Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

güzel haberlerin belirtisidir inşallah canım benim

Canım sağolasın.Sizin durumunuzu bilmiyorum ama doktorlar ne derse güvenin derim.Bana 12 ay geçmeden endişelenme dediler her gittiğim doktor ama ben acaba rahimde yapışıklık mı var o mu bu mu diye hep endişelendim ve onların dediği oldu 12. ayda hamile olduğumu öğrendim.
Düzensiz adet sormuşlardı benim her adetim 30. gün ve en fazla 5 gün sürerdi o ay abarttı velekelerle beraber 8 gün sürdü.
Allah dileyen herkese nasip etsin.

GAYECİM YA SEN AMA BAK HEP KÖTÜYÜ DÜŞÜNÜYORSUN OLMAZ KI AMA BÖLEElmaz:

:lepi:kaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 VALLAHI BU HAFTA NE GUZEL BASLADI AYOL...
TEBRIKLERopuyorumnanaktan

vereliniortak al canım arkadaşım kzıım benim düzensizliğim temmuzda başladı 6ay nerdeyse okadar olcak bunlar çok nazlı öncede yerini hazırlatıyo sıcak yumuşak kaz tüyü yastıklar falan anca geliyolar çok rahatlığına düşkün olucağına benziyo işimiz var valla onlarını yerini hazırlayana kadar aylardır bekliyoruz yok anne bu güzel olammış bidahaki ay daha iyisini hazırla gelicem yok onu beyenmez yok bunu beyenmez daha şimdiden uğraştıryo ben anca beyendirdim yerini umarım sıkılmaz çabuk oturuur oturduğu yerde 9ay sonra sıkılıp gelebilir kucağama

kızlar ben bısey sorup kacıcam esım gelıyormus
ben yazmıstım oglen enfeksıyon var fıtıl kullanıyorum dıye dun bı tane kullandım daha ama bu fıtıl kullkanımı esnasında cınsel ılıskı olmasın dıyor ve kac tane fıtıl var yanı nasıl olacak bu ıs yapsak bısey olur mu kı ya yoksa bu ayda kacar gıder yanı ...
varmı bı fıkrınız CADIARZU

dr.a gidip fitil yerine antibiyotik hap istesen olmaz mı?valla hiç fitil kullanmadım başka bir şey gelmedi aklıma

fıtılı zaten daha once aynı seyı yasadıgımda dr vermıstı ...
antıbıyotık kesınlıkle hamılelık ıcın zararlı ya bunlarda hamıleler kullanabılır yazıyo ama ben suan fıtıl kullanırken ılıskı olurmu olmamalımı onu merak edıom acıkcası ...
neyse hayırlısı bakalım arastıralım...

kızlarrrrrrrrr selamlar keyifler nasıl bakalım bi gayeyle sebin kalmış herkes kaçmış nasılsınız bakalım

kızlar ya kadınlar kulübü sayfalarını karıştırıyordum da bi olay var çişinizi yapıyosunuz üzerinede karbonat atıyosunuz köpürür kabarırsa hamişsiniz dibe çökerse degilsiniz baya ugraşmışlar uygulamışlar bunu dogru oldugunu iddia ediyolar kafamı karıştırdı yapsak mı bi acaba ha ne dersiniz

olabilir deneyebiliriz... sonuçta çokta zor bişi değil... Kimyasal bir tepkime oluyor olabilir. Bhcg hormonu ile karbonat tepkime yapıyor olabilir.

canım benimde 1 ocak isimler yanlışmı oldu acaba

olabilir deneyebiliriz... sonuçta çokta zor bişi değil... Kimyasal bir tepkime oluyor olabilir. Bhcg hormonu ile karbonat tepkime yapıyor olabilir.

ben dayanamadım denedim karbonat direk dibe çöktü :1no2:
ya bide hamile olan biri denese acayip merak ettim dogrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…