Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

günaydın kızlarrrr

ayselim naber canım

kıslar eşim hastaneye gitti spermiyogram içinn
dua edin inşlhh hiç bi sorun çıkmaz :Saruboceq:

Canım hakkınızda hayırlısı olsun... Umarım iyi bir sonuç alırsınız.

bende göbek kaybolmaya başladı
eşimde farketti yaşasınnn:)))))))))

Yaa süper bende başlayabilsem şu spora iyi olacak.Ama her ay "ya bebek varsa" diyorum zorlamayayım kendimi diyorum.

yaaaaaaaaaaaaaa
offffff
sıparıste verdım sımdı :KK43:

Canım kargolanma yapılmadıysa hemen iptal yapabiliyorsun "bana özel" menüsünden.

canım hiç sorma ya dün uyandık kahvaltı yaptık 11 gibi kapı çaldı kocişim süpriz yapmış eve çiçek göndermiş akşam için yemek hazırlamış canım benim ama çok kötüydü gümüşhanenin en güzel yeriymiş canlı müzikte varmış ama tam bi rezaletti yemekler ortam yani bildigin ankarada ki kahvehanelere benziyo
hemen yedik yemegimizi kalktık yarım saat sürmedi bile
bviraz televizyon izledik ben pasta yapmıştım onu yedik
odamıza geçtik tabi ben ondan önce bütün dolaplarımın üzerine ve yerlere küçük mumlar yaktım saten yatak örtülerimide çıkardım beyaz saten bi gecelik ve dügünde taktıgım tacımı ve duamıda taktım
herşey süperdi tam 1 sene önceki ilk gecemiz gibi
ama benim aklıma o gece neler yaşadıgımız duydugum acı korku falan gelince tabi bende tık yok anlıycan bütün hazırlık boşa gitti kardeş kardeş uyuduk :kedi:

Canım benim en azından bulunduğunuz koşullar için süper bir gece olmuşş... Rabbim nice seneler kutlamanızı nasip etsin canım.

Arkadaslar hani pazartesi test yapıcaktım ya iste o malum testi yaptım ve ilk sonuc pozitiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiifffffffffffffff :))
Sonunda bende cift cizgiyi gordum :) simdi kan testine gidiyorum daha kesin sonuc icin Allah izin verirse aksama halayları cekicez mendilleri hazırlayın.. simdilik gebelik testinin dogrulugu kadar halay cekebilirsiniz hadi ben giderim kan tahlilini yapmayaaaaaaa muckssss hepinizeeee

İşte bu süper haber.... Haftaya hamiş haberi ile başladık bu harika... Haydi kızlar halaylar eso11 için
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::nazar:

Arkadaslar hani pazartesi test yapıcaktım ya iste o malum testi yaptım ve ilk sonuc pozitiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiifffffffffffffff :))
Sonunda bende cift cizgiyi gordum :) simdi kan testine gidiyorum daha kesin sonuc icin Allah izin verirse aksama halayları cekicez mendilleri hazırlayın.. simdilik gebelik testinin dogrulugu kadar halay cekebilirsiniz hadi ben giderim kan tahlilini yapmayaaaaaaa muckssss hepinizeeee

canım tebriklerrrr.. :)

kivircikk banada tamm yumurtlama zamani yaklasinca kardes kardes uyuyayasim geliyo essimle .. cunkuu cokk kafama takiyorum heyecanlaniyorummmu neee .. oyuzden hic dusunmuyorumm artik ne gunu yumurtlama gunum diyee seyden de bisey anlamiyomm o zamannn kurulmuss robott gibbii hissediyorumm kendimii:asigim:

canım kore test e baktımda şimdi
20 Adet Ovulasyon Testi LH Strip + 4 Adet Gebelik Testi HCG Kaset
32,00 TL
+ 5,00 TL kargo*
diyo da karar veremedim napsak ki
canım ıste benımkı de 28 Adet Ovülasyon + 12 Gebelik Testi 29.50 ı..hepsı strıp ama kaset degıl..kargoda 4.5 tl tutuyormus
forumdakı kızlar kaset daha ıyı dedıler.
bakalım denıycem bunları

gaye bu arada..senın kırmızılar yok degılmı halen
alkisalkisalkis

kivircikk banada tamm yumurtlama zamani yaklasinca kardes kardes uyuyayasim geliyo essimle .. cunkuu cokk kafama takiyorum heyecanlaniyorummmu neee .. oyuzden hic dusunmuyorumm artik ne gunu yumurtlama gunum diyee seyden de bisey anlamiyomm o zamannn kurulmuss robott gibbii hissediyorumm kendimii:asigim:

kaydirigubbakcemile3 sorma canım ya aynen acayip geriyorum kendimi dogal olarak bu eşimide etkiliyor

Kızlar bugün 14'ü oldu yani 2 gün geçti ve gelen giden yok kırmızılardan... Ara ara geliyo gibi hissediyorum bakıyorum akıntı var sadece... Ama bir yandan düşünüyorum ve moralim bozuluyor çünkü hamile olamam o halde kist oluştu yine diyorum ve üzülüyorum... Bakalım yarın akşama kadar bekleyip doktorumu arayacağım.

