kız mı olcak erkek mi yeğenimiz.Seninki topiğimizin ilk bebeği değil mi?Senden önce haber veren bir kişi olmuştu ama o topiğimize girmiyor artık o zaman geldi gitti.O yüzden sen ilk hamişimizsin.yanılıyor muyum senden önce var mıydı biri yoksa?:uhm:

benim bildiğim yok.. ilk bendim galiba..
listenin en yaşlısı olduğumu gösterip en başa yazdınız :kedi: ; hemen hamiş listesinin en başına da yazıldım :)
evet sıradakileri bekliyoruz...

herkes kız istiyor.. bana nedense erkek gibi geliyor..
aslında ilk bebek sürpriz olsa daha güzel..

yok kıııızzzz... sebincim sen yinde de normal reglin gibi hesap yap bence... çünkü sanırım o yaşadığın 2. regl ara kanamaydı.

Ama o kadar şaştı ki ekimden beri bak şimdi ekimde ilk 28. gün oldum sonra 18. gün bir daha oldum kasımda 37. gün oldum 19 gün sonra bir daha oldum.peki şimdi aralıkda kaçıncı gün olucam?kaydirigubbakcemile3 çok karıştı kafam

ikiside etkili diye biliyorum ben. hem unisex bir kullanımı var. vücut için faydalıymış. yeni hücre üretimini kaliteli yapıyormuş..

Ben sana Erkek dedim... Bak gör erkek olcak bu yeğen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…