Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar sayfa sayımız 995 olmuş 1000 olacak nerdeyse
ama ben nasıl zaman geçti anlamadım
süpersiniz arkadaşlarımmm:içelim::dance:

Badegülcüm canım sen çiçeği burnunda hamişimizsin kendini nasıl hissediyorsun?

Ayselcim evet sayfaları 1000 yaptık valla... Belki yüzlerimizi göremiyoruz çoğumuz farklı şehirlerdeyiz ama kalplerimiz hep aynı şey için atıyor... Artık birbirimize o kadar alıştık ki kopmak çok zor.Bakıyorum başka topiclerde 2007 den beri konuşan arkadaşlar var... birbirlerinde telefonları var msnleri var... Hatta hangi topic hatırlamıyorum ama süpriz şekilde hamile kalmış biri vardı hemen burada tanıştığı arkadaşını telefondan aramış... dedim belki ileride bizim de arkadaşlığımız bu hale gelir... 2010'un yaz aylarında kimimiz hamiş olucaz kimimiz yeni doğum yapmış. Rabbim sağlık verdikçe ben bu topicteyim.

gümüşhaneyi altüst ettik bitane ps satan yer bulamadık yaaaaaaaaaaaaaaa
buarada kızlar bende burdayım artık çocuklarımızı falan evlendiririz dünür oluruz birbirimizlee zemuszemus

gyshnky canım daha bişi hissedemiyorum heycanllıyım habire araştırmalar yapıyorum bide tam adet tarihimdeyimya hafif kahverengi leke var önemsiz diyolar onu araştırıyorum çok az inş hayırlısıyla kucağıma alırım allahım inş sizede nasip eder nebileyim korkuyorum öksürürken falan karnımı tutuyorum ne aptalım minicik şey neolcakki demi simier testi alındı malum bende yara vardı gerçi hala varmış ama doktor doğumdan sonra halledilir şimdi dokunmıycam dedi pazartesi tekrar doktora gitcez hayırlısı ama doktor bana folik asit falan vermedi pazartesi test falan yapcaklar galiba ozamanmı yazacak acaba işte böyle benimki karışık geçiyo anlıycan daha bişi anlayamadım

selam arkadaşlar hamişlere hayırlı olsun bizlere darısı bulaşşın inşallah benim kırmızılar dün akşam üstü başladılar nihayet önümüzdeki maçlara bakacaz artıkın kendimizi kasmadan görüşürüz kızlar öptüm yemek hazırlıcam opuyorumnanaktan

gümüşhaneyi altüst ettik bitane ps satan yer bulamadık yaaaaaaaaaaaaaaa
buarada kızlar bende burdayım artık çocuklarımızı falan evlendiririz dünür oluruz birbirimizlee zemuszemus

Canım PS almak istiyorsan internet satış sitelerine bak.Özellikle 2. el istiyorsan... gittigidiyor yada sahibinden.com buralara bak..

ne konuşcaksın ki doktorunla ben kaçırdım galiba CADIARZU

canım benim bugün 4. günüm geçiyor...
testten de pek bi sonuç alamadım...
ilk defa günüm geçiyor dicem. olmadı randevu alıcam pazartesi sabahına.
birde testi ne zaman tekrarlim die sorucam. durumumu biliyor. bi anlatim bakalım ne dicek...

Canım PS almak istiyorsan internet satış sitelerine bak.Özellikle 2. el istiyorsan... gittigidiyor yada sahibinden.com buralara bak..

dur bakalım canım haftaya bi yer isterseniz getirelim dedi onlar getirmezse ordan bakcaz artık burda ugraşcak bişi yok onunla oyalanalım bari dedim

birde testi ne zaman tekrarlim die sorucam. durumumu biliyor. bi anlatim bakalım ne dicek...

hım anladım canım hadi bakalım güzel güzel git güzel haberlerle gel bize :CüvCüv:

dur bakalım canım haftaya bi yer isterseniz getirelim dedi onlar getirmezse ordan bakcaz artık burda ugraşcak bişi yok onunla oyalanalım bari dedim

Aslında zevkli olur bide kafan dağılır azıcık en azından... Sonuçta netten her yere kargoluyorlar... bulunduğun yer sorun olmaz.

ekakal;
canım baya bi gecikmişti heyecanlanmıştık tatlım
umarım gelecek ay hamiş olursun
senin ki yavaş adımlarla geliyor ssanırım gelecek ay annesinin göbüşünde oluverir inş.vereliniortak

Ne oldu kartanem.akşam tekrar test yaptın mı sen?Gecikme hayırlı şeylerin habercisidir inş.
Buarada herkese merhaba a.s.

Kızlar gülmekten ölücem yaaaaa .Geniş Aile dizisini izleyeniniz var mı bilmem... Saftirik bir Mürsel var (damat) eşi test yapmış elinde bakıyo ver bu ne diyo karısıda dokunma ben buna işedim diyo çocuğumuz olcak mı ona bakıyorum diyor. Mürselde saftirik madem ikimizin çocuğu ben niye işemedim diyo kaydirigubbakcemile3

X