- 30 Ocak 2008
- 5.103
- 2
-
- Konu Sahibi alaycikus67
- #10.141
canimm kiz gormek ruyada haber almak demek ama iyi haber degil erkek iyi habermis diye biliyorumm ama sen yinede ruyani hayr a yor . bide o gun konusulduysa etkisinde kaliyo insannopuyorumnanaktanAyy kızlarrr bide bide Cumartesi günü eşim rüyasında beni hamile olarak görmüş... Kayınpederim birinin kızını eleştiriyormuş kötü bişeyler söylüyormuş hakkında kayınpederimin bir arkadaşı da yaa öyle söyleme bak senin de kız torunun olacak.Büyük konuşma falan diyormuş. Sabah uyandık eşim dediki seni hamile gördüm ve kızımız olacakmış dedi.
Bende içimden Ahhh ahhh keşke dedim
bakin simdii .. ben prolaktoin ilacimi kullanmaya basladim 2 ay olduu -- bu aya kadar hic ayin 14. de beraber olmamistik esimle bir turlu nasip olmadi 10 da yaptik bisefer 12 yaptik 16 . gun yaptik ama bisey olmadii simdi bu ay ilk defa 14. beraber olduk veee 4 gun sonra birdaha oldukk ama olduktan sonra benden bir kanama geldii nedir sizce kizlarr .. dedimm regl oluyom ama daha 10 gunum var imkansizdii sizce nedirrrnaniknanikohh yazdimm isteeee
yoo gayett iyiydiiiCanım ufak rahim yarası falan olabilir.... Yada tam ıslanamadıysan ufak bir tahriş nedeniyle kan gelmiş olabilir.
selam kızlar hamişler çoğalmış hayırlı olsun diyorum bende günümü söylemiştim ama yazılmamış galiba okunmadı.ocak 1 yazarsanız sevinirim
eso için bi göbek atayım.. sositososito
çoook güzel haber.. bugün güzel haber almayı çok istemiştim. hadi gerisi gelsin..
gaye kız.. hep kistten bahsediyon dövcem seni.. pozitif ol azcık yaa....
Ama şekerim ne yapayım... Hamilelik şansım pek yok bu ay... 12sinde olmam lazımdı 15ine kadar bekleyeceğim ve bugün 14'ü ama hiç gelen giden yok.Ve bu bana acaba yine kist mi oldu diye düşündürüyor.
niye hamis olma sansin yokkiii.. sen onu bilemezsinn arkadasimin birii regl si bitiyoo banyo yapiyoo ertesi gunn yani yumurtlama gunu degill esiyle beraber oluyoo hamis olduuu .. oyuzdenn kimin ne zamn hamis olacagini kimse bilmezz guzelimm .. sen test yaptinmiiiAma şekerim ne yapayım... Hamilelik şansım pek yok bu ay... 12sinde olmam lazımdı 15ine kadar bekleyeceğim ve bugün 14'ü ama hiç gelen giden yok.Ve bu bana acaba yine kist mi oldu diye düşündürüyor.
ah bırak canım bu dusuncelerı
hamıs olmanı canı gonulden dılıyorummmmmmmmmmmmmmm
niye hamis olma sansin yokkiii.. sen onu bilemezsinn arkadasimin birii regl si bitiyoo banyo yapiyoo ertesi gunn yani yumurtlama gunu degill esiyle beraber oluyoo hamis olduuu .. oyuzdenn kimin ne zamn hamis olacagini kimse bilmezz guzelimm .. sen test yaptinmiii
Ama şekerim ne yapayım... Hamilelik şansım pek yok bu ay... 12sinde olmam lazımdı 15ine kadar bekleyeceğim ve bugün 14'ü ama hiç gelen giden yok.Ve bu bana acaba yine kist mi oldu diye düşündürüyor.
yoo gayett iyiydiiihemm devamli dr kontrolundeyim yara olsa bilirdimm hem daha sonra gelmediii... ayrica tesekkurlerropuyorumnanaktan
Kızlarr iyi dilekleriniz ve desteğiniz için çoook teşekkür ederim ama şöyle bir durum var Kasım ayında ilaçla regl oldum çünkü kist vardı kist ragl ile gitti ama gelişen yumurtam olmadı 13,5 luk vardı bi tane o yok oldu bi tane de 12 lik vardı oda öylece kaldı büyümedi... Kanda da baktılar çatlama falan olmadı( O yüzden döllenebilecek çatlamış yumurta yoktu ortada.Yani hamile olmam bu nedenle mümkü değil.