geldim arkadaslar yarın kan tahlili icin sabaha randevu verdiler sabah alıcaklarmıs kanı... guzel dilekleriniz ve dualarınız icin hepinize tesekkur ederim bende her namaz sonrası sizler ve butun anne olmak isteyenler icin dua ediyorum Allah hepimize saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin insallah.. iyiki varsınız iyiki aranıza katılmısım ne guzel duygular yasıyorum sizinle.. benimki 9. ayda cıktı cift cizgi insallah kan sonuclarıda olumlu cıkar ve insallah sizler ben kadar beklemezsiniz muckssssssss hepinize :))

peki 5li medismart ovulasyon testi varmış o nasıl
bide bu kaset ya da strip nasıl oluyo ben anlamadım da :1shok:

kızlar bısey sorayım benım reglım bıttı dun ama enfeksıonn olmusum yanı akıntı ve yanma var ...
onceden dr un verdıgı fıtıl vardı onu kullanmaya basladım dun
yumurtlama gunune kdr kullanıp bıraksam nasıl olur sızce
yanı hamıle kalmayı engeller mı bu durum ....

Yaa kızlar bu arada ben rüyamda yıldız tilbenin öldüğünü gördüm ve basına açıklamayı ben yapıyordum :)) sonra uyandım geldim tv yi bi açtım ece erkenin programında Yıldız tilbe var :))) hahahah....

medismart ı bilemedim
kaset boyle damlatmalı olan.damlatma aparatı var.ıdrar alıp damlatıyorsun yuvarlak kısıma.strıp te kagıt gıbı bırsey.ıdrara batırıyorsun kagıt serıdı..
sankı kasetler daha saglıklı gıbı olabılır.
ama ben bu sefer bunları kullanıyım dıyorum..gelsınler..olmadı dıger ay kasetlılerden alırım.

geldim arkadaslar yarın kan tahlili icin sabaha randevu verdiler sabah alıcaklarmıs kanı... guzel dilekleriniz ve dualarınız icin hepinize tesekkur ederim bende her namaz sonrası sizler ve butun anne olmak isteyenler icin dua ediyorum Allah hepimize saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin insallah.. iyiki varsınız iyiki aranıza katılmısım ne guzel duygular yasıyorum sizinle.. benimki 9. ayda cıktı cift cizgi insallah kan sonuclarıda olumlu cıkar ve insallah sizler ben kadar beklemezsiniz muckssssssss hepinize :))

saolasın eso baskası ıcın yapılan dua kabul olur derler ya ınsallah tutar senınkıler bızım ıcın :Saruboceq:

strıp denılen su cubuk olanlardan uzerıne seyedıyon yada bandırıyosun oyle oluyor :1rolleyes:
kaset olanda kucuk haznesı var damlatıon ona da

:eek:yildiz tilbeninn omrunu uzatmsinn kizz :))
lorkecimm hic kafana oyle vesveseler takma bakk ben taktim taktimm poralaktinimii yukselttimm hicbir sey olmamis gibiii fitilii kullan canimm bisey olmazz .. bu arada sizlerre bisey soracam ama utaniyomm

Yaa kızlar bu arada ben rüyamda yıldız tilbenin öldüğünü gördüm ve basına açıklamayı ben yapıyordum :)) sonra uyandım geldim tv yi bi açtım ece erkenin programında Yıldız tilbe var :))) hahahah....
içine dogmuş herhalde kadının ömrünü uzatmışsın valla kaydirigubbakcemile3

medismart ı bilemedim
kaset boyle damlatmalı olan.damlatma aparatı var.ıdrar alıp damlatıyorsun yuvarlak kısıma.strıp te kagıt gıbı bırsey.ıdrara batırıyorsun kagıt serıdı..
sankı kasetler daha saglıklı gıbı olabılır.
ama ben bu sefer bunları kullanıyım dıyorum..gelsınler..olmadı dıger ay kasetlılerden alırım.

strıp denılen su cubuk olanlardan uzerıne seyedıyon yada bandırıyosun oyle oluyor :1rolleyes:
kaset olanda kucuk haznesı var damlatıon ona da

anladım kızlar sagolun opuyorumnanaktan

:eek:yildiz tilbeninn omrunu uzatmsinn kizz :))
lorkecimm hic kafana oyle vesveseler takma bakk ben taktim taktimm poralaktinimii yukselttimm hicbir sey olmamis gibiii fitilii kullan canimm bisey olmazz .. bu arada sizlerre bisey soracam ama utaniyomm
haydi sor sor sor :uhm:

Ayy kızlarrr bide bide Cumartesi günü eşim rüyasında beni hamile olarak görmüş... Kayınpederim birinin kızını eleştiriyormuş kötü bişeyler söylüyormuş hakkında kayınpederimin bir arkadaşı da yaa öyle söyleme bak senin de kız torunun olacak.Büyük konuşma falan diyormuş. Sabah uyandık eşim dediki seni hamile gördüm ve kızımız olacakmış dedi.
Bende içimden Ahhh ahhh keşke dedim

bakin simdii .. ben prolaktoin ilacimi kullanmaya basladim 2 ay olduu -- bu aya kadar hic ayin 14. de beraber olmamistik esimle bir turlu nasip olmadi 10 da yaptik bisefer 12 yaptik 16 . gun yaptik ama bisey olmadii simdi bu ay ilk defa 14. beraber olduk veee 4 gun sonra birdaha oldukk ama olduktan sonra benden bir kanama geldii nedir sizce kizlarr .. dedimm regl oluyom ama daha 10 gunum var imkansizdii sizce nedirrrnaniknanikohh yazdimm isteeee

X