Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Evet yaa bi anda soğudu
bizim köyümüzde de kar varmış
kvrck dün ne yaptın

canım hiç sorma ya dün uyandık kahvaltı yaptık 11 gibi kapı çaldı kocişim süpriz yapmış eve çiçek göndermiş akşam için yemek hazırlamış canım benim ama çok kötüydü gümüşhanenin en güzel yeriymiş canlı müzikte varmış ama tam bi rezaletti yemekler ortam yani bildigin ankarada ki kahvehanelere benziyo
hemen yedik yemegimizi kalktık yarım saat sürmedi bile
bviraz televizyon izledik ben pasta yapmıştım onu yedik
odamıza geçtik tabi ben ondan önce bütün dolaplarımın üzerine ve yerlere küçük mumlar yaktım saten yatak örtülerimide çıkardım beyaz saten bi gecelik ve dügünde taktıgım tacımı ve duamıda taktım
herşey süperdi tam 1 sene önceki ilk gecemiz gibi
ama benim aklıma o gece neler yaşadıgımız duydugum acı korku falan gelince tabi bende tık yok anlıycan bütün hazırlık boşa gitti kardeş kardeş uyuduk :kedi:

canım çok güzel olmuş bence
eşinde beğenmiştir
geçmiş bazen olmadık anda insanın aklına takılıveriyor
neyse bu akşam teladi edersin tatlım :)))))))))

Arkadaslar hani pazartesi test yapıcaktım ya iste o malum testi yaptım ve ilk sonuc pozitiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiifffffffffffffff :))
Sonunda bende cift cizgiyi gordum :) simdi kan testine gidiyorum daha kesin sonuc icin Allah izin verirse aksama halayları cekicez mendilleri hazırlayın.. simdilik gebelik testinin dogrulugu kadar halay cekebilirsiniz hadi ben giderim kan tahlilini yapmayaaaaaaa muckssss hepinizeeee

tebrikleeeeerrrrabbim sağlıkla kucaklamak nasip etsinhihoyyyt

aaaaaaaaaaaa eso hamileeeeeeeeeeeeeee hihoyyyt hihoyyyt :dance::teytey: :teytey: :teytey:

canım çok sevindim darısı bizim başımıza
sağlıkla kucağına alırsın inş.

Heyoooooooooooooooooooooooooooooooo.. Bir hamişimiz daha var.. Hadi kızlar çift çizgilerden bize de gönderin :)
Allah kucağına almayı nasip eder inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...

selam arkadaslar
bı pozıtıf haberı okudum eso hayırlı olsun ınsallah kan testıde guzel cıkar...

yaaaaaaaaaaaaaa
offffff
sıparıste verdım sımdı

ben ılk defa gecen ay aldım aynı testlerden ıcın rahatlasın dıye soyluyorum kısıye gore degısebılır tabıkı bende gayet net cıktı ıkıncı cızgı benım adetım falan da duzenlı oldugu ıcın az cok tahmın edıodum hangı gun olacagını ve bellıydı testte dogrulamıs oldu ...sende de sonuc verır ınsallah...

ayselcim bende yeni tarih aralığımı vereyim 5-10 ocak arası hayırlısı bakalım bu ay saldım çayıra mevlam kayıra ne yumurtlama günü belli ne adet günü keyfimize göre fik fik yapıcaz delikafadulden

YAHEYYYAAAAAAAAAAAAAA ESOCUM TEBRIKLERRRRRRopuyorumnanaktan

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

tebrikler canimm bende mendil salliyorum baksositososito:teytey::teytey::teytey::teytey:insallhh allahimmm tamamina erdirirr bebegini saglikla kucagina alirsinn:lepi:

kızlar alıcam ovulasyon testi karar verdim burda yok artık siparişş vercem internetten bana yardımcı olurmusunuz lütfen tavsiyeleriniz önerileriniz

CANIM HAYIRLI OLSUNNNNNNNNNNNNNNNNN
darısı basımıza ınsallahhhhh

ben testı yaptım da zamanımız tam bayrama geldı kactı bu ay tam calısma olmadı fisfisfis
bakalım sımdı de beklıom 7 gun falan var sanırım testı tekrar denemıs olucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…